Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar bozulduklarına göre, Fatih hocanın nasıl bir sistemi olduğunu, takımı nasıl bir taktik ile oynattığını anlayabilen arkadaşlar var heralde. Anlatsınlar da bizde öğrenelim.

Ne demişler bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. :rolleyes:

Kıvırma da şimdi, lafının arkasında dur. Taktikten, sistemden anlamayan adam bu kadar başarıyı sadece gazla nasıl alıyor? Biz bu gazı nereden bulabiliriz, bize de lazım.

Düşünen varlık insandır, tartışır fikir alır verir. Diğerleri ise hayvandır sadece dalaşır, konuşamaz cevap veremez.İÇGÜDÜLERİ ile hareket eder.

Aydın hangi maç vasatı aştı? Veya Aykut veya Yiğit? Veya Çolak vs vs vs

Aydın ne alaka aydınla ilgili bısey yazmadım o postta başka

Yani aydın o kadar sans aldı dıye erman da lacak yanı senın rahatlaman için ,küçük takımın oyuncusu erman

Daha düne kadar bruma yı alamazlar dıyordun,bugun gelmıs 210 bın dolara satarız

Kafa yapın çok ıyı belli ediyor seni

Şu sistem konusu kaynamasın arada

Öyle ermanı one sürmekle olmuyor O İŞLER

Kıvırma da şimdi, lafının arkasında dur. Taktikten, sistemden anlamayan adam bu kadar başarıyı sadece gazla nasıl alıyor? Biz bu gazı nereden bulabiliriz, bize de lazım.

Ne kıvırması yahu ? Kıvıran siz Terimsporlular. :smug: Biliyorsanız taktiği anlatın da öğrenelim dedim. Tıs pıs.

Terim i koruyacaksanız diye komik duruma düşmeye gerek yok.

Buda güzelmiş hocaya taktıkten anlamıyor diye vur

Sonra taktiği anlat de

Tezini sevsınler senin

Aydın ne alaka aydınla ilgili bısey yazmadım o postta başka

Yani aydın o kadar sans aldı dıye erman da lacak yanı senın rahatlaman için ,küçük takımın oyuncusu erman

Daha düne kadar bruma yı alamazlar dıyordun,bugun gelmıs 210 bın dolara satarız

Kafa yapın çok ıyı belli ediyor seni

Kafa yapım avatarımdan da belli olur zaten :ka21: Fatih Terim'i çok severim ama oynattığı futbolu ve takım yönetimini beğenmiyorum.

Ne kıvırması yahu ? Kıvıran siz Terimsporlular. :smug: Biliyorsanız taktiği anlatın da öğrenelim dedim. Tıs pıs.

Terim i koruyacaksanız diye komik duruma düşmeye gerek yok.

Terim'i seven Terimsporlu, Metin Oktay'ı seven Metin Oktaysporlu mu oluyor? Daha efsanelerine saygın yok, gelip burada Türk futbol tarihinin en büyük hocası hakkında atıp tutuyorsun engin FM bilginle. Hocanın taktiği başkanın yıldız getirme sevdası ortaya çıkıncaya kadar gayet iyi işliyordu. Sneijder, Drogba, Burak hepsi oynayacak. Ama hocanın prese ve mücadeleci orta sahalara dayalı sistemi de işleyecek. Ne güzel iş. Başkan, Bülent Tulun denen o sinsi herifle beraber hocanın kuyusunu kazacağına işine baksın. Futbol takımını da hocaya bıraksın.

Herseyı gectım zaten gerets konuşmaya bıle değmez

Bruma yı 200 bın satarız günceli neyın nesi bı anlat

Gerets'i konuşmaya değmez diyen biriyle ne konuşucam ki? Şu takımın futbol zevki verdiği tek dönem Gerets dönemiydi. Kazım'ı Erman'ı 200bine gönderip Aydın ve Aykut'la sözleşme uzatılınca yapılmış bi ironiydi neden bu kadar takıldın ki?

Gerets'i konuşmaya değmez diyen biriyle ne konuşucam ki? Şu takımın futbol zevki verdiği tek dönem Gerets dönemiydi. Kazım'ı Erman'ı 200bine gönderip Aydın ve Aykut'la sözleşme uzatılınca yapılmış bi ironiydi neden bu kadar takıldın ki?

Biliyorum gerets dönemını aynı rıza nın bjk ye ılk gelısı gıbı ya sonrası

Ya ondan sonrası ,daha da sonrası

Hep KOMPLE KURMUSLAR BU ADAMA CANA YI İLAH GOSTEREN KİŞİ

Anlatabiliyorsan anlat. Anlatamıyorsan boş boş konuşma.

Emir mi veriyorsun? Adam akıllı konuş, benim sinirimi bozma. Sen gördüğünü çözemedikten sonra ben sana burada ne anlatacam. Bence öğrenme sen, hoca kötü oynatıyor. Kötü şeyler bunlar, gereksiz. Sistem yok, taktik yok boşver sen. Cevap verdiğimize pişman etme.

Kafa yapım avatarımdan da belli olur zaten :ka21: Fatih Terim'i çok severim ama oynattığı futbolu ve takım yönetimini beğenmiyorum.

Ben de oynanan oyundan memnun değilim şu anda, o ayrı konu. Ama insanın kulübünün en büyük efsanelerinden birine birazcık saygısı olacak. Bu kadar yıldır başarıdan başarıya koşan adam taktikten anlamıyor, ama forumdaki arkadaşlar FM'deki muhteşem başarılarıyla engin taktik dehalarını kanıtladılar. Bu mu yani? Başkan milli takım teklifini kendi reddedemiyor, ama hoca kabul edince hoca suçlu. Ne güzel işmiş o yahu. Hoca, Tulun'u istemiyor. Her transferin içinde bu beyfendi. Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı zaten devre dışı bıraktı. Sonra da hoca suçlu, bıraksın. Şu kafadaki insanların ben Galatasaraylılığına inanmıyorum, kimse kusura bakmasın. Bu anlayıştaki adamlar, takım şu an başarılı Galatasaraylı olalım havamızı atalım kafasındaki adamlar. Galatasaray falan umurlarında değil.

Terim'i seven Terimsporlu, Metin Oktay'ı seven Metin Oktaysporlu mu oluyor? Daha efsanelerine saygın yok, gelip burada Türk futbol tarihinin en büyük hocası hakkında atıp tutuyorsun engin FM bilginle. Hocanın taktiği başkanın yıldız getirme sevdası ortaya çıkıncaya kadar gayet iyi işliyordu. Sneijder, Drogba, Burak hepsi oynayacak. Ama hocanın prese ve mücadeleci orta sahalara dayalı sistemi de işleyecek. Ne güzel iş. Başkan, Bülent Tulun denen o sinsi herifle beraber hocanın kuyusunu kazacağına işine baksın. Futbol takımını da hocaya bıraksın.

Ben sadece hocanın taktiğini sordum. Sen buna cevap vereceğine, abuk sabuk aklına ne gelirse yazıyosun.

Emir mi veriyorsun? Adam akıllı konuş, benim sinirimi bozma. Sen gördüğünü çözemedikten sonra ben sana burada ne anlatacam. Bence öğrenme sen, hoca kötü oynatıyor. Kötü şeyler bunlar, gereksiz. Sistem yok, taktik yok boşver sen. Cevap verdiğimize pişman etme.

Pardon, rica ediyorum. Hatta yalvarıyorum....Lütfen takımın taktiğini yaz da öğrenelim. :)

Ben sadece hocanın taktiğini sordum. Sen buna cevap vereceğine, abuk sabuk aklına ne gelirse yazıyosun.

Senelerdir Galatasaray'ı takip eden zaten hocanın oynatmak istediği sistemi bilir. İleride şok pres, orta sahada sürekli ısıran mücadeleci ve biraz da tekniğe sahip çift yönlü orta sahalar ve beklerin hücuma sürekli destek verdiği bir sistem. Bunu sana benim mi anlatmam gerekiyor? Yaşını bilmiyorum ama madem haberin yok GS TV arada eski maçları verir. İzle, öğren. Her şeyi bizden bekleme.

Şampiyon olmuş ve CL çeyrek final oynatmış bir TD ün başarısı sorgulanmaz. Kişisel fikrim. Ben nasıl oynadığına değil sonucuna bakarım.İsterse hoca 8-1-1 oynatsın. Dolayısıyla taktik maktik tartışmak gereksiz. Ben hocayı iki nedenle eleştiririm.

1- Transfer tercihleri

2- Sözleşme uzatma teklifine cevap vermeyip maçlardan sonra cevabı benden duyarsınız deyip her şeyi sürüncemede bırakması.

Gerisi fasa fiso.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt