- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
Ağzı ishal olmuş bazı zevatlar sürekli konu açıp Terim'e küfür hakaret ediyor forum yönetimi de bunlara alkış tutuyor durum cidden çok üzücü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Şimşirgil @ahmetsimsirgil 22 Haz
Koca milli takım antrenörüne -koca derken milli takımı kastediyorum- cevabımdır
![]()
'Tarih profesörü spor yorumluyor" diyen Terim'e tarihçi şimşirgil'den yanıt: Oruç fetvası verirken din alimi miydin?
Hocanın tamamlanmamış 4 yıldızlı ofis fotoğrafını güncellemesi gerekmez miydi şimdiye kadar?Hocam bu saatlerde floryada iş başı yapmalı idi, geç kalıyoruz yapılacak çok iş var
sabahtan akşama kadar eleştirebiliriz ki zaten bence de turvunada berbattı bunları söylüyoruz zaten
lakin burda acık sövenlerin hayatlarındaki en büyük başarının türkçe-ingilizce karışık cümle kurmak öteye gitmediğini bilelim
inşallah hocam geriye dönücek
Terim´e karsi yazilanlari Hagi okusa, Galatasaray´dan sogar.
yaw bi kursa falan git de ogren
habire ingilizce uzerinden nefret kusma
işin güzel tarafı biliyorum lakin sizin bu aptalca yazılarınızı çözemiyorum amaç ne
Hoca gelincede etsinlerde görelim az kaldıAğzı ishal olmuş bazı zevatlar sürekli konu açıp Terim'e küfür hakaret ediyor forum yönetimi de bunlara alkış tutuyor durum cidden çok üzücü.
Hocam gelip kapakları taksın bir kez daha.
Kojiro Hyuga @Samiyen_1905 FLAŞ | GS Kongre üyesi Ali Fatinoğlu, kesin bir ifade kullanarak Fatih Terim ile Dursun Özbek'in anlaştıklarını söyledi.
14:48 - 23 Haziran 2016
haberi teyit ettirmek için tsubasa ve misugiden haber bekliyorum beyler