Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini gruptan çıkamasa suçlu Mancini mi olacaktı o zaman sen onu anlat bana? Bence de milli takımın gruptan çıkamamasının suçlusu Terim değil ama sizin mantığınızla düşünürsem, suçlu Terim. Adamına göre muamele yapan sizlersiniz. Mancini gruptan çıktığı halde adama hala sallayan da sizlersiniz. Çıkamasaydı ortalığı yangın yerine çevirmesini de iyi bilirdiniz.

Ya birak Allahin seversen ,adamlar sabah aksam Terim'in avukatligini yaptilar forum'da,Kurumsallik adina Baskan'a salladilar,Manciniyi yerdén yere vurdular,her kötü sonuc aldigimizda oraya buraya saldirmak icin bahane aradilar,simdi de biz Galatasarayin iyligini düsündük palavralarini inandirmaya calisiyorlar milleti.Shaktar ile antreman maci yaptigimiz icin bile sag solla salladilar.Bunlar kendi egolarini tatmin etmek icin yaziyorlar,yeter ki hakli cikalim dan öteye gecmeyen bir zihniyete sahipler.

Ben de tam tersini düşünüyorum çıkamasaydık suçlu Terim olacaktı kadroyu o kurdu çünkü siz de bu mantıktasınız

E tamam aynı mantık değil mi, Abdullah Avcı milli takımı mundar etti ve gruptan çıkamamanın suçlusu o oldu. Eğer bu takım da gruptan çıkamasa suçlu belliydi. Hala da bu takımın kadrosunun kötü olduğunu iddia ediyorum ve buna rağmen takımı bu grupta 2.yapabilen hoca da takdiri hak etmiştir. En azından şu durumda adamına göre muamele yapmaktan vazgeçmenizi öneririm.

Eğer bu gruptan çıkan Terim olsaydı, hem Galatasaray'a hem Milli Takım'a hoca olsun, hem İstanbul Büyükşehir başkanı olsun, hem de ülkeye başbakan olsun derlerdi. Bu derece iddialıyım. Estonya ve Andorra'yı yendi diye adamı ne kadar pohpohladıkları ve göklere çıkardıkları ortada. Son maç Hollanda'ya BAM BAM BAM oynamaya kalkıp kaybedince, olsun hocam suç senin değil, sen elinden geleni yaptın dediler. Aynı durumda ki Mancini final maçında sabırla oynadı ve istediğini aldı. Eğer Juventus'u yenemese gruptan çıkamamanın suçlusu Mancini olurdu ve yerden yere vururlardı. Gerçi gruptan çıktığı halde yerden yere vurmayanlar da yok değil. Terim şu grupta 0 puan alsa eminim ki, olsun hocam bu grup zaten zorluydu, senin yapacağın birşey yok falan derlerdi o derece yüzsüz bazıları.

1996'da sifir çekti zaten milli takimla. Gelir gelmez fb ye 4-0 yenildi, Denizliye 4-0 yenildi. Sonraki yillarda Chelsea ye 5-0 yenildi. Daha beter sonuçlar aldi. kulübü batirdi ve taraftari birebirine düsürdü, tüpçü için hemde. Ama hala imparator diyenler var.

12 numarada dün konuşulanları paylaşıyorum devamlı gscimbomda huzursuzluk yaratan mesajlar atıyoruz bazıları beni öyle sevdiler ki yakında mod bile olurum diyenler var,bu konuda ortamı geren,hakarete varan mesajlar atan bazı kişilerin hesabı incelenmeli muhatap bile alınmamaları gerekir

msjını raporladım büyük ihtimal edit yersin üslubun sıkıntılı önce saygılı olalım,ayrıca kadroya hala çöp muamelesi yapanlar juve maçındaki kadronun geçen yıldan tek farkı chedjou,bir tarafı yerin dibine sokmaya gerek yok,mancinide büyük iş yapmıştır, terimde geçen sene çeyrek final oynatarak büyük iş yapmıştır ,biraz tarafsız gözle bakabilsek keşke,terimin başarıları leş ama aynı kadroyla mancini başarılı olunca büyük hoca,ikiside büyük hocadır nokta

Bravo büyük iş yaptin. Fatih Terim cahildir. Bunumu silecekler? Bu forumda kimlere neler deniyor. Işine geldigini görmezden gelip işine geldiginde jandarmalik yapiyorsun.

Ya birak Allahin seversen ,adamlar sabah aksam Terim'in avukatligini yaptilar forum'da,Kurumsallik adina Baskan'a salladilar,Manciniyi yerdén yere vurdular,her kötü sonuc aldigimizda oraya buraya saldirmak icin bahane aradilar,simdi de biz Galatasarayin iyligini düsündük palavralarini inandirmaya calisiyorlar milleti.Shaktar ile antreman maci yaptigimiz icin bile sag solla salladilar.Bunlar kendi egolarini tatmin etmek icin yaziyorlar,yeter ki hakli cikalim dan öteye gecmeyen bir zihniyete sahipler.

Ya gene savunsunlar Terim'i problem değil, ama şu elde ettiğimiz başarı cidden çok büyük farkında değil kimse hala. En azından şu durumdan Terim'e pay çıkarmasınlar ve Mancini'ye hakkını teslim etsinler. Yani 2.tura çıkmak o kadar önemli değil, kendinden 5-6 kat fazla bütçeli dev takımların olduğu gruptan birisini saf dışı bırakmışsın, esas önemli olan bu. Daha önce var mı bunu başaran, yok. Geleceğe dair atılmış çok sağlam bir adımdır bu, ben bunu önemsiyorum. Ama gel gör ki, adamlar öyle bir gurur yapıyor ki, herşeyi Terim'e yoruyorlar, başarısız olsak Terim gitti diye başarısız olduk, başarılı olunca da onun yaptıkları sayesinde olduk. Var mı böyle mantık ya.

12 numarada dün konuşulanları paylaşıyorum devamlı gscimbomda huzursuzluk yaratan mesajlar atıyoruz bazıları beni öyle sevdiler ki yakında mod bile olurum diyenler var,bu konuda ortamı geren,hakarete varan mesajlar atan bazı kişilerin hesabı incelenmeli muhatap bile alınmamaları gerekir

Yakaladin beni Serkancim,beni atmadan önce son bir sans verin,belki hatalarimi telafi edebilirim:acne:

Bravo büyük iş yaptin. Fatih Terim cahildir. Bunumu silecekler? Bu forumda kimlere neler deniyor. Işine geldigini görmezden gelip işine geldiginde jandarmalik yapiyorsun.

bak bakalım duruyormu yazdığın önce insanların deger verdiği kişilere saygı olmayı öğrenin benim ünal aysalla ilgili bir tane hakaretimi bulamazsın ,bu sacma sapan muhabbetleri kapatın artık juventus maçından sonra bu konuyu kimlerin hortlattığı ortada sıkıldım artık bu boş muhabbetlerden

Ayrıca aysala hakaret eden birçok kişiyi de raporlarım bir moda danışarak öğrenebilirsin

Ya gene savunsunlar Terim'i problem değil, ama şu elde ettiğimiz başarı cidden çok büyük farkında değil kimse hala. En azından şu durumdan Terim'e pay çıkarmasınlar ve Mancini'ye hakkını teslim etsinler. Yani 2.tura çıkmak o kadar önemli değil, kendinden 5-6 kat fazla bütçeli dev takımların olduğu gruptan birisini saf dışı bırakmışsın, esas önemli olan bu. Daha önce var mı bunu başaran, yok. Geleceğe dair atılmış çok sağlam bir adımdır bu, ben bunu önemsiyorum. Ama gel gör ki, adamlar öyle bir gurur yapıyor ki, herşeyi Terim'e yoruyorlar, başarısız olsak Terim gitti diye başarısız olduk, başarılı olunca da onun yaptıkları sayesinde olduk. Var mı böyle mantık ya.

Fazla söze gerek yok,boldladigim kisim zaten herseyi özetliyor.

Yakaladin beni Serkancim,beni atmadan önce son bir sans verin,belki hatalarimi telafi edebilirim:acne:

kral müslümcü bir abimizin kuş olması imkansız:) ama yeni üye olanlar incelenmeli sadece hep aynı muhabbetler, 5 sayfa geri git bu konuyu hortanlardan biri mod bugünde gereksiz bir mesaj atan onursal üye millet bir birine hakaret edince hoşlarına mı gidiyor diye düşünüyorum artık

Serkan, bu foruma 2 ay önce üye olan ve üye olduğundan beri de sürekli birileriyle dalaşan, her tartışmanın odağında olan birini tanıyorum ben, muhtemelen sen de tanıyorsun onu, hatta bütün forum tanıyor. Bir yerde tartışma varsa mutlaka onun parmağı oluyor. Bende ondan şüpheleniyorum mesela.

bak bakalım duruyormu yazdığın önce insanların deger verdiği kişilere saygı olmayı öğrenin benim ünal aysalla ilgili bir tane hakaretimi bulamazsın ,bu sacma sapan muhabbetleri kapatın artık juventus maçından sonra bu konuyu kimlerin hortlattığı ortada sıkıldım artık bu boş muhabbetlerden

Bana kalirsa zaten bu başliklar kapatilsin. Illaki birileri girip bir şeyler yazacak. Ayrica yukarida birileri incelensin demişsin. Kotü günümüzde içímze mutlaka sizarlar. iyisimi bu başliklar kapatilsin

Sen olmadan da gruptan çıkarız , Fatih Terim yoksa Galatasaray biter diyenler de azalarak bitiyor işte forumda da bir kaç tane örneği goygoy malzemesi olmaktan öteye gidemiyorlar .

Şunu hakedecek ne yaptık biz be hocam? Az mı taptık, yerine başkasını mı koyduk? Günahımız ne?

BZJeHt0IYAAhfCY.jpg:large

kardeşim durduk yere konuyu uplayan bir onusal üye ondan öncede bir moderatör ben ve birkaç arkadaş bunlara cvp verince günah keçisi ilan ediliyoruz

juventusu yendikten sonra bu konuya terime kapak olsun,bu galibiyet sana gelsin terim gibi saçma sapan msj atmanın mantığı nedir acaba

O kadar boş ve saçma bir döngüye girmişsiniz ki bu döngüyü kıramadığınız sürece yıllar geçse bu içeriksiz ve faydasız tartışmalara son veremeyecek, bir sonuca bağlayamayacaksınız.

Fatih Terim'i gönderdi gibi tekil bir bahane üzerinden durduk yerde Galatasaray yönetimine düşman olup, konuyla ilgisi olmayan yeni hocaya tavır alıp, her ters giden durumda "kurumsallık" esprileri yaparsanız insanlarda uyandırdığınız rahatsızlık onları bu durumun çıkış noktası olan Fatih Terim'e karşı daha kabalaşmaya ve asıl düşüncelerinden öte bir aşağılama çabasına girmeye itersiniz. Maç kaybedince "ehe kurumsallık" yazıp kazanınca, işte İmparatorun takımı derseniz, ortada duran adamlarda Fatih Terim antipatisi yaratırsınız.

Tabii tam tersi de geçerli. Maç kaybedince Fatih Terim'in takımıydı diyip, kazanınca gitti işler yoluna girdi derseniz, karşı tarafta yeni ekibe karşı tavır yaratırsınız. Zaman içinde içinizde biriken sözcükleri dökerken kantarın topuzunu kaçırırsanız insanları sadece Fatih Terim'e daha bağlı, yönetime ve kendinize daha tepkili hale getirirsiniz.

Burada Fatih Terim'e cahil demek boş boğazlıktan başka bir şey değildir. Ancak bunu yaratan da bizzat olur olmaz her konuda takımın mevcut yönetim ve ekibine laf sokmayı bekleyen insanlardır. Bu insanların olur olmaz her konuda takımın mevcut yönetimi ve ekibine laf sokma çabasının sebebi ile bu tarz boş boğazlıklardır.

Bu bir döngüdür. Başlangıcı yok. İlk kanı onlar akıttı muhabbeti de yok. Tek yaptığınız her seferinde karşı tarafa üstünlük kurmak için tonu bir adım yukarı taşıyarak, nereye gittiği belirsiz bir gerginlik yaratmak.

Galatasaray taraftarı olarak bize yakışan, yeni teknik ekibin, mevcut yönetimin doğrusımı alkışlayıp, yanlışı eleştirmek ancak ne olursa olsun tam desteğimiz sunmak, bunun yanında eski hocamız ve efsanemiz Fatih Terim'e ne kadar kızgın olursak olalım, aynı amaç doğrultusunda farklı düşünenlerin hatrına kullanılan kelimelere ve üsluba dikkat etmektir.

Bundan fazlası ve ötesi art niyettir.

kral müslümcü bir abimizin kuş olması imkansız:) ama yeni üye olanlar incelenmeli sadece hep aynı muhabbetler, 5 sayfa geri git bu konuyu hortanlardan biri mod bugünde gereksiz bir mesaj atan onursal üye millet bir birine hakaret edince hoşlarına mı gidiyor diye düşünüyorum artık

Güzel iltifatlarin icin tesekkür ederim kardesim ama yinede kimin ne oldugu bell olmaz ,her an hersey olabilir,tabi saka bir yana benim de süphelendigim bazi tipler var,yakinda kokusu cikar:)

Rakip takimin forumuna girmekten nasil bir zevk alyor millet bunu pek anliyabilmis degilim.

Bana kalirsa zaten bu başliklar kapatilsin. Illaki birileri girip bir şeyler yazacak. Ayrica yukarida birileri incelensin demişsin. Kotü günümüzde içímze mutlaka sizarlar. iyisimi bu başliklar kapatilsin

kapansa ne farkedecek ki adminin biri gidip terimin aldığı ücretle ilgili konu açar tartışma başlatır forumun demirbaşları yapıyor bunu,hepsi değil tabikide karşışındakinin fikirine saygılı olan yöneticiler çoğunlukta, valla hocam sende bir gün hoşgörülü yaklaşıyorsun olaylara, bir gün ne oluyor bilmiyorum patlıyorsun terim destekleyenlerde cahil demeye getiriyosun hoş mu şimdi bu mesajın

Güzel iltifatlarin icin tesekkür ederim kardesim ama yinede kimin ne oldugu bell olmaz ,her an hersey olabilir,tabi saka bir yana benim de süphelendigim bazi tipler var,yakinda kokusu cikar:)

Rakip takimin forumuna girmekten nasil bir zevk alyor millet bunu pek anliyabilmis degilim.

ben geçenlerde üye oldum ama banladılar hemen nasıl anladılarsa:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt