Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek gibi duruyor maalesef kank.

Umarım Milli takım iyi sonuçlar alır
Direkt bize gelmez zaten.

"Milli takımı Galatasaray için bıraktı" dedirtmek istemez Terim.

Türk futbolunun patronu olmak tam kafasına göreydi aslında ama bizim ülkede herkes herkesi hemen sattığı için de bir halt olmuyor bizden işte. Sabır diye birşey yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Yazık size

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabote edenleri kadroya almamasi dogru

Nedenini aciklamamasi yanlis,durduk yere kaos yaratmaya gerek yok.

Medya kadar şerefsizi yok. 2 ay önce "Bu Arda'nın milli takımda ne işi var" diyorlardı, birden kıymete bindi.

2 ay önce arda 6 ay top oynamadı formsuzdu ondan ne işi var dediler şimdi formda adam ama alınmadı diyorlar gayet haklılar

Terim'in şu ana kadar yaşattığı başarılara saygı duyarım ama kişilik olarak ve hoca olarak sevmem. Bana da nedense grup maçları bitmeden hatta yarısında istifa edecek gibi bir izlenim yarattı. Herkesle kavgaya girdi (medya, futbolcular vs.) şu anki kadro ve kaos durumuna göre de başarılı olmasını pek beklemiyorum. (Başarılı olmak 1. olmak demektir, ikinci olursak o grubun kalitesine göre başarısız sayarım)

Lakin; yukarda da dediğim gibi istifa edip Galatasaray'da ismi var diye Riekerink'i gönderip veya arka plana atıp Terim'i getirirlerse hem kendisi hem Riekerink hem yönetim hem kulüp hepsi zarar görür. Bunu da göze alamazlar diye düşünüyorum.

Galatasaray Lisesi de o olaylardan sonra Terim'i bu kulübe getirip dik duruşunu bozarsa yazıklar olsun diyorum.

Fatih hocam efsanedir bizim kulüp tarihinde ama Rierikerink hocamız ile yeni bir yola ve inşallah yeni efsane yaratmaya çıktık bir kere. Sportif direktör olarak veya başkan olarak gelsin gelecek ise ilaki

Taraftarın son yilarda en büyük fiili tepkisi, Terim gönderildikden sonra yaşandı. Taraftar ne istrrse o olur diyen populist kaale bile almadı. Su an Jor'a Adamsin, buyuksun diye poh pohlayanlar, iki adim bile yurumeyecekler onun icin.

Dursun kadar nefret edilen ikinci bir Baskan tanimadam. Nekadar son transferler ile bir kesimi yeniden tavlasa da, gösterlinen onca tepkinin adamin kilini bile kimildatmamisdir. Bir sinegin ucusda bir okuze carpmasi, daha bile buyuk etki olustururdu muhtemelen.

Taraftarın son yilarda en büyük fiili tepkisi, Terim gönderildikden sonra yaşandı. Taraftar ne istrrse o olur diyen populist kaale bile almadı. Su an Jor'a Adamsin, buyuksun diye poh pohlayanlar, iki adim bile yurumeyecekler onun icin.

Dursun kadar nefret edilen ikinci bir Baskan tanimadam. Nekadar son transferler ile bir kesimi yeniden tavlasa da, gösterlinen onca tepkinin adamin kilini bile kimildatmamisdir. Bir sinegin ucusda bir okuze carpmasi, daha bile buyuk etki olustururdu muhtemelen.

Taraftarın suçu değil bu,kulübü taraftara kapatan dinazorlarda.

Taraftarın suçu değil bu,kulübü taraftara kapatan dinazorlarda.

Taraftar etkili organizasyon yapabilme kabiliyetinden oldukca uzak. Forma almayarak, kulubu batirmak icin geldigini iddia ettigi adami protesto ettigini dusundugu bir kitlemiz var. Mantiken sen bunu yaparak, adamin sahip oldugunu dusundugun, kirli emellere, destek oluyorsun.

Hedef Baskan mi ? Neresi canini yakar ? Mali, Mulku ! Gideceksin adamin canini yakacagi yerden vuracaksin

Dinazorlar mi ? Yine ayni sekilde onlarin mulkunu hedef alacaksin.

Forma alinmamasi, stadin bos olmasi, lanet olasi her durumda, her maci takip eden bize zarar. Galatasaray'in cebine zarar. Hem tepki yok, hem olunca tamamen yanlis hedefe yapiliyor. Kendine kursun sikip, reklam amacli bu makama ayak basan adamlari, hedefe alabildigini zannediyorsun.

Tepkiler genellik ile zayif oluyor, kuvvetli tepkilerde genelde enerji israfi oluyor. Olay bizde budur.

Adaletin oldugu yerde takilmaya devam etsin bence.

Türk futbolunun patronlugunu birakip Galatasaray teknik direktörlügüne "düsmesi" onu tatmin etmez bundan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt