Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.607
- 3.922
- 458
Ahahahahaha ulan hoca bir çıkıp konuşsa çok istiyorum. :encouragement:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen neyin nesisin peki?! ya git isine coluk cocukla nankör taraftarla isim olmaz aksam aksam burda. git antuna bilmem nereye orda sil takip oynamaya basla onlarin yaninda. yakiiisir senin gibilere bu
Tüpçü kahkahalar içinde basın toplantısı düzenliyor.. Bizim forumdakilerin çoğu da kahkahalar atıyor..BJK ve Fenerliler de neşe içinde..
Bu işte bir tezatlık yok mu? bu 3 grubun ortak bir çıkarı olabilir mi? Bizim işimize gelen birşey ise bu Tüpçü, BJK ve FBliler niye seviniyor buna?
Bunu takımı bırakıp Tüpçü ye imza atan şahsiyetlere sorsana..... Milli dava ayaklarına....
![]()
Neler yazıldı bu sözleşmeyle ilgili o iftiraları atanlar nerede şu an?
sözleşme değil bu bu şekilde sözleşme olmaz sadece basın önünde imza atılması için yapılan bir kağıtNeyin sözleşmesiymiş bu, bir açıklama yapar mısın?
tüpcünün gelmişini geçmişini ancak dikkat ederseniz adam sahip çıkıyor şuan en baştan bizim yönetim fatih hocaya sahip çıksaydı olaylar buraya gelmezdi.
imzalanacak sozlesme nerede peki?
Bir çıkarı olmayan adam neden milli dava ayaklarına girsin bu işte?
![]()
Neler yazıldı bu sözleşmeyle ilgili o iftiraları atanlar nerede şu an?
kağıtta ne yazıyor iyi bir okusana...imzalanacak sözleşme nedemek.
İmzalanacak sözleşme bu işte daha ne olacak başka sözleşme yok dedi, varsa gösterin ona da bakalım özür dileyelim.
tüpçünün söylediğine göre sözleşme yok hoca mayıs ayına kadar para almadan çalıştırırım demiş yapılan bir sözleşme yokmuş yönetimin bu acil şekilde yalanlaması gerek yoksa büyük zan altında kalırlarAltına sözleşme yazmış capsinde o yüzden sordum. Var olan bir sözleşme var ise sözleşme nerede. BU kağıt neyin nesi? @Ahmet Akgönül
İmzalanacak sözleşme bu işte daha ne olacak başka sözleşme yok dedi, varsa gösterin ona da bakalım özür dileyelim.
Bunu takımı bırakıp Tüpçü ye imza atan şahsiyetlere sorsana..... Milli dava ayaklarına....
Böyle sözleşmemi olur yahu. Maddeler, gereklilikler gerisi nerde![]()