Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman olayını kesinlikle tasvip etmiyorum ama akbabalara da gün doğdu gördüğüm kadarıyla, lütfen don't feed.

Kalsın yıllarsa sesimi çıkarmam,desteklerim ama şu olayların üstüne [erman-aydın] hala 4-3-1-2'de ısrar ederse takımı sezon sonu bırakması hoşuma gider.

Kalsın yıllarsa sesimi çıkarmam,desteklerim ama şu olayların üstüne [erman-aydın] hala 4-3-1-2'de ısrar ederse takımı sezon sonu bırakması hoşuma gider.

Aydın olayında haklısın da, Erman'a niye bu kadar taktı bu taraftar anlamadım. Engin kadar bile kaliteli olmayan 30 yaşında bir adam Galatasaray'a ne verebilir ki?

Aydın olayında haklısın da, Erman'a niye bu kadar taktı bu taraftar anlamadım. Engin kadar bile kaliteli olmayan 30 yaşında bir adam Galatasaray'a ne verebilir ki?

O zaman niye aldılar bro ? Milletin kızdığı nokta transfer politikası.

Aydın'ın bize rest çekip 3 ay tatil yapıp alınması. Madem kanat alacaksın transferin son gün yapılması.

Saçma sapan transfer politikası.

İrlandalılar sarmış yine dört bir yanımızı..

O zaman niye aldılar bro ? Milletin kızdığı nokta transfer politikası.

Aydın'ın bize rest çekip 3 ay tatil yapıp alınması. Madem kanat alacaksın transferin son gün yapılması.

Saçma sapan transfer politikası.

Performansından memnun kalmamış demek ki hoca. Erman yani altı üstü, bu kadar tantananın bence bir anlamı yok. Madem yabancı sınırı meselesini halledemedin, ona göre transfer yap tabii. Bu konuda haklısın.

Terim transfer bilmez, sistem kuramaz, taktik veremez doğru...Korner, frikik vs duran top konusunda hiç bir fikri yoktur. Oyuncular aralarında ne yaparsa yapar...

Ancak öyle yada böyle takımı toparlamıştı. Kadrosu çok iyi. Gazla mazla diyelim, işi götürüyordu. Bu sene çok önemli. 4. yıldız peşindeyiz. FBJK avrupadan men yemişler, bunun hırsıyla lige saldırıyorlar, daha da saldıracaklar. Maçlar kıran kırananın ötesinde geçecek..

Bunlar bilinirken milli takım işi nerden çıktı ? Ne gereği var kardeşim.... Hani aslolan Galatasaraydı ? Bir daha bu tür laflar etmesin....Demekki palavraymış.

Terim transfer bilmez, sistem kuramaz, taktik veremez doğru...Korner, frikik vs duran top konusunda hiç bir fikri yoktur. Oyuncular aralarında ne yaparsa yapar...

Ancak öyle yada böyle takımı toparlamıştı. Kadrosu çok iyi. Gazla mazla diyelim, işi götürüyordu. Bu sene çok önemli. 4. yıldız peşindeyiz. FBJK avrupadan men yemişler, bunun hırsıyla lige saldırıyorlar, daha da saldıracaklar. Maçlar kıran kırananın ötesinde geçecek..

Bunlar bilinirken milli takım işi nerden çıktı ? Ne gereği var kardeşim.... Hani aslolan Galatasaraydı ? Bir daha bu tür laflar etmesin....Demekki palavraymış.

Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım. Bu kadar başarılı bir teknik direktöre bunu söylemek gerçekten büyük saçmalık. Kusura bakma. Gazla mazla falan hepsi hikaye. Tutturmuşsunuz bir gazdır gidiyor. Sanki 24 saat yanındasın. Hayatında kaç kere teknik direktörlük yaptın? Cevap vermeyim diyorum, dayanamıyorsun ya. Sistem kuramazmış, taktik veremezmiş. Hepsini de yapıyor. İyi veya kötü burası tartışılır. Evet, duran toplarda falan sıkıntılar oluyor. Umarım da düzelir veya artık her ne olursa olsun. Bu ne ya.

Eminim bu adam sayesinde Galatasaraylı oldun, gelmiş burada ötüyorsun.

Gazla 6 şampiyonluk, UEFA kupası, ŞL çeyrek finali, Avrupa 3.lüğü. Ne gazmış arkadaş, vay be. Nereden tedarik edebiliriz bu gazı, bana da lazım.

Gazla 6 şampiyonluk, UEFA kupası, ŞL çeyrek finali, Avrupa 3.lüğü. Ne gazmış arkadaş, vay be. Nereden tedarik edebiliriz bu gazı, bana da lazım.

bu kadar gaz ile neler yapmış yahu :)

adam osursa şampiyonluk kokuyor :)

tabi hayatında doğru dürüst top oynamamış morunhio elit adam olur, o kadar transfer harcaması yaptırır uvv teknik adam olur. herşeyi başaramazsın, hatalar olur veya olmaz ama. fatih hoayı egoloları-son yaptığı seçimlerini eleştir. taktik bilgisini eleştirmek-gazlamak demek ayıptır-saçmalıkdır..

hoca yine yapacağını yapar, görürüz kupa töreni olsada kupa görsek diye. en büyük rakibinin sahasında şampiyon olarak çıkıyorsun, hemde playoof sistemine rağmen. bunlar görülmez- o zamanki zor şartlar..

işine gelince büyük hoca, biraz kötü gidişat oldunmu gazcı hoca..

Fatih hoca konusunda özellikle bazı üyelerinin yorumlarının çok uçta olması (olumlu da olumsuz da) insanları siyah veya beyaz noktasına itiyor. Bu da ortaya, saçma sapan yorumlar çıkartıyor.

Ben hocanın bu sene eylemlerini ve performansını kötü buluyorum.

Savunmak için yok iyi işler yaptı, milli takım iyidir falan demek saçma.

Fatih Terim şu anda vasat performans gösterse de çok büyük bir teknik direktördür.

Sırf mutlu değil diye anlamıyor ya bilmiyor ya diye sallamak saçma.

Neden savunmak için kötü olan saklanır veya neden kötülemek için göz göre göre abartılı ve çirkin yazılar yazılır. Ben anlamadım, anlamam.

Ha hoca yeri gelecek başarısız da olacak, bunu da çoğu insan gibi başarı yoksa gitsin diye şımarıkça değil, bu sefer de senin yüzünden kaybetmiş olalım hoca diyerek beklerim.

bu kadar gaz ile neler yapmış yahu :)

adam osursa şampiyonluk kokuyor :)

tabi hayatında doğru dürüst top oynamamış morunhio elit adam olur, o kadar transfer harcaması yaptırır uvv teknik adam olur. herşeyi başaramazsın, hatalar olur veya olmaz ama. fatih hoayı egoloları-son yaptığı seçimlerini eleştir. taktik bilgisini eleştirmek-gazlamak demek ayıptır-saçmalıkdır..

hoca yine yapacağını yapar, görürüz kupa töreni olsada kupa görsek diye. en büyük rakibinin sahasında şampiyon olarak çıkıyorsun, hemde playoof sistemine rağmen. bunlar görülmez- o zamanki zor şartlar..

işine gelince büyük hoca, biraz kötü gidişat oldunmu gazcı hoca..

Ne kadarında hocanın payı var bilmiyorum ama transfer planlamasında eleştirilmesi son derece normal. Buna diyecek bir şey yok. Gerçi ya bu kural değişir, ya da direnenler değişir diyen başkandan bahseden yok ama neyse.

Taktik bilmiyor demekse tam bir cahillik bana göre. İlerde şok pres, orta sahada ısıran oyuncularla kanat kullanmadan 4-3-1-2 sistemini Türkiye'ye öğreten ve bu sistemle Avrupa kupası kazanan adam taktik bilmiyor. O taktik bilmiyor da sen ne biliyorsun peki? A unuttum pardon, o arkadaş FM'da başarıdan başarıya koşuyor taktikleriyle. Tüh, ayıp ettik adama :(

Fatih terim istediğini seçer oynatır, istediğini gönderir. Daha takımınızı defalarca şampiyon yapan ÖZ GALATASARAY'LI Fatih Terim'e saygı duymuyorsunuz! Sizin gibi düşünenler nasıl taraftar anlamıyorum. Bırakın seçimleri hoca yapsın, siz değil. Sneijder,Drogba,Melo, gelince ooo hocam, oo imprator. Erman'ı gönderdi Aydın'ı aldırdı diye gitsin sezon sonunda imzalamasın sözleşmeyi! Fatih Terim e ihtiyacı var bu kulubün siz gibi kıt düşünen taraftarlara ihtiyacı yok. GALATASARAY'lı gibi davranın. Millet şike yapan başkanına bile dokundurtmuyor. Fatih Terim ne yapmış size! Pohpohlanıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt