Fatih hocam biliyorum bunlari okumayacaksin ama yinede yazacagim belki bir mucize olur ve bu yazdiklarim bir sekil sana ulasir.
Seninle ilk 97 senesinde tanistim Ali Sami Yende sen hatirlamazsin ama benim hic unutmayacagim, unutamayacagim bir gündü. Daha 12 yasindaydim , GS sevgisi ile yasiyor hicbir ASY macini kacirmiyordum, evim zaten ASY'nin yanindaydi o stadta büyüdüm sayilir.
Cok futbolcuyla, hocayla tanistim ASY sayesinde, stadin önünde sizlerle tanisabilmek konusabilmek icin nöbet tutardik. O gün seninle tanisdigimda Fatih hocam Sampiyon olacakmiyiz diye sormustum, iki elinle yüzümü sarip Sampiyon olacagiz demistin tüm samimiyetinle gülümseyerek, sonra üstündeki atkiyi bana verdin ve dünyalar benim olmustu, atkiyi hala saklarim. Iste o gün sen bir cocugun efsanesi olmustun. Cok futbolcuyla tanisiyorduk bize hediyeler verirlerdi, ozamanlari meshur örgüler vardi sari kirmizi onlardan verirlerdi ama hicbiri senin gibi samimi gelmemisti bize. Gel zaman git zaman 4 sene sampiyonluk kazandik birde üstüne UEFAyi aldik. Cok mutluydum cok, seninle gurur duyardim. Sana laf geldimi fitirirdim, mantik disi bir sevgim vardi sana karsi. Iki gelisinde cok kötü basarisiz oldun, kulübü borc batagina soktun rahmetli Canaydinla birlikte, fenerden alti yedik ama inan gram sevgim azalmamisti sana karsi. Ikinci gidisinde kirgin, üzüntülü uzaklastin gittin bende Türkiyeden gittim.
Ücüncü gelisinde senin ismini ilk duydugumda dünyalar yine benim olmustu Sampiyonluk geliyor demistim icimden cok sükür, yüzümüzüde kara cikarmadin zaten. Ilk sene o eski egolu Fatih Hocadan eser yoktu ya sevgim dahada artmisti sana karsi dedim iste Fatih hoca böyle bir adam. Sonra Avusturyanin Tirol eyaltinde yazkampi yaptiginizda, bende forumca yaptigimiz kücük bir calismayi sana getirmistim. Otele zarzor girdim ama seni yine görmeye degerdi, yine o samimi adami bekliyordum ve sen lobiye girdiginde sana o hazirladigim hediyeyi verdigimde yüzüme bile bakmayip aldigin hediyeyi asistaninin eline tutusturdugunu gördüm ya seninle ilk hayal kirikligim öyle basladi ama yinede gelip foruma seni kötülemedim verdigimi söylemistim okadar.
Zaman gectikce biraz biraz daha sogudum senden, hal ve hareketlerinden ve son darbeyi tüpkafaya baskanim dedigin zaman verdin. O gün sinirden kendimi yiyecektim, hayatimda cok hayal kirikligi yasamistim ama senin yasattigin cok koymustu be hocam. Neyse gel zaman gec zaman sana olan o sevgiden, efsanelikden eser kalmadi. Sen bes kurus icin özellikle benim yasimdakilerin efsanesiyken nasil yaptin bunu aklim almiyor. Parayi öteki dünyaya götüremezsin! Metin Oktay gibi anilmak varken tüpcünün tuvaletkagidi olarak anilacaksin!
Suan biz sampiyonlugumuzu kutlayacakken, su serefsizlerin kutlamasi ve o tüpcünün pis pis siritmasi senin icini kemirmiyorsa sana yaziklar olsun!