Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu niye uploadlaniyor. Sezon sonuna kadar yasaklansa.

Adam gitti hala sizden kurtulamadı.Fatih Hoca'dan öncesini hatırlamayan,balık hafızalı kardeşlerim.Bi bakın bakalım nerelerde debeleniyorduk.He gidiş şekli hoş olmadı ki bunda Başkan'ın da suçu vardır bunu da bin defa yazdık.

Şike davasının halı altı edilmesinin ardından UEFA'dan milli takım ve avrupa platformlarından men cezası gelmesine karşı dur diyebilecek tek kişi.

Malum tercihlerinden sonra artık kendisinden haz etmesek de milli takımdaki geleceğini düşünerek şike davasında hükümete karşı bir koz olarak kullanılabilir.

2 sezon'da 3 kupa ve 1 QF CL

Başka diyecek birşey yok.

IMPARATOR

Bugün Milli takım için ne yaptın hocam?

Fatih Terim basarili bir hoca,bosuna imparator olmadi ama Faruk Süren döneminde calistigi gibi calismali,transfere kesinlikle karismamali,Taffarel,Hagi ve Popescu yönetimin transferleriydi,Fatih hocaya transferi birakirsan Cristian,Sarr,Allmaguer,Pinto,Petre,Tamas,Bratu,Ambrabat gibi kaziklari yersin,Fatih hocayi dinlemezsen Sneijder ve Drogba gibi adamlarla marka degerini katlarsin,birde bu yerli sikintisi cektigimiz bir dönemde Furkan ve Ermana yapilan haksizlik,Engin ve Aydin gibi admlarin takimda tutulmasi,uzun lafin kisasi Milli takim calistirmak hoca icin en ideali.

Bugün tüp kafayla kahvaltıda ne yedin?

Arkadaş nedir bu ya.

FB lilere laf atıyorsunuz Aziz yıldırım şakşakçılığı yapıyorsunuz diye Sizinki onlardan farklı mı şimdi ?

Fatih Terimde Fatih Terim ...

Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.

Bazen düşünmeden edmeiyorum Aziz yıldırımın paralı askerleri 12numara org gibi Fatih teriminde maaşlı elemanlarımı bunlar diye..

Birisi geliyor kendi inandıgı nı yazıyor sonrada karsıt görüşlü herkezi GS haini sayıyor. Ama en büyük hainliği zırt pırt Fatih Terimi anarak onu öne sürerek onu hatırlatarak kendileri yapıyor..

kardeşim sana göre imparator.Sana göre bütün transferleri başarılı . Bana göre ise % 80 i fiyasko.

Sana göre başarılar en büyük pay sahibi bir tek Fatih terim. Bana göre ise % 70 yönetim.

Kardeşim sen istegiğin kadar sev Fatih Terimi. istediğin kadar saygı duy . istediğin fikre inan. Kimsenin bişe dediği yok. Ama zırt pırt twitterda olsun tribünde olsun burada olsun Hortlatmak zorundamısınız.Mecburmuyum sevmeye mecburmuyum senin fikrini savunmaya ?

Bu takımın bir hocası var . Şimdiye kadar başarılı bir yönetimi var iyi kötü işleyen bir çarkı var.

Neden maziyi açıp açıp hortlatıyorsunuz. Takıma zarar veriyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt