Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biat etsem eleştirmem fatih terimi hiç. Senden daha çok eleştirmiş olabilirim hocayı belkide. Saçma veya saygısızca bel altı vurmuyorsak biatcida olmuyoruz.
Ayrıca Galatasaray olmasa ali sami yen metin oktaylar hangilerimiz de olmazdı da diye biliriz.

Aslolan Galatasaray !!!

Biat kelimesi bana komik geliyor. Galatasaray tarihinin en zengin baskinina karsi, bu kulübün bir omurgasinin oldugunu gösterip, tepki koymus insanlara karsi, diyorlar birde bunu. Biat edenler, herkesi kendi gibi bilir heralde... Yarin daha zengini gelir, onun pesinden gidilir, ama bu kulübün bir tarihi ve hikayesi var.

Biat kelimesi bana komik geliyor. Galatasaray tarihinin en zengin baskinina karsi, bu kulübün bir omurgasinin oldugunu gösterip, tepki koymus insanlara karsi, diyorlar birde bunu. Biat edenler, herkesi kendi gibi bilir heralde... Yarin daha zengini gelir, onun pesinden gidilir, ama bu kulübün bir tarihi ve hikayesi var.

adem çakar dan görüp görebileceğimiz en kısa post heralde bu :o

o fotoğrafta de boer da var pereira da.efsaneler de var diye abartılacak bir toplantı değil.de boer ne yapmış ta orda mesela ajaxı şampiyon yapmaktan başka.terimin ne taktik dehası var mesela.çok yi savunma takımı mı yapıyor hücum mu organizasyonları ne yaptığı takımların topu hep hareket halinde mi tutmaya çalıştırıyor takımları.99-00 dönemlerinde bile neyi vardı bilen anlatsın bana da susayım.takım full pres yapıyordu dinçti saldırıyordu efsaneler vardı ama 70. dakikadan sonra hakan şüküre doldur boşalttan başka bişey oynayamıyorduk nerdeyse bilen bilir.açın gstvye eski lig maçlarını izleyin hiçbirşey izlemediyseniz.
buna benzer şeyi en son realden evimizde 6 yerken gördük.30 dakika deli gibi saldırdık adamlar bekledi bunlar ne yapıyor böyle diye pilimiz bitti sonra 6 yaptı adamlar.sonra röportajda da ne oldu bunu dedi ne olduğunu açıklayamadı bile.

Galatasaray 1-6 Real Madrid Fatih Terim İyi Oynadık 6 Yedik...17.9.213.mp4 - YouTube

Bizim ligteki başarıları da övün ama fazla abartmayın hamza hamzaoğlu gibi biriyle bile bu ligte şampiyon olduk,kalliden sonra teknik direktörsüz de şampiyon olduk.

Terimin bu yerlere gelmesinin en büyük nedeni dünyada görülmemiş şansıdır.Daha bu sene gördük zaten elemelerde o şansı.
Bide terimi,terimden çok sevenlerin çoğu uefa kupası alındıktan sonra galatasaraylı olanlar.onlar da böyle tepki veriyor.ailesi babası 14 yıl şampiyon olmamış galatasarayı destekleyenler tarafından yetişen benim gibiler :) zaten koskoca galatasarayın başarısını bir kişiye bu kadar endeksleyecek vizyonsuzluğa sahip değil.
Terim ve onun döneminde yaşadığımız başarılar olmasaydı da biz galatasarayı tutacaktık nasıl bjklılar bjkyı uzun süre başarısız olmasına rağmen tutuyorsa.ama terimcilerin çoğu başarı endeksli galatasaraylı olan kişiler bence.terimi sevmek başka terimcilik başka bu arada.ben terimi bize 3. kazığı atana kadar sevdim.:D

Son düzenleme:
mevcut kadro ile kesinlikle basarılı olamaz.

sağlam min. 4 transfer şart(stoper-önlibero-kanat-santrafor)

Maalesef yaşlanmışsın be hocam :(
Benim bildiğim Fatih hoca yarın sabah vatan haini kocakafaya tekmeyi basıp ilk uçakla yollardı İspanya'ya..
Ve o zaman takım en az yarı finale kadar destan yazardı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

13435291_1291419600892749_5377918483703201658_n.png

rezaletlerin imparatoru

3 maglubiyetle turnuvayi terk eyleyecek, eylesin.

korkumuz GS'mize musalladiyetidir, bunun icin de kendisine bir not iletiyoruz:

GS'DEN UZAK DUR ULA
ALLAHIN MANYAGI

Bu komisyoncudaki inat kimsede yok.
Batmamizin en önemli etmenlerinden biridir kendisi

Lanet gelsin Dursuna!

Maç kazanılırsa oyuncular başarılı, kaybedilirse parator başarısızdır. NET OĞLU NET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt