Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmen orta sahasız oynadık 2. yarı Umut-Amrabat değişikliği çok saçmaydı. 3 forvet ile oynuyorsun ve hiç biri kanat özelliğine sahip değil. Topu forvet bölgesine kim taşıyacak ? Resmen top şişirerek pozisyon aradık 2. yarı.

Umut-Amrabat değişikliğini bizler anlamayız. İmparatorun bir bildiği vardır renkdaş. O Türkiye'nin en iyisi en büyüğü. Öyle bir değişikliği uygun gördüyse doğrusu odur. Umut düzgün oynamamıştır orası ayrı.

Hocam Amrabat-Umut değişikliğini hakikaten anlamadım.

Ne cok Fatih Terimici varmis... evet son iki sezon Sampion olduk, ama rakipler kimdi ? Bizim kadromuz cok saglam, ama yinede derbiler haric okadar rezil oynadik ki...

Ya hoca artik tek forvet oynat dicem, ama en iyisi milli göreve gec

Bu taraftar harbiden rezil.Ben de kızıyorum ediyorum ama sizin yaptığınız iş değil.İyi günde İmparator dersiniz ancak.Siz 8. olduğumuz takımı hakediyorsunuz!

Hoca mı atacak o gollerı

Drogba ıle buragı biri bana izah etsin bu kadarmı olur bu kadrmı becerıksız olur golcüler

Kaos futboluyla bir yere kadar hoca o zaman iyi transferler yapacaktınız .

Umut'u oyuna almakta neyin nesidir? 2.yarıda Amrabat-Bruma ikilisiyle oynamak varken Andorra golcüsü Umut'u sahaya sürmekte müthiş bir deha olsa gerek!

Ne gaza gelicez yahu, takım zaten top oynamıyordu, ekstradan motivasyonda düşmüş. Hoca milli takımdayken çalışılmamış işte görüyoruz takımı. Böyle hocalık olmaz tarafını seçsin

Motivasyon düşmüş, o konuda haklısın. Ama milli takım için bizi bırakacak diyenler için dedim onu. Başkan kovmadıkça hoca takımı bırakmaz.

Milli takım olayı fazla abartılıyor. Hatta ben bir etkisi olduğunu falan da düşünmüyorum açıkçası. Sorunlarımız geçen seneden devam eden aynı kronik sorunlar. Yeni bir şey değil ki.

2011-2012 senesi güzel futbol vardı, baskı press filan, kanatlar. Futbol güzeldi, yenilsekte zevk alıyodum. Ama son 2 sene hiç zevk almıyorum futboldan istisnalar haricinde. Bir önceki sene alınan şampiyonluk ise, diğer takımların puan kaybetmesi ile alakalı. Taktik kapasitesi daha yüksek bir hoca lazım eğer şamp ligini isyitorsak.

Motivasyon düşmüş, o konuda haklısın. Ama milli takım için bizi bırakacak diyenler için dedim onu. Başkan kovmadıkça hoca takımı bırakmaz.

Milli takım olayı fazla abartılıyor. Hatta ben bir etkisi olduğunu falan da düşünmüyorum açıkçası. Sorunlarımız geçen seneden devam eden aynı kronik sorunlar. Yeni bir şey değil ki.

Olur mu kardeşm ne demek etkisi olmuyor. Sen 10 günden fazla süre kulüpte yoksun, oyuncularınla ilgilenmiyorsun ki sen hem ligde iddialısın ve de CL var ki iddialı olduğunu söylüyorsun. Bu topçular naptı sen yokken, play station kampı yapmadıklarının garantisini verebilir misin bana? Takım bildiğin dingonun ahırı ya. Bak hiç taktik teknik yada oyuncu değişikliğine falan girmiyorum. Yazık ya bu kulüp bunları haketmiyor.

Birisi bana Umut değişikliğinin mantığını açıklasın eleştiriyi bırakacağım.

Tek forvete donelim diyoruz hoca 3 forvete donuyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Neyse hocam Real maçını al ondan sonra da sözleşme imzala herkesin çenesi bir kapansın.

Sen uzattıkça herkes üstüne gidecek. Hayır en kötüsü Galatasarayı yedekte tutuyor deniyor ya. Yuh artık. İmzala bitir şu işi.

Umut - Amrabat değişikliği ile maçın çevrilmesi ihtimalini ortadan kaldırdın be hoca, beraberliği bulduk zor kurtulduk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt