Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Rijkaard'i savunmuyorum elinde ki kadrodan ve sonra o kadro hocaya teklif edilmesine ragmen neden hayir dedigini merak ediyorum. Cok seviyor ya GS'i neden A.Polat evine kadar gitmesine ragmen hayir dedi?

sezgin ile bir catida olmak istemediginden ola bilirmi ? en azindan öyle söyleniyordu . ne akdar dogru bilmiyorum tabiki. senin koydugun örnek biraz yanlis hatali veya eksik olmus. fatih hoca geldiginde de takim cok farkli degildi.

8ci olan bir takimin basina geldi sonucda. iyi transfer planlamasi ile 3-4 oyuncu alindi ve sampion yapti takimi.

ama rijkardin hocaligini ne akdada iyi bulmasam bile o dönemdeki kadro ile basari yakalamak cok zordu bencede.

Yakalandın! Ozaman Aysal'a da gider yapmayacak. O da "Galatasaray Başkanı" sıfatıyla oturuyor orada, makama saygısı olacak. İki senedir her fırsatta başkana laf atılmasından ben bile yıldım. Beşiktaşlılar bile dalga geçiyor bizimle teknik direktörün altında ezilen başkan mı olur diye :)

Asıl sen yakalandın. Hocanın hiç bir zaman Galatasaray ile bir problemi olmadı. Şu an başkanla anlaşamıyor ama başkan Galatasaray demek değil. Kendi deyimiyle o da bir eleman. Milli takımın Yıldırım Demirören'in takımı olmadığı gibi. Kişilere değil kurumlara saygı duyduğu için hocayı eleştiremem.

Benim de hiç saygı duymadığım en üst seviyede siyasiler var mesela ama bu ülkemi sevmemi engellemiyor.

Sen salladigini goster. Ben olmayan bir seyi nasil gosterecegim? Hakeme sallamak baska, TFF bizim onumuzu oymaya calisiyor bunlarla mucadele edecegim diyip 3 ay sonra onlara imza atmak baska.

yavaş ol şampiyon 6 şampiyonluk kazanmış uefa kupasını almış adamı eleştiriyorsun.gitse sevinirsiniz tabi de sen onu bunu boşver bu sene aziz şike yaparmı yine sizin takımda GS da oynuyabilecek kapasite tek adam sow bunlara ne diyorsun

sezgin ile bir catida olmak istemediginden ola bilirmi ? en azindan öyle söyleniyordu . ne akdar dogru bilmiyorum tabiki. senin koydugun örnek biraz yanlis hatali veya eksik olmus. fatih hoca geldiginde de takim cok farkli degildi.

8ci olan bir takimin basina geldi sonucda. iyi transfer planlamasi ile 3-4 oyuncu alindi ve sampion yapti takimi.

ama rijkardin hocaligini ne akdada iyi bulmasam bile o dönemdeki kadro ile basari yakalamak cok zordu bencede.

8. olan takimin basina gelmedi! Adnan Polatin teklifini kabul etse 8. olan takimin basina gelirdi! Yeniden yapilanmaya giden takimin basina geldi.

Asıl sen yakalandın. Hocanın hiç bir zaman Galatasaray ile bir problemi olmadı. Şu an başkanla anlaşamıyor ama başkan Galatasaray demek değil. Kendi deyimiyle o da bir eleman. Milli takımın Yıldırım Demirören'in takımı olmadığı gibi. Kişilere değil kurumlara saygı duyduğu için hocayı eleştiremem.

Benim de hiç saygı duymadığım en üst seviyede siyasiler var mesela ama bu ülkemi sevmemi engellemiyor.

Evet Galatasaray başkan demek değil o yüzden 2 senelik sözleşmeyi imzalaması lazım Terim'in diyorum bende ya zaten :)

yavaş ol şampiyon 6 şampiyonluk kazanmış uefa kupasını almış adamı eleştiriyorsun.gitse sevinirsiniz tabi de sen onu bunu boşver bu sene aziz şike yaparmı yine sizin takımda GS da oynuyabilecek kapasite tek adam sow bunlara ne diyorsun

Mourinho bile elestiriliyor, Fatih Hocami elestirilmeyecek?

6 şampiyonluk 1 Uefa getirmiş takımın anasını da ağlatsa geride enkaz bıraksa da Terim eleştirilemezmiş..

Terim > Galatasaray

8. olan takimin basina gelmedi! Adnan Polatin teklifini kabul etse 8. olan takimin basina gelirdi! Yeniden yapilanmaya giden takimin basina geldi.

evet tamam bu detayida haklisin:)

ama yeniden yapilandirmanin takimin basina gelmis sonucda ve ne olursa olsun bunu iyi degerlendirmis. polat zamaninda niye teklifi kabul etmedigini tam olarak aslinda kimse bilmiyor. var sayimlar üstünden de yorum veya elestirmekde ne kadar dogru bilemiyorum. sezgin den dolayi ben duydum sen kendisine güvenmedigi icin o ortamda gelmedi diyorsun baskai baska neden syöler. bunlar hepsi telegol vari idaalar. zaten bu sürecde de basimiz ne geldiyse bu dedikoduculardan geldi.

birisi kuyuya bir tas ati hepimiz arkasindan gittik hemen hemen. böyle aci bir durum var ortada maalesef.

Mourinho bile elestiriliyor, Fatih Hocami elestirilmeyecek?

bak fenerlisin diyorum 2 dir tepki göstermiyorsun he şöyle yaw rengini belli et ona göre konuşalım.eleştirilir tabi ama gönderme başka eleştirme başka.fatih hoca başkanlarla iyi anlaşamaz fatih terimi fatih terim yapan budur zaten yoksa sizin teknik direktör aykut gibi ersun gibi başkan soyunma odasına girer takımı kurar fırçalar buna izin vermediği için Fatih terim iyi anlaşamıyordur başkanlarla.takımı 8.yapmış rickard ile Fatih terimi kıyaslıyorsan sen orda duracaksın zaten.her şeyden vazgeçtim sizin gibi fb taraftarları bu aykuta yıllarca dayandıysa bizim Fatih terimi sırtımızda taşımamız lazım.

bak fenerlisin diyorum 2 dir tepki göstermiyorsun he şöyle yaw rengini belli et ona göre konuşalım.eleştirilir tabi ama gönderme başka eleştirme başka.fatih hoca başkanlarla iyi anlaşamaz fatih terimi fatih terim yapan budur zaten yoksa sizin teknik direktör aykut gibi ersun gibi başkan soyunma odasına girer takımı kurar fırçalar buna izin vermediği için Fatih terim iyi anlaşamıyordur başkanlarla.takımı 8.yapmış rickard ile Fatih terimi kıyaslıyorsan sen orda duracaksın zaten.her şeyden vazgeçtim sizin gibi fb taraftarları bu aykuta yıllarca dayandıysa bizim Fatih terimi sırtımızda taşımamız lazım.

Neden tepki gosteriyim, kufur ediyim ki? Degmezsin bile. O yuzden o FB'lisin yorumuna cevap vermiyorum. Senin gibi elestiriye tahammul edemeyen, baska insanlarin fikirlerine saygisi olmayan adamlari kaidaye alip kufur mu ediyim? Ceza yemeye degmezsin maalesef.

6 şampiyonluk 1 Uefa getirmiş takımın anasını da ağlatsa geride enkaz bıraksa da Terim eleştirilemezmiş..

Terim > Galatasaray

anasını aglatmış dediğin ligde 3 puan gerideyiz.şampiyonlar liginde ilk maçımızı kaybettik.şaibeliler yıllarca aykut kocamana dayandı sen 3 maçta Fatih terimi yollayalım diyorsun.adamların sahasında şampiyon olduk aykut yinede kaldı sen diyorsun Fatih Terim takımın anasını aglattı.

Formadaki 3 yıldızdan birini tek başına almış bu adam saygıyı hak ediyor,sevmeyin hatta nefret edin ama bu adam efsanedir,bu kulübün simge isimlerindendir,ötesi yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt