Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Kendisine saygımı korumaya çalışıyorum ama artık tiksinme noktasına doğru ilerliyorum.
Hepimiz o noktadayız gel sende bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisine saygımı korumaya çalışıyorum ama artık tiksinme noktasına doğru ilerliyorum.
Ulan adamsiz ne milli takim ne biz bi bok yiyebiliyoruz ama halada adam kimseye yaranamiyo.
Bu kadroyla ovunmeyi hakeden tek kişidir FT, bu saydığın adamların adı bile yokken Galatasaray a aldıran adamdır kendileri... Bir tek Hasan var zaten iyiyken bize gelen ki o sezonda BALIC fb ye ayhan bjk e gitmişti ...Hakan Ünsal Ümit Davala Ergün Penbe Hakan Şükür Hasan Şaşlı vs vs vs li kadro Şenol Güneşe dünya 3. lüğü Ft ye Uefa Cup ve ün getirmiştir.Bu kadro bu jenerasyon çok kişiye kariyer yaptırmıştır.Haluk Ulusoylar Faruk Sürenler Terimler Güneşler Mustafa Denizliler vs vs .Sistemimiz olmadığı için tamamen şans eseri ülke tarihimizin en iyi kadrosuyladır tüm büyük başarılarımız.Yine sistemimiz olmadığı için o tarihi başarılarla övünüp geleceğe karamsar bakıyoruz
Aynen aga Milli Takım altın çağını yaşıyor. :H
Aynen kazanınca Fatih Terim iyi, kaybedince kadro kötü. :k19:Bu kadrodan bu kadari geliyor kusura bakma
Aynen kazanınca Fatih Terim iyi, kaybedince kadro kötü. :k19:
Aynen aga Galatasaray'ı var eden insan Terim'dir.Kulübün ismini Fatih Terim olarak değişmemiz elzemdir. :encouragement:Ulan armandaki yildizin yarisi adamin hala laga luga pesindesin ya
Aynen aga Galatasaray'ı var eden insan Terim'dir.Kulübün ismini Fatih Terim olarak değişmemiz elzemdir. :encouragement:
Bu kadroyla ovunmeyi hakeden tek kişidir FT, bu saydığın adamların adı bile yokken Galatasaray a aldıran adamdır kendileri... Bir tek Hasan var zaten iyiyken bize gelen ki o sezonda BALIC fb ye ayhan bjk e gitmişti ...
Bu kadrodan bu kadari geliyor kusura bakma
Onur-Tolga-Mert-Ömer- Kaan-Semih-GG-Caner-İsmail-Topal-Ozan-Nuri-Hakan-Tolgay-Alper-Salih-Oğuzhan-Ekici-Arda-Olcay-Töre-Pektemek-Mevlüt-Burak-Muhammet Demir
Şu kadroda Dortmund'da oynayan, Leverkusen'de oynayan, Roma'da oynayan, Chelsea, Arsenal görmüş, Avrupa'da oynama tecrübesi olan çok değerli isimler var. İnan bu takımın potansiyeli ağzımızın suları akarak izlediğimiz İzlanda ve Çek takımından az değil.
Ama hala aynı takıntılı dünyasında yaşayan, yepyeni bir takım kurup ona kimlik veremeyen, Arda'nın şişmiş egosunu indirip takımın lokomotifi yapamayan bir hocamız var. EN çok destekleyenlerden biriyken ben bile artık davranışlarından, kararlarından, tavırrlarından iğrenmeye başladım.
Letonya maçı öncesi ve sonrası açıklamaları bile karakter zaafiyeti yaşadığını gösteriyor belli bir yaştan sonra.
Bu kadrodan bu kadari geliyor kusura bakma
Kadroyu Hikmet Karaman mı belirliyor?
Oyuncu havuzunun en iyisi bunlar.
Ömer Toprak Bekir ve Serdar Aziz'den, Hakan da Selçuk ve Mehmet Ekici'den falan kötü yani, onlar kadar haketmiyorlar formayı öyle mi?