Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anti terimci birakmadiniz be kardesim forumda
2285f18367f6da75832ca4b7c1116bfa.jpg

Denizli kariyerimi riske atıp geldim diyordu ya ilk geldiği zaman.

FT boşta olsaydı ve teklif yapılsaydı reddederdi.

Fatih Terim'e ben de çok kızgınım ama niye her kötü sonuçta Fatih Terim isteniyor denmesi saçma.

Hm Terim yine badem gözlü oldu, paralari bom bos oyunculara dagitip illa istemesi de baskalarin sucuydu... Para vardi, illa Danyler, Amrabat lar filan alindi. Yetmedi güya Türkiye nin en iyi TD getirdigi türk oyunculara bi bakin derim, aldigi oyunculari iki hafta sonra birden oynatmama karari aliyordu. Sonra da TFF nin Baskani ile is birliyi yapip suclu Galatasaray oldu...

Yani sanki Hanim sizi aldatmis, ama ondan önce de sizi borca harca sokup kacmistir. Para yoksa, Terim de yoktur. Okadar.

Denizli kariyerimi riske atıp geldim diyordu ya ilk geldiği zaman.

FT boşta olsaydı ve teklif yapılsaydı reddederdi.

Çok yerinde bir tespit olmuş, beğendim...

Yalnız hani en olmadık futbolcu için bile ''FT adam eder'' saçmalığı vardır (% 90 fiyasko tabi) ya; kendisi de malum kurnazlığına rağmen, bazen egosuna yenilip ölüyü diriltebilecek olağanüstü yeteneklere sahip olduğu vehmiyle cüretkar işlere kalkışır; öyle bir dönemine denk gelip bu takımın başına geçebilirdi; sonuç elbette hüsran olurdu; sonra bahaneler, bahaneler, bahaneler...

. Para yoksa, Terim de yoktur. Okadar.

Bu dünyanin her yerinde geçerli degilmi?

Genelde parasi pek fazla olmayan kulüpte hocalik yapmak isteyen hocalar az bulunur.

¿Yoksa Guardiola'lar, Ancelotti'ler, Murinyo'lar, ve Mancini'ler gittikleri kulüpleri sevdikleri için gittigini mi zannediyorsun?

Aslında çok da kötü bir eleman değildi Fatih Terim hakkını yemeyelim

Terimcileri duelloya davet ediyorum.Manciniye bu adam kadar sans verilseydi bu hocayi ikiye katlardi.

Bu degil miydi bizdeyken Tupcuye soverken yok soyle boyle diyipte Tupcunun kankasi olan adam.

Bu dünyanin her yerinde geçerli degilmi?

Genelde parasi pek fazla olmayan kulüpte hocalik yapmak isteyen hocalar az bulunur.

¿Yoksa Guardiola'lar, Ancelotti'ler, Murinyo'lar, ve Mancini'ler gittikleri kulüpleri sevdikleri için gittigini mi zannediyorsun?

Şükrü her durumda Galatasaraylılığı ön plana çıkaran biri para falan dinlemez. Mevzu Galatasaray olunca profesyonel bakamıyorum diye açıklama yapan adam, ne hikmetse bu gibi durumlarda Prof yaklaşıyor. Takımdan gidiş sürecide Prof bir yaklaşımdı. Bana teklif geldiğinde Başkanımızla konuşmalarını söyledim demek olaya profesyonel bakmak demektir. Kesip atabilirdi.

Millet takılmış bir eleman kelimesine, FT elemandır. Galatasaray kulüp bünyesinde var olan herkes Galatasaray'ın elemanıdır. Başkan kendisi için bile bende Elemanım diye açıklama yapmıştır. FT vasat bir TD fakat iyi bir motivasyon uzmanı. Başka bir fonksiyonu yok. Ve son olarak yerliler çok korkuyor bu adamdan.

Şükrü her durumda Galatasaraylılığı ön plana çıkaran biri para falan dinlemez. Mevzu Galatasaray olunca profesyonel bakamıyorum diye açıklama yapan adam, ne hikmetse bu gibi durumlarda Prof yaklaşıyor. Takımdan gidiş sürecide Prof bir yaklaşımdı. Bana teklif geldiğinde Başkanımızla konuşmalarını söyledim demek olaya profesyonel bakmak demektir. Kesip atabilirdi.

Millet takılmış bir eleman kelimesine, FT elemandır. Galatasaray kulüp bünyesinde var olan herkes Galatasaray'ın elemanıdır. Başkan kendisi için bile bende Elemanım diye açıklama yapmıştır. FT vasat bir TD fakat iyi bir motivasyon uzmanı. Başka bir fonksiyonu yok. Ve son olarak yerliler çok korkuyor bu adamdan.

Otoriter ve sert bir yapisi var. Bu da dedigin gibi en cok yerlilere etki ediyor.

Baska türlü anlamiyor bizim profesyonellikten uzak yerliler.

Bu degil miydi bizdeyken Tupcuye soverken yok soyle boyle diyipte Tupcunun kankasi olan adam.

Bak, bunu 89746456353. defa dile getirmen isabet oldu, aman aklımızdan çıkmasın ha!...''Terimperest'' lere karşı, kendisini eleştirmek ve tabu haline getirilmeyi pek de hak edecek biri olmadığını ifade etmek için argümanlar ortaya koymaya boş yere uğraşıyoruz zaten...

Senin gibilerin Terimperestlerden farkı tek bir ayrıntıdan ibaret: ''Tüpçüyle kader birliğine gitmemiş olsa futbolun peygamberidir'' gibi bir şey ki kendisinden kurtulmak için fırsat kolladığını bildiği kulübünün başkanına karşı böyle ''Milli'' bir tercih yapmış olması pekala mazur görülebilir...Bunu Terim-Aysal ayrışmasında hatanın büyüğünü Terim' de gören biri olarak söylüyorum...

Anlayabileceğini ummuyorum, sözüm senin vesilenle anlayabilecek birkaç kişiye...

Bak, bunu 89746456353. defa dile getirmen isabet oldu, aman aklımızdan çıkmasın ha!...''Terimperest'' lere karşı, kendisini eleştirmek ve tabu haline getirilmeyi pek de hak edecek biri olmadığını ifade etmek için argümanlar ortaya koymaya boş yere uğraşıyoruz zaten...

Senin gibilerin Terimperestlerden farkı tek bir ayrıntıdan ibaret: ''Tüpçüyle kader birliğine gitmemiş olsa futbolun peygamberidir'' gibi bir şey ki kendisinden kurtulmak için fırsat kolladığını bildiği kulübünün başkanına karşı böyle ''Milli'' bir tercih yapmış olması pekala mazur görülebilir...Bunu Terim-Aysal ayrışmasında hatanın büyüğünü Terim' de gören biri olarak söylüyorum...

Anlayabileceğini ummuyorum, sözüm senin vesilenle anlayabilecek birkaç kişiye...
Bu FT nin harcadigi para mancini ne Hamzaogluna verilmistir o parayla Hamzaya verilseydi kesinlikle Turkiyenin en iyi hocasi olurdu.O paraya bende sampiyon yaparim artik cok abartildi FT.Adama tapiyorsunuz resmen ne denilir ki buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt