Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl yani Amrabat 8.6 m euro luk kazık değil mi? Onca insan futboldan anlamıyor sen mi anlıyorsun yani?Amrabat Galatasaray tarihinin abartısız en büyük kazığıdır..Ha şu an takımda topu ileri taşıyacak iki isminden biri ama 8.6 m euro nedir abi ya...

verilen para konusunda fazla olduğunu zaten söylememize gerek yok sanırım.bunda herkes hem fikir.ancak şöyle de bir durum var.total olarak hesaplarsan giren kazık öyle denildiği gibi abartı değil.amrabat bonservisinin yüksek oluşu nedeni ile kendisi daha az garanti ücrete oynuyor.yıllık 2-2,5 milyon € almıyor.ha yıllık birde bu para verilseydi eyvallah.ancak amrabatın bize 5 yıllık maliyeti 14 milyon €.yani kısacası amrabatı biz kayseriden 4 milyona alsaydık ve yıllık 2 milyon € verseydik o zaman kimse kalkıp "amrabat büyük kazıktır" demeyecekti.hatta yönetimin müthiş bir iş başardığını söyleyecekti.bu durumda da 5 yıllık maliyeti yine 14 milyona gelecekti.eee burada saçma olan ne anlamadım.

ayrıca gerek emirates kupasında ki performansı gerekse bu yıl 11 başladığı (ve özellikle sneijderle aynı anda saha da olduğu anlarda) maçlarda son derece iyi bir performans göstermiştir kendisi.ha eksikleri yok mu tabi ki var.örneğin toplara çok dengesiz giriyor ve bu nedenle çok sık faul yapıp kimi zaman da kart görüyor.ancak dediğim gibi amrabat bu takıma hız kazandıran ve takımın ileri doğru oynamasını sağlayan ayrıca sol beke fazlasıyla yardım edip sol beki rahatlatan bir oyun yapısı var.İnşallah Allah nasip ederde hoca

muslera

eboeue,semih,chedju,balta

bruma,Selçuk,melo,amrabat

sneijder

drogba

bu tarz bir ŞL kadrosu çıkartırda o zaman amrabatın ne kadar faydalı olduğunu daha rahat görebiliriz.

verilen para konusunda fazla olduğunu zaten söylememize gerek yok sanırım.bunda herkes hem fikir.ancak şöyle de bir durum var.total olarak hesaplarsan giren kazık öyle denildiği gibi abartı değil.amrabat bonservisinin yüksek oluşu nedeni ile kendisi daha az garanti ücrete oynuyor.yıllık 2-2,5 milyon € almıyor.ha yıllık birde bu para verilseydi eyvallah.ancak amrabatın bize 5 yıllık maliyeti 14 milyon €.yani kısacası amrabatı biz kayseriden 4 milyona alsaydık ve yıllık 2 milyon € verseydik o zaman kimse kalkıp "amrabat büyük kazıktır" demeyecekti.hatta yönetimin müthiş bir iş başardığını söyleyecekti.bu durumda da 5 yıllık maliyeti yine 14 milyona gelecekti.eee burada saçma olan ne anlamadım.

ayrıca gerek emirates kupasında ki performansı gerekse bu yıl 11 başladığı (ve özellikle sneijderle aynı anda saha da olduğu anlarda) maçlarda son derece iyi bir performans göstermiştir kendisi.ha eksikleri yok mu tabi ki var.örneğin toplara çok dengesiz giriyor ve bu nedenle çok sık faul yapıp kimi zaman da kart görüyor.ancak dediğim gibi amrabat bu takıma hız kazandıran ve takımın ileri doğru oynamasını sağlayan ayrıca sol beke fazlasıyla yardım edip sol beki rahatlatan bir oyun yapısı var.İnşallah Allah nasip ederde hoca

muslera

eboeue,semih,chedju,balta

bruma,Selçuk,melo,amrabat

sneijder

drogba

bu tarz bir ŞL kadrosu çıkartırda o zaman amrabatın ne kadar faydalı olduğunu daha rahat görebiliriz.

1-ŞL kadrosu diyosun Riera yerine Balta yı yazıyosun oldumu bu şimdi?

2-Topu ileriye taşıyan 2 adamdan biri dedim zaten diğeri de Bruma diye tahmin ediyorum..Bunda hem fikiriz ama çalım yeteneği hiç yok sadece hızına güvenerek çalım atmaya kalkıyo sonrası malum kendini rakip oyuncuyla güreşirken görüyoruz..Şut desen o da yok..Sneijder buna ders versin antrenmandan sonra belki üzerine bişeyler katabilir..

fatih hoca transferden anlıyosa, benim adım da bayram olsun. teknik taktik felan fistan bişe demiyorum ama futbolcudan anlıyo demesin kimse bana, çıkar takır takır ispatlarım ağlarsınız.

çıkar takır takır ispatla da bizde ağlayalım bakalım.

ben sana sadece 2 sezon önce yaptığı transferleri söylerim.ve 8. olan o takımı alıp o yaptığı transferlerle şampiyon yaptı.drogba ve sneijderi başkanın getirdiği doğru (ki zaten dünya da bu iki oyuncuya laf edecek adam yoktur sanırım,kaliteleri tartışılmaz) ancak ilk sene ki Selçuk İnan,Semih Kaya'nın kadroya girmesi,EmreÇ nin o sezon ki performansı (ki kabul etmek gerekir ki o sezondan sonra aşırı bir düşüş var.EmreÇ yi o sezon için değerlendiriyorum)Engin Baytar vb gibi daha nice örnekler sayabiliriz.tabi ki başarısız olan (yada görünen ) transferlerde var.ancak tamamı hocanın suçu diyemez kimse.örneğin bir hamit geldiğinde yer yerinden oynadı camia içerisinde.ancak adamın bu kadar kötü performans göstermesi sanırım hocanın suçu değil.

ayrıca Milli takımdan örnekler verecek olursa Rüştü Reçber gibi Vedat İnceefe gibi 4 büyüklerde oynamayan (hatta o dönem 2. ligte oynayan) bir çok oyuncuyu da hoca bulup Milli Takıma almış ve oradan da bu oyuncular büyük takımlara transfer olmuştur.

daha verilecek milyon tane örnek var.öyle anlamıyor demeyle olmuyor bu işler.

1-ŞL kadrosu diyosun Riera yerine Balta yı yazıyosun oldumu bu şimdi?

2-Topu ileriye taşıyan 2 adamdan biri dedim zaten diğeri de Bruma diye tahmin ediyorum..Bunda hem fikiriz ama çalım yeteneği hiç yok sadece hızına güvenerek çalım atmaya kalkıyo sonrası malum kendini rakip oyuncuyla güreşirken görüyoruz..Şut desen o da yok..Sneijder buna ders versin antrenmandan sonra belki üzerine bişeyler katabilir..

riera yanlış bilmiyorsam katara kiralandı.yani onun yazılması söz konusu olamaz zaten.ayrıca herkes kadronun boşaltılıp yerine kanat alınmasını istiyordu.

çalım yeteneği vb gibi konulara girersek o zaman kusura bakma ama burak yılmazın da kadro da olmaması gerekir.adam sadece önüne atılan toplara koşuyor.artı defansa yardım konusunda da zaten ne kadar sıkıntılı olduğunu söylemeye gerek yok.şut konusuna katılmıyorum.sadece maç eksikliği olduğu için tam olarak bu anlamda performans gösteremiyor.onun haricinde zaten bende amrabatın eksiklikleri olduğunu kabul ediyorum.ancak bu durum onun büyük bir kazık olduğunu göstermez.ki toplam maliyet konusunda da sanıyorum yeterli bir açıklama yaptım.

Allah'tan Trabzonun sampiyon kadrosunu iyi sömürdük. Onlar ve Semih disinda bir tane kaliteli yerli yok kadroda. Ve Turkiye'nin efsane hocasi 3 senedir bu takimin basinda. Offff off. Bi de bize aldirmadigi adamlari milli takima aliyor dalga gecer gibi. Frei bjkde 2-3 mac oynasin onu da hollanda maci kadrosuna alir. Ciddi diyorum Tulun ilgilensin kadro muhendisligiyle. Bundan daha kotu olmasi mumkun degil.

Riera kiralanmadı ismi CL listesinde..Çoğumuz CL de Riera nın oynamasını ister zaten..Amrabat konusunda da inşallah yanılan ben olurum

Gözümde beş kuruş değerin kalmadı hocam.Artık her rezil futbolda daha da fazla üstüne gidecem kendi çapımda.galatasaray hocasına yakışmayan yüzlerce hareket yaptın hala da yapıyorsun.

Sözleşme uzatack mısın bakalım hiç sanmam töre yi frei kaptırarak yiğit vs olmayacak adamları alarak takımı güzel yapıyosun imparatore hazretleri

Zamani geldi hocam , milli takimda bol sanslar .. Galatasarayda hic basari cezasiz kalmaz sozunde cezayi kesen sendin ceza kesilen degil . Umarim taraftar herseyde yonetime sallamayi birakir

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Adalet İnsani ... bknz:aydin , hamit, erman

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye bir terim vardır.Fatih Hocam belli oldu ki sen bu taraftar profiline fazlasın.bu ülkeden bir halt olmayacağını artık daha rahat görüyoruz.cehennem zebanileri ile olan fıkra vardır ya.aynen gerçek hayatta da böyle.başına zebani dikmeye gerek yok ki arkadaş nasılsa kendi taraftarın ve halkın var.

Taraftar yavaş yavaş uyanıyor sonunda.

Fatih hoca devre arasını göremez çok zor

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Adamların yemek yiyecek parası yok hergün menemen yiyorlar bizim ise paramız var o parayı yabancı tecrübesiz ve genç bir oyuncuya veriyoruz . Kerim Frei , Serdar Taşçı veya Aykut Demir bunlardan biri gelse neyse diyecem ama hiçbiri yok . As takımımızın alternatifi yok . Hakan Baltadan başka sol bek yok sol kanatta oynayan Erman Kılıçı da gönderdiniz . Eboueden başka iyi sağ bek yok . Sabri var oda her maç saç baş yolduruyor . Musleranın alternatifi yok . Aykut ve Ufuk kaç aydır antremana bile çıkmıyorlar tamamen torpilli . Eray desen Musleranın olmadığı maçlarda önüne geleni içeri aldı ..

Allahını seversen git Milli takımamı gitcen tüpcünün fbsine mi gitcen nereye gidiyorsan git

hocam sana ne oldu bir gece uyandığında artık bjkliyim filanmı dedin ne iştir bu

Bi bitmediniz haftaya sesınız kesılır sözlesmeyı uzatınca

Erman kim de hocaya laf edıyorsunuz görende maradona yı bıraktık sanır

Çıktıgı maçları gördük HANGI MAÇ VASATI ASTI

Bi bitmediniz haftaya sesınız kesılır sözlesmeyı uzatınca

Erman kim de hocaya laf edıyorsunuz görende maradona yı bıraktık sanır

Çıktıgı maçları gördük HANGI MAÇ VASATI ASTI

Aydın hangi maç vasatı aştı? Veya Aykut veya Yiğit? Veya Çolak vs vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt