Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avatar güzel abi,karanlık herşey.güneşi görene dek iyidir;) 80.000 kişi hikaye,bjk maçı artık başka bi hal aldı.

Yüce İmparatorumuz milli takımın basına gectiginden beri avatar da karanlık ruhumuz da karanlık,iyice seberttiler herseyi,bravo hepsine..

şakası makası yok ,hoca gidebilir.ama kim gelir yerine bilmiyorum.yerli olarak şenol hoca,yabancı olarak gerets gelsin isterim.

grup maçlarında reale 6-1 yenilmek Gerets'in tromso kasaba takımına şampiyonlar ligi için elenmekten iyidir!skibbe futbol cahilinin bizi steau bükreşe ön elemede elemesinden kötü değil!

Terim kesinlikle gonderilmeli hemde hemen ama asla Gerets,Mancini filanla olmaz bu isler.Bu saatde nasil hoca bulunur oda ayri konu cidden

Avatarlar niye siyah beyler? neyin yasi bu? Yarin Juve ile berabere kaliriz Real'de Kopenhaga koydumu gorecem ben sizi.

Atin fava.

Fatih Terim'i ağır şekilde dalga geçerek eleştirenler sözde çok sevdiğini söylediği Galatasaray'ı için ne yapmıştır acaba. Yönetim-taraftar-yorumcu kişisel olarak hocayı eleştirecek cürmü yok renktaşlar sevmeyebilirsiniz gerçek hayatta görüp de saygı duymayabilirsiniz ama sırf Galatasaray'ın teknik direktörü diye saygı duymak zorundasınız öyle Mcdonalds'ta ayın elemanı fotoğrafı koyan kişi sen kimsin sen kendi ailende ayın evladı olacak kadar iş yapmamışsındır Galatasaray'ın evladına bu derece laf etmek senin haddine mi? Taktiği eleştirin, oyunu eleştirin, oyuncuyu eleştirin ama sırf skora göre kimseye destek olacağınız yere nankörlük yapmayın lütfen renktaşlarım güzel kardeşlerim, ağabeylerim gözünüzü seveyim bazen yenilgiler daha hayırlı olur bu takım özelliklede hoca gibi duygusal karaktere sahip kişiler kendisine her şartta destek olan kişiler için elinden gelenin fazlasını yapar. Lütfen yapabileceğimiz en doğru ve en basit şey olanı yapalım asıl görevimizi yapalım içten ve samimi bir şekilde destek olalım.

Herşeyi geçiyorum, eskiden beri bu hep böyledir bir teknik direktör CL'deki rakipleri izlemeye falan gider yada yardımcılarını gönderir en kötü? Böyle bişey oldu mu Real maçında?

Genel sekreter adnan nas duygularıma tercüman olmuş.Demek ki yönetimde de taraftar gibi düşünenler var.Teşekkürler adnan nas.

Fatih Terim'i ağır şekilde dalga geçerek eleştirenler sözde çok sevdiğini söylediği Galatasaray'ı için ne yapmıştır acaba. Yönetim-taraftar-yorumcu kişisel olarak hocayı eleştirecek cürmü yok renktaşlar sevmeyebilirsiniz gerçek hayatta görüp de saygı duymayabilirsiniz ama sırf Galatasaray'ın teknik direktörü diye saygı duymak zorundasınız öyle Mcdonalds'ta ayın elemanı fotoğrafı koyan kişi sen kimsin sen kendi ailende ayın evladı olacak kadar iş yapmamışsındır Galatasaray'ın evladına bu derece laf etmek senin haddine mi? Taktiği eleştirin, oyunu eleştirin, oyuncuyu eleştirin ama sırf skora göre kimseye destek olacağınız yere nankörlük yapmayın lütfen renktaşlarım güzel kardeşlerim, ağabeylerim gözünüzü seveyim bazen yenilgiler daha hayırlı olur bu takım özelliklede hoca gibi duygusal karaktere sahip kişiler kendisine her şartta destek olan kişiler için elinden gelenin fazlasını yapar. Lütfen yapabileceğimiz en doğru ve en basit şey olanı yapalım asıl görevimizi yapalım içten ve samimi bir şekilde destek olalım.

Sen destek oluyorsun da sana destek olmamı diyorlar eleştirdiğin kişiler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt