Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FATIH TERIM imparatordur tarihte de baska imparator yoktur digerleri hepsi fis diyebilirim.. :sunglasses:

Biraz tatile çıksan diyorum..

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Milli takıma fazla kafa yormaktan Arda, Erkan, Töre falan bizde sanıyor galiba.

fedakarlk yapsanda milli takımda kalsan. ülke önemli.

KUŞLAR DİYARINDAN BİZİM DİYARIN KUŞLARI İÇİN GELSİN : )

Terim´in sözleşmesi 2 yıl uzatıldı
İşte şimdi bittik beyler
frown.gif

Madem Milli Takıma gidecekti sadece orayı çalıştırsaydı . Brezilyaya gidersek (tabi mucizeyi yaparsak) turnuvaya kadar milli takımı çalıştırsaydı biz de yeni hoca bulsaydık . İki takımı aynı anda çalıştırınca yorgunluğu boşverdim beyne oksijen gitmiyor heralde ..

Transferden bi mok anlamiyorsun hocam... UEFA kupasini aldigimiz 2000 li yillarda hatirladigim kadariyla transferlere felan yoneticiler karisiyordu, super bi takim kurmustuk, cogu yerli ve genc oyunculardan olusturmustuk takimi uzerine tafi pope hagi gibi yildizla...

Ozhan baskan zamaninda Floryanin anahtarini aldin, 50 transfer yaptirdin hepsi fiyasko cikti sonunda gittin...

Aynisini hala yapiyorsun... Yigit Furkan gibi nice kazmalari doldurdun takima, adamlar hic oynamadan gitti... Aydin ve Aykutunda tursusunu kurarsin artik...

Bu gidis hayra alamet degil, yonetim bazi seylere El atmasi gerekecek yoksa bu gidisle El degil tekme yersin benden soylemesi...

Transferden AN-LA-MI-YOR-SUN!

Duygusal bir milletiz, Erman'a yapılanları insani olarak eleştiriyoruz, en doğal hakkımızdır, kınamıyorum.

Ama bu durumu belden aşağı vurmak yada farklı fikirleri empoze etmek için fırsat kollayanlara da karşıyım.

Fatih hocaya transferi bilmiyorsun demek kimsenin harcı değil. Bu eleştiri değil, daha çok haddini aşmak gibi.

Takım başarılı olursa gelen Aydın'ın bir önemi yok, takım başarısız olacaksa Erman 'ın kalmasının da. Taraftar olarak bakış açısı daha çok bu yönde olmalı ve koşulsuz destek içermeli. Eleştiriler hakarete varmamalı.

iPad - Tapatalk

Duygusal bir milletiz, Erman'a yapılanları insani olarak eleştiriyoruz, en doğal hakkımızdır, kınamıyorum.

Ama bu durumu belden aşağı vurmak yada farklı fikirleri empoze etmek için fırsat kollayanlara da karşıyım.

Fatih hocaya transferi bilmiyorsun demek kimsenin harcı değil. Bu eleştiri değil, daha çok haddini aşmak gibi.

Takım başarılı olursa gelen Aydın'ın bir önemi yok, takım başarısız olacaksa Erman 'ın kalmasının da. Taraftar olarak bakış açısı daha çok bu yönde olmalı ve koşulsuz destek içermeli. Eleştiriler hakarete varmamalı.

iPad - Tapatalk

Ne demek kimsenin harcı değil..Harcı demek değil ne demek ya..Burası tartışma forumu abicim..İsteyen küfremeden belli kurallar içerisinde istediği gibi eleştirir ki transfer yapmayı bilmediğini söylemek ne bi saygısızlık ne de bi küfür..Haddini aşmak gibi laflar olmuyor bence..Bencede Terim futbolcudan anlamıyor..Amrabat,Yiğit,Furkan,Erman,Aydınla,Gökhan Zan la,Aykut la sözleşme yenilenmesi vs.. 2. dönemindeki fiyaskoları saymaya gerek yok heralde

iPad - Tapatalk

hayır bir şey anlamıyorum.millet erman da erman diyor.ya sanırsın ki adam Galatasarayımızın efsanesi olmuş.işin garip tarafı erman da erman diyenler (daha yeni gelmesine ve bırakın efsaneliğine takıma henüz bir şey vermemesine rağmen) Galatasarayımızın efsanesi haline gelmiş,İmparatorumuz Fatih Terime olmadık şekilde hakarete varan eleştiriler yapabiliyorlar.adama sormazlar mı Ermana gösterdiğiniz vefa örneğinin yarısını neden İmparatora göstermiyorsunuz diye.

Ne demek kimsenin harcı değil..Harcı demek değil ne demek ya..Burası tartışma forumu abicim..İsteyen küfremeden belli kurallar içerisinde istediği gibi eleştirir ki transfer yapmayı bilmediğini söylemek ne bi saygısızlık ne de bi küfür..Haddini aşmak gibi laflar olmuyor bence..Bencede Terim futbolcudan anlamıyor..Amrabat,Yiğit,Furkan,Erman,Aydınla,Gökhan Zan la,Aykut la sözleşme yenilenmesi vs.. 2. dönemindeki fiyaskoları saymaya gerek yok heralde

ya yapma Allah aşkına.hadi furkan,yiğit miğit neysede amrabat için de bunları söylüyorsan kusura bakmada (eleştiri ve fikir beyan etme hakkımı kullanıyorum) sen F-U-T-B-O-L un F sinden anlamıyorsun.

Biraz sonra myc yersin hayırlı olsun burası aslında Gscimbom değil GsFatihterim.com

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

ya yapma Allah aşkına.hadi furkan,yiğit miğit neysede amrabat için de bunları söylüyorsan kusura bakmada (eleştiri ve fikir beyan etme hakkımı kullanıyorum) sen F-U-T-B-O-L un F sinden anlamıyorsun.

Nasıl yani Amrabat 8.6 m euro luk kazık değil mi? Onca insan futboldan anlamıyor sen mi anlıyorsun yani?Amrabat Galatasaray tarihinin abartısız en büyük kazığıdır..Ha şu an takımda topu ileri taşıyacak iki isminden biri ama 8.6 m euro nedir abi ya...

Allah rızası için transferi Tulun'a bırak hocam. Bundan daha kötü olmayız.

fatih hoca transferden anlıyosa, benim adım da bayram olsun. teknik taktik felan fistan bişe demiyorum ama futbolcudan anlıyo demesin kimse bana, çıkar takır takır ispatlarım ağlarsınız.

fatih hoca son aydın ve erman olayından sonra gözümden düştü biraz forumun en fanatik fatih terim fanatizanı olarak fatih terimin yanlış işler yaptığını düşünüyorum mağlesef bilinçli davranmıyor gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt