- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
egosunu bozacak bir darbe, devamini bekleriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 dakika deli gibi saldırdık sonra pilimiz bitti adamlar 6 attı.hoca da maç sonu 30 dakika muhteşem oynadık madridin pozisyonları yok diye övünüyordu en son.Tabiki öyle , taktik yok , oyun içi müdahaleler genelde yanlış
Aklıma 6-1 lik hurra saldırıp tecavüze uğradığımız Real maçı geliyor Terim denince.
Bukadar basiretsiz bir hoca. Sadece mentör özellikleri var. Oda sanırım artık günümüz futboluna sökmüyor.
Allah Kerim Yallah Terim
"Fatih Terim benim icin babadan bile ötedir, onun icin herseyi yaparim"
Felipe Melo
![]()
Beter ol fatih
beter ol tff
futboldan gram anlamadiğiniz yine gözler önüne serildi
fenerbahçeyi kurtarmak için türk futbolunun içine siçtiniz
allah cezanizi verdi
hak yerini buldu
Ama o senin için hiçbir şey yapmaz.![]()
terim bizden gittiğinde çok seviniştim aynen böyle fantezi düşkünü olduğu için..Gökhan-ömer-balta-Caner 4 lü ile başlasak en azından o rezil baskıyı yemeyiz başı kesik tavuk gibi dolaşmazdık sahada..karşımızda almanya değil izlanda vardı ulan izlanda...Her zamanki işini yaptı. Yani fantezi. 10 tane hazırlık maçı yaptın, toplasan sadece yarım devre oynadığın bir sistemle maça başlıyorsun. Onu da geçtim, İzlanda karşında Almanya gibi seni eziyor, hala devam ediyorsun, değişiklik yok. Allah'tan 7-8 olmadı.