Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üşüyoruz hocam. Senin sayende gururla Galatasaray lıyım diyebilen gençlerin diline değmen bile üzüyor bizi.

melo%2Bgs.jpg

page_felipe-melo-fatih-terimin-aniti-dikilmeli_528950282.jpg

617381.jpg

BVAnUXXCcAIOPId.jpg

20120918-220757_ing696.jpg

terim_melo_sarilirken_03082013_b.jpg

FM'de de Felipe Melo'nun sevdikleri arasında Terim Reyiz. Kafalar uyuşuyodu tabi :D Ah ulan özledim o günleri.

Melo'yu kim getirdi bilmem ama bu kadar uzun kalmasını taraftar sağladı.

Evet çok kötüyüz,takımımız terim ile bir başka oynuyor,evet iyi hoca. Lakin ne olursa olsun artık gelmemeli. O geldiğinde bahar geliyor ancak onunla beraber ego savaşları başlıyor. Gelmesin,gelmemeli.

T.D değil başkan olmalı, liseli tayfasından, futboldan anlamayan zihniyetten kurtarmalı Galatasaray mızı.

1000 liseli bunağı 1 Terim'e kurban ederim. Yine gelecek bu sefer Alı Dürüst Başkan olacak savaş falan olmayacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İki gözüm seneler geçiyor
Gönül ektiğini biçiyor
Bir selam lütfet bu ne çok hasret
Gel barışalım artık

Canözüm bahar geldi
Dalları kiraz bastı
Yedikat eller yakınım oldu
Gel kavuşalım artık:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ben sensiz neylerim
Bu ömrü neyleyim
Kalbim ağlar yanar
Hem mahçup hem kanar

Gönül bu elbet

Yandığı yere kadar
Herşeyin bedeli var
İhanetin en ağır
Of sevgiyse elbet
Gittiği yere kadar
Herşeyin bir sonu var
Sevgilim beni affet

Söyle yar beni unuttun mu
Kopardın mı yüreğinden
Sildin mi anıları
Gömdün mü birer birer

biz seni affettik:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Bu sayfada yüzsüzlük turnosolu mevcuttur.

Fatih Terim'in Galatasaray'da ki kariyeri ile ilgili süreci üç aşamalı özetlemiştim daha önce:

1. İmparator gel bizi kurtar
2. Hep kaos, hep bam bam bam, bize yakışıklı çağ atlatacak karizmatik hoca lazım (muhtemelen gelen şampiyonluklara rağmen)
3. Kovulma sonrası sendrom ve imparator gel bizi kurtar.

Sayfaları ayıklayıp İmparatora laf eden yok yetersiz yok bam bam oynatıyor vs diyen herkesi banlamalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoca kovulduğu gün burada kavga ettim, ceza yedim.Ama hocanın artık bu takıma gelmesini istemiyorum.Alpay yukarıda yazmış, bazı şeyleri çabuk tüketiyoruz.Bizim insanımız anlık yaşıyor ve sabırsız.Yine aynı döngüyü yaşayacağız.Bundan hiçbir şeyden emin olmadığım kadar eminim.

Hadi Terim haksızdı, milli takıma kaçtı rerörörr.En haklı olan Aysal'dı diyelim.Nerede bugün kendisi?

Aysal biraz bu taraftarı düşünüyorsa, içinde Galatasaray'a biraz sempati besliyorsa, bakın sevgi filan demiyorum, sempati besliyorsa, elini cebine atacak.Bugün gelinen rezil mali durumun baş sorumlusu kendisidir.Ben yapacaktım, yaptırtmadılar anca ödevini yapamamış ilkokul çocuğunun mazereti olabilir.

Ama görünen o ki kendisinin pek umrunda değiliz.

İşin ilginç yanı Galatasaray tarihinin en iyi futbol oynatan hocasına deniyor sistemsiz diye. :D

Rijkaard ile uyku getiren futbol, Mancini ile Ceyhun'lu 5 ön liberolu kadrolar, Denizli ile 6 ön liberoya vararak nirvana yapan sıkıcı futbol, Prandelli'nin akıl hastalarına taş çıkaran oyun içi hamleleri ve taktikleri, çok beğensem de son geldiğinde Servet'i ön libero yapmak gibi fantazilere giren Feldkamp şakaları.

Son 10 yılımız bu şekilde geçti beyler.

Terim'den sonra tarihimizin en çok eleştirilen ''Rumen Çingenesi'' falan denen Lucescu'da 2. başarılı teknik direktördür son yıllarda ki.

8 sezon 6 şampiyonluk 1 ikincilik??? adam winner işte kabul edin arada 6 yediriyor ama başımızın gözümüzün sadakası olsun.

Terimcilere gün doğdu.kaçmak lazım bu aralar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt