Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Iyide yanlış hatırlıyorsun resmen bazı noktaları.Kim hayal kuruyor Fatih? Hangi millet neyi görmek istememiş? Hani olayları takip etmemiş olsam inanacağım dediklerineBu adam "Birileri sevinecek mutlu olacak diye imza(Galatasaray'a!) atmam" demedi mi? Yeni sözleşme teklifini reddetmedi mi? Dönemin başkanı hocayı konuşmak için Florya'dan çağırmadı mı? Hoca gitmem demedi mi? Sonra antremanda kovulmadı mı? Aysal yine sabırlı adammış
Ben Galatasaray başkanı olacağım. Hocayı görüşmek için kulübe çağıracağım ve hoca gelmem diyerek posta koyacak öyle mi? Ne antremanda kovması kuyruğuna teneke bağlar amuda kaldırır kovardım. Yok öyle bir dünya kusura bakmayın.
Real maçından sonra bjk debisi için dış dünyaya resmen kapatı hoca kendisini florya ya ve üstelik kendi ailesi bile ulaşamadı hocaya.
Fatih hocanın bu tür eylemleri her zaman var olduğunu biliyorsun sen yönetici ve başkan olarak. Birileri sevinsin diye imza atmam demesi çok normal ayrıca. Adam 1 gün önce basına demedimi yahu kimse merak etmesin Galatasaray imdan ayrılmayı asla düşünmüyorum diye?
Sende gidip bu sözlere güvenmeyeceksin be saygısızca teklif götüreceksin. Fatih Terim bu sonuçta adamın duruşu var.
Milli takım meselesini getirenler de olacak şimdi. Rte yüzünden kabul etti orayı ve milli sevgisinden. Rte ondaki etkisini eleştirdiğim bir konu bu arada benim ama rte de maalesef ülkenin korkulu diktatörü işte. Gel de hayır de adama.