Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=QcqvGylySNw[/media]

Bu lafları söyle sonra 4 yıllık anlaş :D he he imparator,he he aslolan Galatasaray.Komik adam :D

Cevaplarını tek tek yazdım ama geri sildim.. çünkü cevap vermeye bile değmiyorsunuz Tulunun paralı askerleri..

Ben senin gibi terimsaraylı değilim benim için gs herşeyden önce gelir. Sana şunu diyeceğim iki yıl önceki kadroyu fatih hoca şampiyon yapabilirmiydii onu söyle başkada konuşmaya gerek yok sanırım.

Millet şikeci , ahlaksızlarına sahip çıkarken biz EFSANEMİZE yapmadığımızı bırakmadık. İMPARATOR FATİH TERİM, İMPARATOR ..... FATİH TERİM.

YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.

YÖNETİM İSTİFA.

Ulan bizim taraftarda amma duygu seli yaşamak istiyormuş meğerse

en ufak bir olayda salya sümük

bu işin sosyolojik analizi ise: şikecilere özendik herhalde çünkü 2 senedir hep bu moddalar...

Millet şikeci , ahlaksızlarına sahip çıkarken biz EFSANEMİZE yapmadığımızı bırakmadık. İMPARATOR FATİH TERİM, İMPARATOR ..... FATİH TERİM.

YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.YÖNETİM İSTİFA.

YÖNETİM İSTİFA.

Tabi milli takıma hoca imza atmadı yönetim zorla attırdı.

YÖNETİM İSTİFA.

asdasdfafasds lol lol

Ben ki Fatih Terim'in gelmesini hiç istememiştim lakin adam 2 senedeki 2 şampiyonlukta 'EN BÜYÜK PAY SAHİBİYDİ' , hatırlayın 2 sene öncesini Fatih Terim bizzat kazandırmıştır bu 2 şampiyonluğu, kan değişikliği gerekiyordu evet ama Fatih Terim bu şekilde gitmek yerine omuzlarda uğurlanmalıydı, vicdanım sızlıyor büyük emek verip takımı düzlüğe çıkardı sonrasında kapı önüne kondu, biz Galatasaraylılar bu oyuna gelmeyelim o her zaman bizim için İMPARATOR olarak kalmalı.

YÖNETİM İSTİFA.

Şikecinin başıyla herkesin önünde el sıkışıp anlaşan bunun için Galatasarayı satan imparator değil taratordu sanırım o zaman.

Heynckes'in menajeri İstanbul'da

Hürriyet'in haberine göre, Terim'in görevden alınmasının ardından son yıllarda Avrupa futboluna damgasını vuran Bayern Munih efsanesinin yaratıcısı Jupp Heynckes'in Galatasaray'ın başına geçeceği iddia edildi. Geçtiğimiz sezon sonunda Bayern Münih'telki görevini Guardiola'ya devreden Alman teknik adamın menajerinin İstanbul'da olduğu öğrenildi.

Metin Oktay izmir'e gitmeyi reddedip esinden bosanmıstır.

Gercek imparatorlar tarihimizde zaten var.

Mantıklı bulsamda gitmesini benimde sızlıyor :( Tahmin edememiştim bu kadar üzüleceğimi :(

Şikecinin başıyla herkesin önünde el sıkışıp anlaşan bunun için Galatasarayı satan imparator değil taratordu sanırım o zaman.

asdasdfafasds lol lol

Tabi milli takıma hoca imza atmadı yönetim zorla attırdı.

Madem kurumsal bir Başkanımız var neden izin verdi, gidin hocayla konuşun o isterse benim için sorun yok dedi ? yoksa o vakit göndermeye gücü yetmiyorduda bunu fırsatmı bildi ?

Arkadaşlar bunu uzatmanın bir anlamı yok, göeceğiz ne kadar doğru bir karar olduğunu.Galatasaray'ın tarihine ismi altın harflerle yazılı bir cevheri, ne üdüğü belirsiz klavye delikanlıları ile, satılmışlığı ve hainliği kanıtlanmış danışmanlara gereken cavabı türübünler verecektir.

Hadi bakalım sayın , ne kadar kurumsal bir yapı kuracaksın göreceğiz.Yoksa sende kurumsalık ayağına türübünleri transfer şovla mı susturacaksın, yoksa dediğin gibi kurumsal bir yapımı oturtacaksın.Hadi bakalım, senin kurumsallığın Melo ve Selçuğu kurtaracak mı göreceğiz.Senin kurumsallığın fener medyasının ve kalemşörlerinin gücünü kırabilecek mi göreceğiz.O beğenmedin adam adananın magandası hepsinin anasını ağlatıyordu.

Madem kurumsal bir Başkanımız var neden izin verdi, gidin hocayla konuşun o isterse benim için sorun yok dedi ? yoksa o vakit göndermeye gücü yetmiyorduda bunu fırsatmı bildi ?

Arkadaşlar bunu uzatmanın bir anlamı yok, göeceğiz ne kadar doğru bir karar olduğunu.Galatasaray'ın tarihine ismi altın harflerle yazılı bir cevheri, ne üdüğü belirsiz klavye delikanlıları ile, satılmışlığı ve hainliği kanıtlanmış danışmanlara gereken cavabı türübünler verecektir.

Hadi bakalım sayın , ne kadar kurumsal bir yapı kuracaksın göreceğiz.Yoksa sende kurumsalık ayağına türübünleri transfer şovla mı susturacaksın, yoksa dediğin gibi kurumsal bir yapımı oturtacaksın.Hadi bakalım, senin kurumsallığın Melo ve Selçuğu kurtaracak mı göreceğiz.Senin kurumsallığın fener medyasının ve kalemşörlerinin gücünü kırabilecek mi göreceğiz.O beğenmedin adam adananın magandası hepsinin anasını ağlatıyordu.

Bu konuda haklısın ama Unutma o ağlattığı adamlarla 20 gün önce el sıkıştı.Başkan ne yapacaktı.60 Yaşına gelmiş söz konusu galatasaray ise teferruattır diyen adama güvenmeyip napmalıydı.

10 yaşındaki çocukdan mı bahsediyoruz burda? İzin vermiyoruz demek hem milli takıma hem Fatih terime saygısızlık olurdu. Ünal aysal iyi niyetli davranıp görüşülmesine izin verdi. Fatih terim de görüşüp benim farklı projelerim var,uzun yıllar Galatasarayda kalmak istiyorum diyerek reddedebilirdi. Görüşünce illa kabul etmek mi lazım yani? Kendi de gitmek istiyormuş ki hiç düşünmeden o şikeci tüpçünün altında çalışmayı kabul etti. Burda ünal aysala suç bulmak için nasıl bir kafa yapısına sahip olmak gerek çok merak ediyorum.

Bu konuda haklısın ama Unutma o ağlattığı adamlarla 20 gün önce el sıkıştı.Başkan ne yapacaktı.60 Yaşına gelmiş söz konusu galatasaray ise teferruattır diyen adama güvenmeyip napmalıydı.

İşin Başbakandan geldiğini sende biliyorsun.Varmı hayır diyecek bir adam ? sıkıysa Başgan vermem ben "elemanımı deseydi".Fatih terim adam gibi adamdır, adamın küp köküdür, gidip sözleşmemi imzaladı.Adam gitti milli takımı ayağa kaldırıp, Galatasaray daki görevine devam edecekti.Fakat bunu fırsata çevirmek isteyenlerde boş durmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt