Cumhur Aslan
Sarı Üye
- 30 Ocak 2013
- 931
- 0
- 266
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Neyse boşver bazen olur böyle şeyler. Bende yanlış yazmış olabilirim. Doğru anlatamamış olabilirim.
alıntı yapıp yeni polemik olmasın belki ben okumuşumdur sonra silmiştir modlar sen görmemişsindir ama Fatih Terime taktik bilgisi sıfır demek yanlış. Hatalı olabilir o ayrı konu.
Neyse boşver sen yanlış anladın ben anlatamadım anlayan anladı
Ben birde şunu söyleyeyim şimdi neden eboue yerine sabri dediniz. evet sabri belki sabri ama adama 2- 3 maç iyi oynadı diye gaz verildi. taraftar çoşturdu. eboue afrika kupasından sakat ve formsuz geldi.
Şimdi sabrinin ŞL de oynama hakkı yokmu bende bunu sorayım. yazık değilmi sabriye bak belkide satacaz adamı izlemeye gelmişler Terimde kendini göstersin sene sonu para eder demiştir belki. :trollface:
Bazı futbolcuların psikolojisi farklı oluyor ve onlarıda kesemiyorsun işte burda bir sorunda bu. Takımda birbirine güvenmeyen çok adam var bence bu bir sorun. Mesela maçta eboue def önde Sabri varken birçok pası atmadı sabriye. buda ayrı bir problem.
Küfür ve hakareti alıntı yap göster onun üzerine konuşalım o zaman...Böyle üstünkörü iddia etmeyle olmaz..Ayrıca herkes Fatih Hoca'nın taktik dehası veya ordinaryus olduğunu düşünmek zorunda mı? Bende hocanın taktiksel açıdan müthiş bi deha olduğunu düşünmüyorum, ama bu onun iyi bi hoca olduğu gerçeğini değiştirmez..Ha motivasyon veya fizik güç diyorsan o başka..Onda dünyada sayılıdır.
Ayrıca kusura bakma eğer bir hoca sadece 1 maç bile olsa Sneijder'i sol kanatta kullanırsa, o hoca dünyanın her yerinde eleştirilir, hatta ağır eleştirilir.Bunu Mourinho da yapsa aynı, Ferguson da yapsa aynı...
Ha bende bazı noktaları yanlış anlamış olabilirim,bunu art niyetli söylemediğine de eminim ama konuşma diliyle yazı dili arasında fark var,bazen bişey yazarsın sanki genele hitap ediyormuşsun gibi algılanır..Kimseyi üzmek veya yaralamak peşinde değiliz onu da bilesin..Kırdıysam üzdüysem kusura bakma.
Neyse boşver bazen olur böyle şeyler. Bende yanlış yazmış olabilirim. Doğru anlatamamış olabilirim.
alıntı yapıp yeni polemik olmasın belki ben okumuşumdur sonra silmiştir modlar sen görmemişsindir ama Fatih Terime taktik bilgisi sıfır demek yanlış. Hatalı olabilir o ayrı konu.
Neyse boşver sen yanlış anladın ben anlatamadım anlayan anladı

Ben birde şunu söyleyeyim şimdi neden eboue yerine sabri dediniz. evet sabri belki sabri ama adama 2- 3 maç iyi oynadı diye gaz verildi. taraftar çoşturdu. eboue afrika kupasından sakat ve formsuz geldi.
Şimdi sabrinin ŞL de oynama hakkı yokmu bende bunu sorayım. yazık değilmi sabriye bak belkide satacaz adamı izlemeye gelmişler Terimde kendini göstersin sene sonu para eder demiştir belki. :trollface:
Bazı futbolcuların psikolojisi farklı oluyor ve onlarıda kesemiyorsun işte burda bir sorunda bu. Takımda birbirine güvenmeyen çok adam var bence bu bir sorun. Mesela maçta eboue def önde Sabri varken birçok pası atmadı sabriye. buda ayrı bir problem.