Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa etsin etmesin birsey demiyorum, o isler o kadar kolay da değil, hadi hoca istifa et diyelim hemen. Ama bugün rezil etti bizi, bunun acıklaması-savunması olamaz.

Hoca'nin ne sucu var allah askina.

Bireysel hatalardan yemedik mi golleri. Dokunmaz olan melo ve eboue'nin oynadigi oyunu elestirin biraz.

Myc almamak icin yazdikarimi silmek zoeunda kaliyorum.

Tek forvete donduk 3 gol yedik.

3-1-2 ile ilk yari cok iyi oynamadik mi..

Sirf elestirmek icin bir tarafinizdan element uydurmayin

İMPARATOR inşallah 2-3 coluk cocugun gazına gelip bizi bırakmaz yavas yavas pisecez buralarda tabiki yanlısları var giderse cok mu iyi olacaz düşünün!!!!

Değişik değişik konuşma. Kötüye kötü denir. Taktik bilmeyene imparator dendiği gibi.

Onu bunu geçte vefa bilmeyene, saygısızlık yapana, kuşları sevindirene Galatasaray taraftarı denmez. Size DENİLMEMESİ gerektiği gibi.

Neyse buralar kalsın böyle Terim her zamanki gibi düşmanlarına gerekli cevabı verecektir. O zaman tekrar hatırlatırız size yazdıklarınız.

fatih hoca mı dedi ilk yarı bu kadar gol kacırın diyee İMPARATOR'a izin veren ülkenin önüne atanlar utansın!!!!!! imparator bu takımın evladıdır!!!

Sen git milli takımını çalıştır !!!!!!

Hollanda ya da Estonya maçında telafi ederiz bu maçı sıkıntı yok.

İstifa da bir hizmettir, hadi yandan yandan milli takıma hadi tüpçünün yanına

İmparator öğretecek tabi bir topu paylaşamayıp gol yediren adamlara futbolu. Alın işte ikinci yarı tek forvetti takım. FM sanki bu.

Leş kargaları türedi yine.

Onu bunu geçte vefa bilmeyene, saygısızlık yapana, kuşları sevindirene Galatasaray taraftarı denmez. Size DENİLMEMESİ gerektiği gibi.

Mahalle karısı gibisiniz. İnsanların taraftarlıklarını eleştirmeyi çok seviyorsunuz.

Doğruyu söylüyoruz anlıyormusun ? Sene olmuş 2014 hala taktikten , şu defans bloğunun düzelememesi. Her maç gol yememiz. İleriye kanatlardan top taşıyamamız , hadi taşıdık topu içeri sokamamamız...

Futbol taktik oyunudur arkadaşım. 3-5-2 4-3-3 bunu yazarken şimdi 5-0 oldu.

İmparator öğretecek tabi bir topu paylaşamayıp gol yediren adamlara futbolu. Alın işte ikinci yarı tek forvetti takım. FM sanki bu.

Leş kargaları türedi yine.

Ben istifa filan demedim demem ama o paylaşamayan adamlara futbolu öğretmesini istemiyoruz. 20. kez aynı hatayı yapan Dany'i sırf kendi aldırdığı için Gökhan Zan'a tercih etmesin yeter.

Neyse ki en geç sezon sonunda gideceksin.

Bu maçtan sonra da kalırsan senin GS'lılığında biter benim için. Ne hale getirdin takımı. İstifa da bir hizmettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt