Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağzı ishal olmuş bazı zevatlar sürekli konu açıp Terim'e küfür hakaret ediyor forum yönetimi de bunlara alkış tutuyor durum cidden çok üzücü.

Ahmet Şimşirgil@ahmetsimsirgil 22 Haz
Koca milli takım antrenörüne -koca derken milli takımı kastediyorum- cevabımdır

Cli2d6MUgAAtTDW.jpg

'Tarih profesörü spor yorumluyor" diyen Terim'e tarihçi şimşirgil'den yanıt: Oruç fetvası verirken din alimi miydin?

Adama soru sordular soru.

Kendi takımıyla ilgili soru sordular.

Anladın mı?

Soru.

Hocam bu saatlerde floryada iş başı yapmalı idi, geç kalıyoruz yapılacak çok iş var

sabahtan akşama kadar eleştirebiliriz ki zaten bence de turvunada berbattı bunları söylüyoruz zaten
lakin burda acık sövenlerin hayatlarındaki en büyük başarının türkçe-ingilizce karışık cümle kurmak öteye gitmediğini bilelim

inşallah hocam geriye dönücek

sabahtan akşama kadar eleştirebiliriz ki zaten bence de turvunada berbattı bunları söylüyoruz zaten
lakin burda acık sövenlerin hayatlarındaki en büyük başarının türkçe-ingilizce karışık cümle kurmak öteye gitmediğini bilelim

inşallah hocam geriye dönücek

yaw bi kursa falan git de ogren
habire ingilizce uzerinden nefret kusma

buse terim sana modayı falan öğretsin yarım yamalak italyancanla git italya ya orda takıl bize gelmede ne yapıyorsan yap

Sesinizi kesin de şampiyonluk turuna hazırlanın,imparator geliyor.

Başarılı olacağını düşünsem de istemiyorum. Birini sevsen de kırk kere ayrılıp barışmak doğru değil bana göre. Ki son terkedişinde tüpçüyle çalıştı. Mide bulandırıcı bi durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt