Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
drogba ile buraktan oluşuyor takım 2 sini tanırsa yetecek yani.sezon başında futbolcularla kamp yapmamış takımla aynı havayı teneffüs etmemiş teknik direktör başarılı olamaz diyorum sadece.fatih hoca giderse hasan şaş umıt davala taffarel de gidecek yenı td muhtemelen kendi kadrosu ıle çalışacaktır.ben tafo hasan şaş davalanın gitmesini de istemiyorum.
Gitmedi mi bu hala ? Kim gelecek sizce ?
drogba ile buraktan oluşuyor takım 2 sini tanırsa yetecek yani.sezon başında futbolcularla kamp yapmamış takımla aynı havayı teneffüs etmemiş teknik direktör başarılı olamaz diyorum sadece.fatih hoca giderse hasan şaş umıt davala taffarel de gidecek yenı td muhtemelen kendi kadrosu ıle çalışacaktır.ben tafo hasan şaş davalanın gitmesini de istemiyorum.
Gecen sezon 90 dakika iyi oynadigimiz 5 mac say yada bu sezon.
KAFA olarak kayıp bir sezon. Herkes havlu atmış durumda şimdiden, hoca dahil.
İlk seneden gidiyorduk? İkinci sezon iyi oynadık falan mı demişim? 10 puan fark atmışız en yakın rakibimize dedim bunun üzerinden gidebiliriz bir yanlış varsa.
İlk sezon üzerinden 50 kere gidebiliriz hiç fark etmez. Zayıf rakibin devre arasında sowu alırken bizim necatiyi almamızı alt yapıdan iki adamı oynatmış olmamızı, riera hariç yeni transferlerimizin hepsinden %100 verim almış olmamızı vs.
Mancini gelecek insallah bize gercek italyan lazım cakmasından sıkıldık :encouragement:
Kim havlu atmış yahu Galatasaray'ın eylül ayında havlu attığı nerede görülmüş?
Evren Göz @evrengoz2 dk
Camiada genel hava bu isin bittigi yonunde. Ancak soyleyecek son sozu olan bir Fatih Terim gercegi var ortada.
yavaş yavaş hazırlayalım kendimizi hoca giderse boşta olan t.direktörler kim alabileceğimiz kaliteli ve yabancı
Abi diyorum ki Galatasaray zaten Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım, herkes tanıyor az çok kimin ne oynadığını. Gelecek adam Göztepe'ye gelmiyor ki. Futbolun içindeki herkes her takımı tanıyor zaten en kötü bir günde bile öğrenir izleyip. Eskidendi o işler.
Real Madrid maçında neden tribünleri boşalttılar ozaman?
Gecen sene zar zor o kadar olay yasatarak 12 mac ceza alarak bu kadroyu sampiyon yapiyorsa hoca hic yapmasin daha iyi?
Metroya bosken binmek icin.
Real Madrid maçında neden tribünleri boşalttılar ozaman?