Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan kara dışında dönüş yapan görmedim başghan?

Arkamdan konusmak yakisti mi Terimdash :D

Benim ki donus falan degil .Terim seviyoruz diye eyyam yapacak degilim. Ne gorduysem onu soylerim...

Elestirirken bile FT hocami severim sayarim dedim ama bariz formsuz buldum. Bu demek degil ki kotu bir td...

Ama formsuz buldum.

Fatih Terim´in coluk cocuga kanitlamak gerektigi birsey mi kalmis renglerim, kacirdim birseyler heralde.

Arkamdan konusmak yakisti mi Terimdash :D

Benim ki donus falan degil .Terim seviyoruz diye eyyam yapacak degilim. Ne gorduysem onu soylerim...

Elestirirken bile FT hocami severim sayarim dedim ama bariz formsuz buldum. Bu demek degil ki kotu bir td...

Ama formsuz buldum.
Terim gelmesin dedin bizi üzdün yakışmadı başkan olmadı yani

İspanya ve Çek maçlarında Ozan denen kütük oynarsa teknik adamlığından ilk defa şüphe edecem..

O saçını düzelten aygırı bi oynat tüm küfürler havada uçuşur

Terim gelmesin dedin bizi üzdün yakışmadı başkan olmadı yani

Renktas Allah icin soyle formsuz bulmadin mi?

Bizim artik basarisiz olma sansimiz yok. Gelip bugun yaptigi gibi adam kayiracaksa gelmesin dedim.Ozan Tufan , Semih falan nedir yaw :red:
Bizim sevip saydigimiz FT'yi goremedim bugun. Yoksa benim FT hakkinda dusuncelerimi gayet iyi biliyorsun :D

tu piezza di merda!!
32241.gif
che palle terimotti , totale cornuto..

leccami il culo vi paratore! dai ora vai a cagare...
heinz-ketchup-volcano-spaghetti-600-72967.jpg

Adem'in saçma sapan Semih savunması ile forumdakileri nasıl Semih'ten soğuttuğunu hatırlatarak; Terim içinde aynı şeyin gerçekleşeceğini söylemek zor değil. Misal ben Terim'in dönmesine sıcak bakıyordum ama Adem ve yaverleri yüzünden fikrim değişti.

Renktas Allah icin soyle formsuz bulmadin mi?

Bizim artik basarisiz olma sansimiz yok. Gelip bugun yaptigi gibi adam kayiracaksa gelmesin dedim.Ozan Tufan , Semih falan nedir yaw :red:
Bizim sevip saydigimiz FT'yi goremedim bugun. Yoksa benim FT hakkinda dusuncelerimi gayet iyi biliyorsun :D
Ozan işi gereksiz büyütülüyor bence adem çakara bu konu da da katılıyorum.

Semih oynamıyor ki zaten yaw tecrübeden çağrıldı.

Bir sonraki maçta mor 11 olur hocayı tanıyorsam bu mesajı up larsın :)

Eleman Arayaniyor diye pankartlar bekleriz efendim

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yine dolusmus bazilari her basarisizliktan sonra burda mesaj atacaklar belli :) hoca kotu analiz etmis rakibi kanatsiz cok hantal kaldi takim hayirlisi olsun cikamyacak gibi duruyoruz daha erken gelir basimiza insallah :)

Ümit Özat: "Fatih Terim'de taktik, disiplin falan hiç bir şey yok. Sadece imanpower var. İşler zora girince kenarda bir vaveyla koparır, tamam."

Son 2 maç renkdashlar hocamıza kavuşmaya,meşaleleri elimizle kavramak suretiyle yakmaya hazırlayalım kendimizi

Ümüt hayatinda ill defa dogru konusmus tebrik edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt