Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Fatih Terim çağın ötesinde teknik adam.Gözleriyle falan taktik veriyor. :disgust:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Kurt kuzuya demişki , suyumu bulandırıyorsun.Kuzu ama demiş ben alttayım , su benden sonra sana nasıl gelsin beni yiyeceksen ye bahane arama"
Buraya gelip boşalmak için bahane bulmanin seviyesizlesmenin alemi yok. Kupa maci değil turnuva değil nihayetinde neyin girdi bu yok gozmus kebapmis çok yazik.
Gözlerle taktik veremedi sanırım :crushed: Hazırlık maçı bunlar, ciddiye almamak gerek. Asıl ciddiye almamız gereken DK'ya katılamayacak olan takımın ABD'de ne aradığı.
O açıklama gerçek miymiş?
Bir taş da Terim'den!
Kağıt esprisine A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim de katıldı.
Fatih Terim, gazeteci Turgay Demir'in bugün twiterda yazdığına göre, "Taktiği neden kağıda yazıp, oyunculara vermiyorsunuz?" sorusuna cevaben "Gözümle bile taktik değiştiririm" dedi.
Terim, Mancini ile dalga geçti - Şampiy10 Haber
sevmeyenler siyasi nedenlerle sevmiyor olabilir sevmek zorunda da değil kimse ama nefret edeyim derken sacmaladıklarının farkında değiller
Ne siyaseti ne alakası var siyasetle.Burada bu adama siyasi bir şekilde eleştiri iması bulunan bir kişi görmedim...
Adamın vasatlığı için bahaneler bulmayın...
ya he he eleştiren herkes ki buna arkadaşlarımda dahil önceden zaten bir önyargı var bu adama karşı adam 2000 yılında bile eleştiriliyordu
Hahahahhaha bu adam kim ki yahu siyasi açıdan eleştirilsin.Adamın siyasi görüşü yalakalık,İşi güçlü olana yanlamak işte.
90'larda Mehmet Ağar-Mesut Yılmaz şimdi ise RTE...
işte tam anlatmak istediğim buydu sağol
Demek istediğin bu değil uydurma bu sadece durum tespiti.
Ben ise maç konusunda hem de burada gözle taktik verme ve olmayan savunma kurgusu üzerinden eleştirdim.
Bu iki eleştiri noktası ile yukarıda bahsettiğim siyasi durum tespitinin alakası nedir açıklasana bana ?
Adam iyi savunma yaptırdı da ben mi ön yargılı oldum ?