Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki öyle , taktik yok , oyun içi müdahaleler genelde yanlış

Aklıma 6-1 lik hurra saldırıp tecavüze uğradığımız Real maçı geliyor Terim denince.

Bukadar basiretsiz bir hoca. Sadece mentör özellikleri var. Oda sanırım artık günümüz futboluna sökmüyor.

Allah Kerim Yallah Terim
30 dakika deli gibi saldırdık sonra pilimiz bitti adamlar 6 attı.hoca da maç sonu 30 dakika muhteşem oynadık madridin pozisyonları yok diye övünüyordu en son.

"Fatih Terim benim icin babadan bile ötedir, onun icin herseyi yaparim"

Felipe Melo

13102-fatih-terim-terim_melo_sarilirken_03082013_b.jpg

Ama o senin için hiçbir şey yapmaz. ;)

Bugün taktik açıdan sınıfta kalmıştır ,
adamların Arda'yı nasıl durdurduğunu gördünüzmü neredeyse her hareketini çalışmışlar ,
bizim ise taktik açıdan yeterliliğimiz sıfırdı bugün ,
son 25 senenin en berbat kadrosuna sahibiz bence ama 2011 yazındaki Terim bu kadroyu bile bugün sahadan başarıyla çıkartabilirdi !

Beter ol fatih
beter ol tff
futboldan gram anlamadiğiniz yine gözler önüne serildi
fenerbahçeyi kurtarmak için türk futbolunun içine siçtiniz
allah cezanizi verdi
hak yerini buldu

Her zamanki işini yaptı. Yani fantezi. 10 tane hazırlık maçı yaptın, toplasan sadece yarım devre oynadığın bir sistemle maça başlıyorsun. Onu da geçtim, İzlanda karşında Almanya gibi seni eziyor, hala devam ediyorsun, değişiklik yok. Allah'tan 7-8 olmadı.

Ama o senin için hiçbir şey yapmaz. ;)

Fatih Terim´in karakterini sorgulayanlar, kendilerine sorsunlar bakalim, o idol gibi sevdikleri adamlar neden bu Hoca´ya bu kadar baglilar diye... Bülent´den tut, Hagi´ye, Hakan Sükür, Ergün ve ondan Melo´ya kadar. Bu adam okadar kötü, okadar karaktersiz ise, sporcular aceba neden bu kadar cok seviyorlar ???

Tabiki, bizim insanimiz ögrenmek yerine, bilmeyi tercih eden bir toplum olmustur.

Aylık 700 Milyar indir hocam yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yarın sabah spor gazetelerinde ve haftasonu spor programlarında yerden yere vurulamayacak kader ortağı. tayyip'in ve tüpçünün büyük desteğiyle oraya geldi. ayrıca galatasaray'dan oraya gelmesi için galatasaray düşmanı spor yazarları işbirliği yapmış, sürekli kendisini milli takıma geçsin diye gazlamışlardı. türkiye her maç 10 gol yese bile kimse eleştiremeyecek adanalımızı.

bir futbolsever olarak kendisinden utanç duyuyorum. spora siyaset karıştırdı. malum güc emriyle milli takım basına geldi. ona buna ihtiyacı yoktu. zaten hakkediyordu. arkasındaki bu bilinçsiz, kontrolsüz güc, onu çookk değiştirmiş

ekşi

Son düzenleme:
Her zamanki işini yaptı. Yani fantezi. 10 tane hazırlık maçı yaptın, toplasan sadece yarım devre oynadığın bir sistemle maça başlıyorsun. Onu da geçtim, İzlanda karşında Almanya gibi seni eziyor, hala devam ediyorsun, değişiklik yok. Allah'tan 7-8 olmadı.
terim bizden gittiğinde çok seviniştim aynen böyle fantezi düşkünü olduğu için..Gökhan-ömer-balta-Caner 4 lü ile başlasak en azından o rezil baskıyı yemeyiz başı kesik tavuk gibi dolaşmazdık sahada..karşımızda almanya değil izlanda vardı ulan izlanda...
ayrıca prandelli fantezi düşkünü deği gerçekçi bir hoca izlenimi verdi bana buna seviniyorum.selçuk sorununu da halletse süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt