Cemal Köroğlu
Aslan Üye
- 17 Mart 2012
- 9.485
- 2.077
- 1.438
Buralara iyi bakın arkadaşlar sene sonunda sözüm ona bazı arkadaşların fikirlerinin 180 derece değiştiğini göreceksiniz!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de oynanan oyundan memnun değilim şu anda, o ayrı konu. Ama insanın kulübünün en büyük efsanelerinden birine birazcık saygısı olacak. Bu kadar yıldır başarıdan başarıya koşan adam taktikten anlamıyor, ama forumdaki arkadaşlar FM'deki muhteşem başarılarıyla engin taktik dehalarını kanıtladılar. Bu mu yani? Başkan milli takım teklifini kendi reddedemiyor, ama hoca kabul edince hoca suçlu. Ne güzel işmiş o yahu. Hoca, Tulun'u istemiyor. Her transferin içinde bu beyfendi. Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı zaten devre dışı bıraktı. Sonra da hoca suçlu, bıraksın. Şu kafadaki insanların ben Galatasaraylılığına inanmıyorum, kimse kusura bakmasın. Bu anlayıştaki adamlar, takım şu an başarılı Galatasaraylı olalım havamızı atalım kafasındaki adamlar. Galatasaray falan umurlarında değil.
Şampiyon olmuş ve CL çeyrek final oynatmış bir TD ün başarısı sorgulanmaz. Kişisel fikrim. Ben nasıl oynadığına değil sonucuna bakarım.İsterse hoca 8-1-1 oynatsın. Dolayısıyla taktik maktik tartışmak gereksiz. Ben hocayı iki nedenle eleştiririm.
1- Transfer tercihleri
2- Sözleşme uzatma teklifine cevap vermeyip maçlardan sonra cevabı benden duyarsınız deyip her şeyi sürüncemede bırakması.
Gerisi fasa fiso.....
Senelerdir Galatasaray'ı takip eden zaten hocanın oynatmak istediği sistemi bilir. İleride şok pres, orta sahada sürekli ısıran mücadeleci ve biraz da tekniğe sahip çift yönlü orta sahalar ve beklerin hücuma sürekli destek verdiği bir sistem. Bunu sana benim mi anlatmam gerekiyor? Yaşını bilmiyorum ama madem haberin yok GS TV arada eski maçları verir. İzle, öğren. Her şeyi bizden bekleme.
Pardon, rica ediyorum. Hatta yalvarıyorum....Lütfen takımın taktiğini yaz da öğrenelim.![]()
Şampiyon olmuş ve CL çeyrek final oynatmış bir TD ün başarısı sorgulanmaz. Kişisel fikrim. Ben nasıl oynadığına değil sonucuna bakarım.İsterse hoca 8-1-1 oynatsın. Dolayısıyla taktik maktik tartışmak gereksiz. Ben hocayı iki nedenle eleştiririm.
1- Transfer tercihleri
2- Sözleşme uzatma teklifine cevap vermeyip maçlardan sonra cevabı benden duyarsınız deyip her şeyi sürüncemede bırakması.
Gerisi fasa fiso.....
Senelerdir Galatasaray'ı takip eden zaten hocanın oynatmak istediği sistemi bilir. İleride şok pres, orta sahada sürekli ısıran mücadeleci ve biraz da tekniğe sahip çift yönlü orta sahalar ve beklerin hücuma sürekli destek verdiği bir sistem. Bunu sana benim mi anlatmam gerekiyor? Yaşını bilmiyorum ama madem haberin yok GS TV arada eski maçları verir. İzle, öğren. Her şeyi bizden bekleme.
İşte bu oyun tarih oldu artık bunu kabullenemiyor halen. Önde pres yapan takıma karşı, biraz pas yapabilen her takım 3 pasta geçiyor ortasahayı.
Hoca sürekli sözleşme falan boş işler, ben Galatasaraylıyım diyen bir adam. Bu sözler niye gündemde değil hiç? Yeter ki gönderilmek istendiği hissettirilmesin başkan tarafından. Hoca istense 10 senelik de atar o imzayı. Başkanda sıkıntı var. İstemiyor ama gönderemiyor da.
Sneijder, Burak ve Drogba'yı oynatmak zorunda kaldığı için hoca 4-3-1-2'de ısrar etmeye çalıştı. Bilmiyorum bu haftadan sonra devam etmeyecek gibi görüyor ama, kendi istediği taktik tek forvet olan 4-2-3-1 şeklinde ve kanatların hızlı-çabuk atağa kalkabildiği bir sistem. Arkadan da beklerin devamlı bindirme yaptığı. Tabii takımın olmazsa olmazı hücumda başlayan pres, bunda da geldiği ilk yıla göre düşüş var. Çünkü hücuma alınan futbolcular çok farklı adamlar, yıldız isimler. Onlarda hurra her dakika pres bekleyemezsin. Orta saha ve kanatlarda biraz iyi organize olan takım sistemi hemen bozabiliyor. Hoca şu an bir karmaşa içinde, doğru kadroyu bulduğu zaman zaten sistem kendiliğinden oturacağını düşünüyorum. Ayrıca birçok futbolcumuz formsuz. Biraz zaman lazım. Ben böyle düşünüyorum. İnşallah ufakta olsa bir katkımız olmuştur. Şimdi bundan da kurtulduğuma göre ben uzayayım. Yolun açık olsun.
3-5-2 de tarih olmuştu. Juventus takır takır oynuyor. Tarih olan bir şey yok. Yeter ki doğru oyuncuları koy. Sneijder-Drogba-Burak hepsi bir arada sahada olacak dersen olmaz tabii. Başkan yıldız peşinde koşacağına sol bek alması lazımdı.
Güzel şeyler yazmışsın, sağol ama bahsettiğin taktik değilki. Gazla olacak şeyler. Bunları her hoca ister... Taktik oyun planıdır. Daha ince işler yani. Hani tahtaya tebeşirle oklar falan çizerler. Kimin nerede ne zaman ne yapacağını anlatır hoca. Taktik odur.
Güzel şeyler yazmışsın, sağol ama bahsettiğin taktik değilki. Gazla olacak şeyler. Bunları her hoca ister... Taktik oyun planıdır. Daha ince işler yani. Hani tahtaya tebeşirle oklar falan çizerler. Kimin nerede ne zaman ne yapacağını anlatır hoca. Taktik odur.
Transfer tercıhlerı bı goz onune alalım
Takım 2 yıldır sampıyon demekkı tercıhlerı doğru cl ceyrek fınalı cabası
İstersen tek tek konuşalım
İkicnci konun fazla beklemezsın merakın gider
O zaman çıkıp söyle. Beni göndermek istiyor de. Kimse söyleyemez demesin bahsettiğiniz kişi bir imparator. Federasyondaki leş kargalarının biz Terim le 5-10 yıllık sözleşme yaptık beyanatları verdiği bir ortamda maçlardan sonra benden öğrenirsiniz sözleşmeyi demek en hafif tabirle bana işime gelen neyse onu yaparım demektir. Ondan sonra kimse bana ASLOLAN GALATASARAY dır hikayesi anlatmasın....
Başkan beni göndermek istiyor dese ne olacak peki? Kulüp karışmayacak mı? Başkan açık açık kendisine söylese zaten bir dakika durmaz, bunu herkes biliyor. Başkan diyemiyor bunu, ama yaptığı icraatler alttan alttan hep hocayı göndermek üzerine. Hoca da bu kadar emek verdiği bir takımı bu kadar kolay bırakıp gitmez. Ama sabrını da daha fazla zorlamamak lazım. O verdiği beyanatların federasyonla falan bir ilgisi yok, hep başkana yönelik aslında.
Benim bahsettiğim tüm transferler değil önce onu doğru anlayalım ya da anlamaya çalışalım.İşimize geldiği gibi anlamayalım aklımızı kullanalım. A7 gibi bir adamı değerleri ayaklar altına alarak takıma alanı eleştiririm ben arkadaş.Aykut gibi bir kaleciyi bu takıma yedek diye alanı da eleştiririm.A7 gibi bir adama o parayı verip kadroya yazan ama yeni gelmiş bir topçuyu 37 dk. oynatıp anında silen ve gönderen hocayı da eleştiririm bu benim görüşüm.
Evet göreceğiz yakında 2. konuyu. Benim derdim Hocanın gitmesi değil ki inşallah gitmez bu hocayı istemediğim ya da sevmediğim sonucu doğurmasın. Ben bazı lafları söyledikten sonra yan çevirmeleri eleştiriyorum....
Galatasaray eğer şu anda Avrupa'da bu kadar ses getiriyorsa Sneijder ve Drogba sayesindedir. Düz bir solbek alsak hiçkimse şu anda Galatasaray'dan bahsediyor olmazdı emin ol.