Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarıda çift forvetle güzel bir oyun vardı ama. Demek ki olay tek forvet olayı değilmiş.
Fatih Hocanin savunulacak bir yani kalmadi , cift forvet oynatacaksa Bruma ve Amrabat neden alindi , bu adamlar sus bitkisi degil

zaten takimin calistigi falan da yok , ne bir organizasyon var ne de kosan bir takim

Bana çemkireceğine sorularıma cevap versene Refik. Merak ediyorum cevaplarını.

İleride Drogba tek forvet arkasında Sneijder. Bak 4-5-1'li mesajlarıma hepsinde böyle olmasını iddia ediyorum. Drogba çıktı zaten mahvolduk, Burak ilerde tek top tutamadı. Eleştirin bildiğin ezber yani. Burak şampiyonlar ligi maçlarında zorunluluk olmadığı müddetçe kadro dışı kalmalı.

Milli takım olayına gelince. Futbolcular hem fizik yönden hem mental yönden bitmiş, ölmüş. Caner'le, Gökhan G.'le ilgileneceğine azıcık Eboue, dany gibi adamlarla ilgilenseydi, kafasını takıma verseydi, Real dersine çalışsaydı dünkü hezimet olmazdı. Geçen sene bundan daha iyi bi Madrid'i yendik. Bu sene daha kötü bi Real'e bizi rezil kepaze etti.

Hoca takip ediyormudur bu forumları acaba.Keşke takip etse taraftarın sesine kulak verse..gerçi takip etse belki kulak verirdi bize.

Fatih Hocanin savunulacak bir yani kalmadi , cift forvet oynatacaksa Bruma ve Amrabat neden alindi , bu adamlar sus bitkisi degil

zaten takimin calistigi falan da yok , ne bir organizasyon var ne de kosan bir takim

Kaçamak cevap veriyorsun ama. Forumdaki futbol profesörleri her olumsuz sonucu tek forvet oynamamamıza bağlıyordu. İlk yarı takım iyiydi çift forvetle. İkinci yarı döküldük tek forvetle. Demek ki futbol sadece diziliş değilmiş. O kadar basit olsaydı hepimiz gider bir takım çalıştırırdık. Juventus 3-5-2 oynuyor, o herkesin çağdışı kabul ettiği sistemi.

Milli takım olayı da tamamen bahane. Zaten oyuncular kendi milli takımlarında.

E hani önceden Scott Piri takımı mükemmel çalıştırıyordu, hoca milli takıma gidince tek başına aman çalıştırma oyuncuları mı dedi acaba?

Yahu tamam eleştirin de, biraz mantıklı argümanlarla eleştirin. Siz sanıyor musunuz ki hoca gitse yerine gelecek adamda durum farklı olacak? 3 maç sonra ona da sövmeye başlayacaklar. Yalansa yalan de.

İlk yarıda çift forvetle güzel bir oyun vardı ama. Demek ki olay tek forvet olayı değilmiş.

E madem öyle Drogba sakatlandığında Umut'u alsaydı hoca. Ne de olsa harika oynuyormuşuz çift forvetle. O zaman bu mantığa göre yine hoca suçlu, çift forvet sistemini bozduğu için. Yani savunulacak herhangi bir tarafı yok, zorlamayın artık.

birde maç başlar başlamaz haldur huldur saldırma alışkanlığını bırakmamız gerekir maçın ilk dakikalarında saldırıyoruz gollerii kaçırıyoruz sonra bir anda o yorgunlukla golü yiyoruz tempoyu yavaş yavaş artırmalıyız

Beşiktaş maçını bak berabere demiyorum iyi futbol oynayıp kazanamassan gelme floryaya sakın gelme git milli takım kampına yada başka istediğin bi yere hala 30 dakika iyi oynadık diyosun dalga geçer gibi. Yılda 2 M Euro alıyorsun hoca takıma adam gibi top oynatman için veriliyor o para fazlası değil.

Kaçamak cevap veriyorsun ama. Forumdaki futbol profesörleri her olumsuz sonucu tek forvet oynamamamıza bağlıyordu. İlk yarı takım iyiydi çift forvetle. İkinci yarı döküldük tek forvetle. Demek ki futbol sadece diziliş değilmiş. O kadar basit olsaydı hepimiz gider bir takım çalıştırırdık. Juventus 3-5-2 oynuyor, o herkesin çağdışı kabul ettiği sistemi.

Milli takım olayı da tamamen bahane. Zaten oyuncular kendi milli takımlarında.

E hani önceden Scott Piri takımı mükemmel çalıştırıyordu, hoca milli takıma gidince tek başına aman çalıştırma oyuncuları mı dedi acaba?

Yahu tamam eleştirin de, biraz mantıklı argümanlarla eleştirin. Siz sanıyor musunuz ki hoca gitse yerine gelecek adamda durum farklı olacak? 3 maç sonra ona da sövmeye başlayacaklar. Yalansa yalan de.
kacamak cevap degil soyledim iste , takim mactan tamamen koptugu icin taktik dizilis vs. islevsiz kaldi

2-0 olunca mac orada bitti , oyuncular mucadele etmeyi birakti

Scott Piri geleli sakatliklar minimuma indi ona lafim yok , takimdaki sinerji ortami kaybolmus bana gore

su an Besiktas macini izlerken adamlar piranha gibi olumune saldiriyor , ama bizim takim kapasitesini sahaya koyamiyor bu yil

Mesele şu. Juventus 3-5-2'yi oynayabiliyor, biz 4-4-2'yi oynayamıyoruz.

Ha Terim'in 2 gramlık taktik bilgisiyle tek forveti de zor oynarız ama orda da Sneijder ve Drogba'ya güveniyorum.

İlk yarıda da çok iyi oynadığımızı söyleyemem, Melo 3 pozisyona girdi biri 25 metreden şut, öteki duran top, diğeri iyiydi gene...

2. yarıda tek forvetle kötü oynadık ya size de gün doğdu. "Mantıklı argümanlarla gelin" diyorsun da sen neden aksini yapıyorsun. Mantıklı argüman şu: Terim takımı nasıl hazırladıysa 1 golle çöküyor. 1-1-8 de oynasak 8-1-1 de oynasak böyleydi durum. Milli Takım'da Caner gibi heriflerle ilgilenirken kendi takımını unuttu. Takımın top oynamaya isteği yok. Nerde motivasyon?

Yiğit resmen saçmalıyorsun, dün tek forvetle falan başarısız olmadık. İlerde forvet yoktu bi kere. Burak karşı takımın defans oyuncusu gibi her gelen topu iade etti ne anlatıyosun sen?

Milli takım olayını da yazdık, kafanda belirenleri değiştirmeden yazıyorsun. Ben fatih hoca gibi krallardan değil senin gibi kralcılardan her zaman daha fazla korkmuşumdur.

İleride Drogba tek forvet arkasında Sneijder. Bak 4-5-1'li mesajlarıma hepsinde böyle olmasını iddia ediyorum. Drogba çıktı zaten mahvolduk, Burak ilerde tek top tutamadı. Eleştirin bildiğin ezber yani. Burak şampiyonlar ligi maçlarında zorunluluk olmadığı müddetçe kadro dışı kalmalı.

Milli takım olayına gelince. Futbolcular hem fizik yönden hem mental yönden bitmiş, ölmüş. Caner'le, Gökhan G.'le ilgileneceğine azıcık Eboue, dany gibi adamlarla ilgilenseydi, kafasını takıma verseydi, Real dersine çalışsaydı dünkü hezimet olmazdı. Geçen sene bundan daha iyi bi Madrid'i yendik. Bu sene daha kötü bi Real'e bizi rezil kepaze etti.

Tüm olay diziliş mi yani Refik? Futbol bu kadar basit bir oyun mu? O zaman ilk 30 dakika niye oynadık? Yani olay bu kadar basitse zora gelince hemen değiştiririz sistemi olur biter. İstediğin sistemi oyna, o bireysel hataları yaptığın sürece yenilmeye mahkumsun. Futbol bu noktada gayet basit işte.

Milli takım dönemlerinde oyuncuların çoğu zaten kendi takımlarına gidiyor. Dany de kendi milli takımına gitmişti bildiğim kadarıyla. Yani bu milli takım bahanesine ben zerre kadar inanmıyorum.

birde maç başlar başlamaz haldur huldur saldırma alışkanlığını bırakmamız gerekir maçın ilk dakikalarında saldırıyoruz gollerii kaçırıyoruz sonra bir anda o yorgunlukla golü yiyoruz tempoyu yavaş yavaş artırmalıyız

Olmaz! Galatasaray korktu dedirtmeyiz! BAM BAM BAM!

Tüm olay diziliş değil, isterse 3-4-3 oynatsın, banane. Ama oynatabiliyosa oynatsın. Geçen sene gördük, 4-4-2'de takım berbat oynarken tek forvete döndüğümüz an rakibi baskı altına alıp hataya zorluyorduk. Bunu görmek zor değil.

Tüm olay diziliş mi yani Refik? Futbol bu kadar basit bir oyun mu? O zaman ilk 30 dakika niye oynadık? Yani olay bu kadar basitse zora gelince hemen değiştiririz sistemi olur biter. İstediğin sistemi oyna, o bireysel hataları yaptığın sürece yenilmeye mahkumsun. Futbol bu noktada gayet basit işte.

Milli takım dönemlerinde oyuncuların çoğu zaten kendi takımlarına gidiyor. Dany de kendi milli takımına gitmişti bildiğim kadarıyla. Yani bu milli takım bahanesine ben zerre kadar inanmıyorum.

O kadar basit değil işte, formsuz burak'ı oynat, ayağına haftalardır top değmemiş bir dany'i oyuna sür. Ki Dany ve Chedjou acaip uyumsuz hazırlık maçlarında gördük. Orta sahan bu kadar formsuz olmasına rağmen hala çift forvet+Sneijder çıkarıp onları güçsüz bırak ondan sonra yok şöyle yok böyle.

Milli takım olayında senin inanmaman olmadığı anlamına gelmez. Kimse motive edilmemiş, hazırlanmamış. Sorumlu kim, Terim? Çalıştırmıyorsa da defolup gidecek.

Hadi dizilişi taktiği de geçelim. Kimse yerden kalkmıyor, koşmuyor, oyundan alınan surat yapıyor. Bu mu hocanın disiplini, forma adaleti. Takıma vermiyor işte kendini. Bıktırdı saçmalıkları. Yolunda giden tekere çomak soktu anlamsız bi macera yüzünden

Takım Halinde basmazsan mücadele etmezsen takım savunmasını iyi yapamazsan değil 6 tane 16 tane yersin oyun içi sistem bir yere kadar oyun içi mücadele 0 hücüm organizasyonları 0 savunma organizasyonları 0,duran top organizasyonları 0,Korner organizasyonları 0 durum böyle oluncada 100 kere Real Madrid'le oyna 100'ünüde kaybedersin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt