Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa

Azcık adamsan gidersin bu akşam.

Helal olsun be kardeşim ne inatmış yahu. Şu Burak inadı ne biçim bişeymiş ibret aldım vallaha

6 ŞAMPİYONLUK + CL ÇEYREK FİNAL + UEFA KUPASI ve SÜPER KUPA'YI UNUTANLAR VAR GALİBA !!11!!1!!!

Rezalet yerli kadromuz var ve sen transfer yaptirmadin.

Hala bok gibi sisteminle oynatiyosun.

Cok uzatmada kos Demiroren baskaninin yanina

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1-0 yenileceğimize 10-0 yenilelim de gitsin.

utanmadan selçukla meloya taktik veriyor bir de kenardan, ulan adamların imanı gevredi savunmaya gelmekten

Taktiksel yanlışları yapabilirsin de zaten yapıyorsun çunkü taktiksel bir deha hiç olmadın ve olmayacaksın. Ben buna birşey demiyorum ama forma adaletsizliğin kitabını yazarsan sana olan desteğimi çekerim. Bu gidişle aklını başına toplamiyacaksın, sonuç belli ozaman. Aslolan Galatasaraydır ve varolan Türkiye Cumhuriyetidir, Demirörenin Milli Takımı değil.

Şu maç sonrası güzel güzel bırak, insanları arena'da istifa diye bağırtma

İyice 2. dönemine benzemeye başladı artık. Olmayınca olmuyor. Bu arada istifa lütfen.

transfer yaptırmadı,yerli kalitesi berbat yabancılar yaşlanıp ,emekleme dönemindeler,terim ise triplerde, tulunla birlikde resmen batırdılar takımı,bu sene başarısız olmak sorun değil ,sorun bu çöp kadronun maliyetinin altından kalkmakda..maalesef ikinci terim dönemini aynen yaşatıyor..

4 3 1 2 nin bi boka yaramayan bi sistem oldugunu ne zaman anlayacaksin.

Her mac ayni taktikle oynayip farkli sonuc mu alacagini zannediyosun.

Bi 6 gol daha mi yemen gerek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

engini çıkarıp brumayı oyuna alan futbol dehası,sorunun enginde falan olduğunu zannediyor,takımda 3 adet uyuyan adam olduğunu görmüyor ve orta sahayı dahada çökertiyor..

gerekeni maç sonu yap artık.. yoksa taraftar istifa sesleriyle egonu yerle bir edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt