Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Dün gece yaşananların tüm sorumlusu hocamızındır. Biraz ağır bir ithamda bulunmuş olabilirim ama çok gereksiz işler yaptı. Geçen yılın ardından bu yıl neden böyle bir gidişaatı var onlamak güç. Geçen yılki haline gelsin gram sesimi çıkarmam, destek veririm. Benim hocayla bir derdim yok, tek istediğim Galatasaray'ın menfaatleri. Bu yıl takıma zarar verdikçe eleştirme hakkım olduğunu düşünüyorum.

Dün gece yaşananların tüm sorumlusu hocamızındır. Biraz ağır bir ithamda bulunmuş olabilirim ama çok gereksiz işler yaptı. Geçen yılın ardından bu yıl neden böyle bir gidişaatı var onlamak güç. Geçen yılki haline gelsin gram sesimi çıkarmam, destek veririm. Benim hocayla bir derdim yok, tek istediğim Galatasaray'ın menfaatleri. Bu yıl takıma zarar verdikçe eleştirme hakkım olduğunu düşünüyorum.

Adam solbek istedi almadılar ne yapsın kendisi mi geçsin solbeke elindeki malzeme bu.

aykut bu maca sabriyle baslayip, amrabat'la baslamasi gerektigi yerde sneijder'i fulbek baslatip sonra oyundan cikarip, dank ettikten sonra ebue'yi alip, birde sabriyi ortaya cekip 5 dk sonra umut'u alacak bir hocaysa terim'le denktir en fazla.

Eski topiğe de yazmıştım senesonu teşekkür edilmeli diye.

Doğru söylemişim tekrarlıyorum

keşke imkan olsa hocayı klonlayıp çoğaltabilsek 200 yıl daha başımızda kalsa...

Her şeye rağmen, hatalarınla, günahlarınla, ağızlardan düşmeyen "ego"nla inşallah ömrün boyunca başımızda kalırsın hocam.

Bir sürü yanlışın var, kızarım, eleştirim de, ama Galatasaray Teknik Direktörü demek Fatih Terim, Fatih Terim demek Galatasaray Teknik Direktörü demektir. Bunu da hiç bir başarısızlık değiştirmez.

Çünkü başarılarından dolayı değil, başarı getirme ihtimalinden dolayı değil, tüm hatalarına rağmen, Fatih Terim olduğu için seviyorum.

Oyuncu tercihleri, çeşitli rakamlar, sistemler gibi gelip geçici satır arası konuları tartışmayı futbola hakim diğer üyelere bırakıyorum.

Adam solbek istedi almadılar ne yapsın kendisi mi geçsin solbeke elindeki malzeme bu.

Tamam ama elindeki malzemeyi de düzgün kullanması lazım. Madem Sabri'yi sağda oynatıyorsun kanatlarının neler yapabileceği ortada olan bir takıma karşı Eboue'yi sola koy o zaman. Riera'dan kötü olamazdı. Hadi hocam onu da yapmıyorsun bari Sneijder'i de solda oynatma. Savunmaya yardım etmeyeceği ortadaydı çünkü, haliyle Farfan'ın o tarafı delip geçeceği belliydi. İlk yarı boyunca ataklar o kanattan geldi zaten, bunu ön görmek çok mu zor?

sol bek sağ bek bilmem defans kötü , çıkıp FATİH TERİM mi oynayacak biraz vefalı olun ne meraklısınız insanları yerden yere vurmaya :mad::mad::mad:

Tamam ama elindeki malzemeyi de düzgün kullanması lazım. Madem Sabri'yi sağda oynatıyorsun kanatlarının neler yapabileceği ortada olan bir takıma karşı Eboue'yi sola koy o zaman. Riera'dan kötü olamazdı. Hadi hocam onu da yapmıyorsun bari Sneijder'i de solda oynatma. Savunmaya yardım etmeyeceği ortadaydı çünkü, haliyle Farfan'ın o tarafı delip geçeceği belliydi. İlk yarı boyunca ataklar o kanattan geldi zaten, bunu ön görmek çok mu zor?

Amma abarttınız haaaa, herif göbekte oynuyo diye defansa hiç mi yardım etmeyecekti, sola yardım etti olan bundan ibaret, Hagi de ediyordu sol tarafa yardım, incileri mi dökülecek arkadaş, bir şeye taktınız mı kafayı yedirene kadar bırakmıyosunuz peşini.

chalke ye kesinlikle gol atarız deplasmanda çünkü biz cl de hep deplasmanda daha iyi oynadık zaten deplasmanda 5 gol attık toplamda 6 gol attık zaten..Yeterki daha fazla atalım onlardan...bence 1 1 lik uzatmada mümkün çünkü deplasmanda hep gol yedik m. united 1 cluj 1 braga 1 attı..biz m. united e atamadık zorladık. cluj e 3 bragaya 2 attık

muslera

semih - - - - dany

melo

ebue - - inan - wes - - riera

burac - drogb - amrabas

Emir bu ne? Eboue ve Riera'yı bir tık daha ileri çek istersen :D

Özellikle de görüldüğü üzere kanatların hali içler acısı. Asıl sorun oradan çıkıyor işte. Etkili kanatları olan her takım bizi zorlar. Olmuyor işte. Başkan biraz b.kunu çıkardı işin. Ön taraf yıldız dolu. Defans evlere şenlik.

Amma abarttınız haaaa, herif göbekte oynuyo diye defansa hiç mi yardım etmeyecekti, sola yardım etti olan bundan ibaret, Hagi de ediyordu sol tarafa yardım, incileri mi dökülecek arkadaş, bir şeye taktınız mı kafayı yedirene kadar bırakmıyosunuz peşini.

Sneijder'in verimini de düşürmüş oldu. Zaten Drogba'yı 3 kişi kontrol ediyordu ona pasları gönderecek adamla olan bağlantı da kesilmiş oldu.

Kimse Fatih hocanın idmanlarda neler gördüğünü neler yaşadığını bilmeden eleştiremez bence. Siz takımı haftada 1 kere izliyorsanız Fatih hoca 7 kere izliyor. Heralde onun da gördüğü şeyler var. Yapıcı eleştirileri anlarım da direkt sallamak nedir Fatih hocaya yahu ? Sonra da istikrar niye yok diyoruz.

Her şeye rağmen, hatalarınla, günahlarınla, ağızlardan düşmeyen "ego"nla inşallah ömrün boyunca başımızda kalırsın hocam.

Bir sürü yanlışın var, kızarım, eleştirim de, ama Galatasaray Teknik Direktörü demek Fatih Terim, Fatih Terim demek Galatasaray Teknik Direktörü demektir. Bunu da hiç bir başarısızlık değiştirmez.

Çünkü başarılarından dolayı değil, başarı getirme ihtimalinden dolayı değil, tüm hatalarına rağmen, Fatih Terim olduğu için seviyorum.

Oyuncu tercihleri, çeşitli rakamlar, sistemler gibi gelip geçici satır arası konuları tartışmayı futbola hakim diğer üyelere bırakıyorum.

Bu konu bu yorumun ardından kitlenmeliydi. Fatih Terim için birşey yazmak isteyen bu yorumu okuyup önceki sayfalara dönmeliydi.

:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt