Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demiroren'in bizzat evine ayagina gittigin gun bittin, boyle medyadan ogrenirsin iste sozlesme feshini

Fatih Terim'in bu takimdan boyle gonderilisini ne kadar kaldiramiyorsam, TFF ile flortunu ve gizledigi imzayi da o kadar kaldiramiyorum.

fatih hoca eğer sana yapılan bu haksızlığa karşı kulüpten tazminatını almazsan adam değilsin .eloğlu alacağına sen al imparator

fatih hoca eğer sana yapılan bu haksızlığa karşı kulüpten tazminatını almazsan adam değilsin .eloğlu alacağına sen al imparator

128514

Yarin soforu ile birlikte, GSdan alamadigi tazminati Tupcuden alir evinin kapisinda. Hani Madrid ve onemli lig maclari oncesinde ziyaret ettigi gibi apar topar.

Terim ile dalga geçen bi mesaja verdiğim tepki yüzünden 1 hafta ceza almış biri olarak ve tüm bu sürecin en başından beri hocaya hep destek vermiş olan bi taraftar olarak hocanın gönderilmesini doğru buluyorum.

Zamanlama ve şekil itibari ile yanlış olabilir ama olması gereken buydu ve inşallah takım için hayırlı olur.

+1905

Terim ile dalga geçen bi mesaja verdiğim tepki yüzünden 1 hafta ceza almış biri olarak ve tüm bu sürecin en başından beri hocaya hep destek vermiş olan bi taraftar olarak hocanın gönderilmesini doğru buluyorum.

Zamanlama ve şekil itibari ile yanlış olabilir ama olması gereken buydu ve inşallah takım için hayırlı olur.

+1905

Sevki Bey, Galatasaray, Hoca'nin tazminatiyla da batmaz, baska birsey bulmalisiniz :D

Allah korusun mahir bey:D galatasaraya birşey olmasını istemeyiz ama elin yabancısı zamanında acımadı söke söke aldı parasını fatih terim 10 katını alsa sesim çıkmaz hatta almalıda kendisine yapılanlardan sonra

Allah korusun mahir bey:D galatasaraya birşey olmasını istemeyiz ama elin yabancısı zamanında acımadı söke söke aldı parasını fatih terim 10 katını alsa sesim çıkmaz hatta almalıda kendisine yapılanlardan sonra

Terim asgari ücrete çalışmadı zaten son 10 yılda gelen tüm hocalardan daha fazla parayı da almıştır.

E tüpçüden yıllık 5 i alacakken bi de bizden çalışmadığı zamanın parasınıda mı alsın?

+1905

+1905

Hoşgeldin cezan bitmiş sana da hayırlı olsun

Terim asgari ücrete çalışmadı zaten son 10 yılda gelen tüm hocalardan daha fazla parayı da almıştır.

E tüpçüden yıllık 5 i alacakken bi de bizden çalışmadığı zamanın parasınıda mı alsın?

+1905

yabancı t.dler alınca kimse sesini çıkarmıyor ama renkdaş terimin yerine kendini koy bakalım o kadar emek veriyorsun.bari doğru dürüst yollasalardı adamı.bunları haketmedi

yabancı t.dler alınca kimse sesini çıkarmıyor ama renkdaş terimin yerine kendini koy bakalım o kadar emek veriyorsun.bari doğru dürüst yollasalardı adamı.bunları haketmedi

Ünal Başkan kimseyi yolsuz bırakmaz renkdaş rahat ol hoca da kendi başını yaktı yoksa kimse mutlu değil merak etme

Valla bence Terim'e sahip çıkmak adına yönetime kızanlar bazı şeyleri anlamıyor, en azından benim açımdan.

Yönetimin yanlışlarının hesabını Terim üzerinden görmek doğru değil.

Bu olayların hiçbiri Aysal'ın Tulun denen vasıfsızı yanında tutmasını, Demirören için değiştirmeyenler değişir diyerek lafını yutmasını, Hoca'nın devre arası transfer döneminde isteklerine rağmen Shaqiri, Suarez gibi adamlarla sırf Tulun etkisiyle dalga geçmesini açıklamıyor.

Bunların hepsi ayrı yanlıştır, Terim'in son 2 ayda yaptığı ayrı yanlışlar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt