Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gelişmeler fenerbahçeyi iyi idare edemiyenlerin ve ülkeyide iyi idare edemiyen fenerbahçe sempatizanlarının marifetleridir. İyi giden galatasarayı nasıl olurda 4. yıldızı taktırtmayız çabalarıdır Legal şikenin dik alası.

Fatih Terim'e kafayı takıp Galatasaray daki huzuru bozması için Aziz Yıldırımdan emir almadıysa bende bir şey bilmiyorum. ulan tüpçü :42:

Başka türlü gsnin başarılarına engel olamazsınız zaten... Fbnin kuklası olmuşsun adamım diye ortalıkta geziyon... :42:

“Burada daha işim bitmedi. 4. yıldızı almak istiyorum. Ayrılmayı da hiç düşünmüyorum. Benim G.Saray’a bir sözüm var. G.Saray’da kalacağım”

demeni bekliyoruz fatih hocam.... :(

Şimdilik Fatih Terim'i eleştirmemek gerek. Bir olay netleşsin bakalım ama umarım kabul etmek gibi bir hata yapmaz. Biz kabul etmeyiz bunu, kimse de kabul etmez, affetmez. Ne başkanı ne seni. Başlarım federasyonuna da hükümetine de.

Fatih Terimin aklı olsa zaten ömrü kısa olan bu TFF Yönetiminin teklifini kabul etmez.

Bi yürüyün gidin ya, bi basın gidin arkadaşım, Fatih Terim i sistemi yok diye teneke bağlayıp gönderen siz değil misiniz, Fatih Terim e 9 maç ceza veren siz değilmisiniz, de hocam gitme daha iyi görsünler gerçekleri, Türk futbolunun bir numaralı teknik direktörü sensin, batak olan tarafta(milli takım, demirören) değil temiz dibi görünen taraflarda(şampiyonlar ligi, Süper Lig) yüz

Göksel Gümüşdağ ın Florya da hoca ile görüşmesi bile ön hazırlığı, hocanın açık kapı bırakmışlığı olmadan gerçekleşebilecek bir durum değil, birtakım aracılar vasıtası ile mutlaka hocanın fikri alınmıştır öncesinde...

''Şu zamanda olabilecek bir iş değil,sezon bitmeden her türlü teklife kapalıyım'' idi hocanın vermesi gereken tek cevap...Çok istiyorlarsa zaten sezon sonunu bekler, kalan 4 maçı Avcı ile tamamlarlardı,Brezilya rüyası çoktan bitmişken...''Teklif ettik, kabul etmedi'' dedirtmeyi onlarda istemezdi ayrıca...Avcı hemen gitsin diye Denizli vs anlaşırlarsa da kendileri bilirdi...

''Fatih Terim'e kafana göre ceza ver. Tutuşunca da milli takımın başına gel de. Oldu olacak 1 haftalığına Fener'in de başına geçip Arsenal'i elesin.''

Erman Toroğlu

Hocam lutfen kabul etme. 10 sene basimizda kal 10 sene sampiyon olalim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih Terim'in bizi bırakıp gitmesi galatasarayı içten çökertme operasyonudur.

Bunda hocanın milli takıma gelmesini buyuran başbakanın, tüpçünün ve sanki hocadan kurtulmak için fırsat kolluyor izlenimi veren başka aysalın payı büyüktür.

Hocanin oyununu elestiririm, onu degismez olarak da gormem...

Ama arkadas bi sakin olun. Sallamayi da birakin hocaya. Siz olayin ic yuzu hakkinda ne biliyorsunuz oturdugunuz yerden??

Bir de yonetime, baskana sallayanlar var hoca uzerinden. O baskan getirmedi mi terimi? O baskan demedi mi ben burda oldugum surece terim de buradadir diyen?

Olaya son derece uzaksiniz kabul edin.

Hocanin da baskanin da iki dk arkasinda durun, dirayetli olun. Sonuca gore isteyen istedigini der zaten.

Hocanin oyununu elestiririm, onu degismez olarak da gormem...

Ama arkadas bi sakin olun. Sallamayi da birakin hocaya. Siz olayin ic yuzu hakkinda ne biliyorsunuz oturdugunuz yerden??

Bir de yonetime, baskana sallayanlar var hoca uzerinden. O baskan getirmedi mi terimi? O baskan demedi mi ben burda oldugum surece terim de buradadir diyen?

Olaya son derece uzaksiniz kabul edin.

Hocanin da baskanin da iki dk arkasinda durun, dirayetli olun. Sonuca gore isteyen istedigini der zaten.

kulubun can dusmani federasyonun ayagina nie gitmis o vakt? teklifin yapildigi saniye niye reddetmio veya. gorusecek bisey mi varki ya kabul edicen ya etmicen, kabul etmeyi aklindan dahi gecirdiyse cerceve belli

terim boyle bi ortamda gayet sicmistir taraftarin guvenine IMHO.

Tam bir terbiyesizlik.Adam planlarını yapmış,etmiş,sezon başlamış neymiş efendim: milli takımın başına gel.Galatasaay'ın bu duruma izin vermemesi veya tepki vermesi de vatan hainliğiymiş.Oldu canım!!!

Sen kupa merasimlerine zorla gel,başkalarını gönder,kupayı verirken elin titresin,suratın beş karış olsun,yabancı kuralını değiştir,saçma sapan açıklamalar yap(yok ortamalama yapancı bir oyuncu 5 dakka oynarmış da bilmemneymiş de).Madem ülke menfaatlerini bu kadar düşünüyorsun önce sen bir defol git.Burdan bana da belki eleştiri gelecektir ama milli takım benim için zerre önemli değil.Aslolan galatasaraydır.Galatasaray başarlı değilse isterse milli takım dünya kupasını önüne gelene 4-5 atarak alsın.Umrum bile değil.

Sabahtan beri ne yemek yedim doğru düzgün ne bişi.Bu ve bunun gibiler yüzünden 2 günde içtiğim sigara arttı be.

Evet şahıslar gelir geçer,galatasaray kalıcıdır ama hiç kimse bana hersey bu kadar güzel giderken bir takımın bu tür oyunlarla

yıpratılmaya çalışılmasını anlatamaz.

İmla hataları yapmışsam affola sinirden delirmek üzereyim çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt