- 20 Haziran 2011
- 60.967
- 69.374
- 4.758
Ne anlattin kim bilir findikdashTerim iyi degil, hamza'dan iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlattin kim bilir findikdashTerim iyi degil, hamza'dan iyi
Ne anlattin kim bilir findikdash
Hagi olmasaydı ben görürdüm onu.
Sorun iste burada yatiyor, Yabanci sinirini kaldiran Terim´e kara ve adanali diye domestik demek (Yada o algi ile öyle zannetmek), ve insanlari bu sekilde ayirip, degismez kutuplara bölmek. Bu bir zihniyet sikintisidir. Benim esas tepkimde buna, ama anlatabilmek zor. Fatih Terim´in nekadar önemli bir futbol adami oldugu tescilli, ne yada neci oldugu önemli degil.
Biz Hagi'sizde gördük Türk Futboluna yaptıklarını 1990'an sonra. Tam bir şaheserdi. Sonra millet bastonla çıksın sahaya diye dalga geçerken Hagi'yi getirende oydu.
Evet Hagi den sonra da gördük. iki senede 40 tane çöp aldı takıma. Küme düşüyorduk.
12 yil gecmis aradan halâ kazanilan kupadan sonra ayni poz ayni ego. Bi insan 12 senede hic mi gelistiremez kendini arkadas. Tipik turk kafasi iste.
12 yil gecmis aradan halâ kazanilan kupadan sonra ayni poz ayni ego. Bi insan 12 senede hic mi gelistiremez kendini arkadas. Tipik turk kafasi iste.
Qyburn onun çaresine bakar eh
hadi kupalı fotoları halletti renkdaş peki ya bu ya bu
![]()
the north remembers
![]()
![]()
![]()
Burdaki çöplerimi diyorsun. 4 senede 3 şampiyonluk kazandıran, şampiyonlar ligi 1 çeyrek final, 1 gruptan çıkma, 1 emirates cup, 3 süper kupa, 2 türkiye kupası kazandıran çöpler. Allah o çöplerden, o çöpleri getirendende bin kere razı olsun.