Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma yı da elestır ogulcanıda hatasız bı ınsan varsa bu sektörde bızde bılelım

Mesut u gönderdı real erman kım allah ın askına

Şu takımda sneıjder gönderseler ağzımı açmam buragıda ikiside uymuyor bıze

Sırf sneıjderı oynatmak için cektıgımız çileye bak

Bi arkadaş zevklı futbol demiş galıba 2000 yılını unuttu yada 2 011 2012

Eğer bireysel örnek verirsen Rahmetli Canaydın zamanında Petrelerle Tamaslarla vs. ile takımı batıran kim diye sorarım san ki daha Bruma nın ne yapacağını görmedik bile.Bu arada eleştiri denilen şey günlük olaylara olur.Bir başbakan batmış ekonomiyi kurtardı diye günümüzde hata yaptığında eleştirilmemezlik yapılıyor mu.Eleştirinin anlamı yapılan hatayı gerekçeleriyle ortaya koyup yeniden yapılmasını önlemektir.Hakaret etmek ya da işbilmemezlikle suçlamak değildir.

Böyle yaparak da camia karışmıyor zaten her şey günlük güneşlik. Her şeyi bırakmışız hoca gidecek mi kalacak mı diye papatya falı açıyor koca klüp ve futbolcuları da kampta Hasan ile Ümit hazırlıyor maçlara. Hoca nerede bazıları istedi diye ülkeyi kurtarıyor.İsteyenler kim oraya girmeyeceğim bile.İnşallah önümüzdeki maçlarda kötü şeyler olmaz.Ben en çok GALATASARAYıma üzülürüm.Ne Terim e ne de Aysal a değil.Biri ülkeyi terkeder diğeri ise milli takımda işi hazır zaten.....

Bir teknik direktör, nasıl çıkıp başkan beni istemiyor desin ki? Aklın alıyor mu bunu? Hem başkan çıkıp yok öyle bir şey demeyecek mi? Diyecek. Yaptığı işler tam tersini gösteriyor ama öyle diyecek sonuçta. Hoca da o kadar uğraştığı takımı bırakıp gitmek istemiyor. Ama başkan da fazla zorluyor sabrını. Madem bu işten rahatsızsın bir taraftar olarak, git başkana tepkini koy. Kendi reddetseymiş milli takım olayını baştan. Ama işine geldi tabii.

Drogba'nın yerine Coentrao mesela. Bence çok daha faydalı olurdu takım adına. Sen Avrupa'da başarılı olmaya devam et, sesin duyulur zaten. Gruplardan çıkarken bu oyuncular yoktu. Schalke maçlarında çok bir katkıları da yoktu.

Benim demek istediğim, başkan artık bir huzur versin. Her işe karışmasın. Hocaya desin senin bütçen bu, istediğini al istediğini gönder. Tulun'u da gönderdim. Bu kadar yahu. Niye bu huzuru sağlamıyor hocaya? Niye bir de üstüne hocaya en yakın iki yöneticiyi gönderiyor. Asıl mesele bu.

Fatih Terim'e o özgürlük verildi, takıma Yiğit, Sercan gibi adamlar doluştu. Şu 3 sezondur yerli olarak aldığımız işe yarar adamlar Selçuk ve Burak sadece. Tulun sanki kafasına göre transfer yapıyor. En basiti Hoca kendisi anlattı Drogba transferinin nasıl yapıldığını.

Kötü gidersek başkan da hoca da çok eleştirilecek ne yazık ki.Şimdiden başladı zaten.Ama biraz da kendileri hak etmiş olacak bu eleştirileri.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-NxXTjBccEY[/media]

:D:D

Mat oldum. Ne taktik verirmiş meğer hoca 1999 yılında. :) Yahu UEFA kupasından sonra Hakan Şükür sorulan soruya " taktiğimiz yok " diye cevap vermişti. Oyuncular aralarında bişey yaparlarsa yapacaklar. Başka bir şey yok.

Bir teknik direktör, nasıl çıkıp başkan beni istemiyor desin ki? Aklın alıyor mu bunu? Hem başkan çıkıp yok öyle bir şey demeyecek mi? Diyecek. Yaptığı işler tam tersini gösteriyor ama öyle diyecek sonuçta. Hoca da o kadar uğraştığı takımı bırakıp gitmek istemiyor. Ama başkan da fazla zorluyor sabrını. Madem bu işten rahatsızsın bir taraftar olarak, git başkana tepkini koy. Kendi reddetseymiş milli takım olayını baştan. Ama işine geldi tabii.

Benim tepkim ikisine de. Ama ağırlık Terim e. Hele son açıklamasından sonra iş başkanda değil de Terim de bitiyor gibi.Yani istemem yan cebime koy.Bu arada federasyondan bir yetkilinin açıklamasına rağmen bu açıklamayı yapıyorsa bir teknik direktör ben herkesten her şeyi beklerim artık....

Fatih Terim'e o özgürlük verildi, takıma Yiğit, Sercan gibi adamlar doluştu. Şu 3 sezondur yerli olarak aldığımız işe yarar adamlar Selçuk ve Burak sadece. Tulun sanki kafasına göre transfer yapıyor. En basiti Hoca kendisi anlattı Drogba transferinin nasıl yapıldığını.

Peki sen hocanın ben istemedim ama durum bu diyeceğine inanıyor musun? Hocanın istediği adamları aldılar mı ki, birkaç yanlış transfere laf ediliyor. Engin'i de hoca aldı, Selçuk'u da, Burak'ı da. Semih'i de altyapıdan çıkaran o. Muslera, Eboue, Melo'yu getiren de o. Genel olarak başarılı transferleri.

Sanada teşekkür ederim ama sen de sistemden bahsetmişsin, taktikten değil. Yine de sağ ol.

Saha içi sistemi oturtamadıktan sonra taktiğin ne anlamı kalır ki? Biz zaten devamlı çoğunlukla bekleri kullanarak kanatlardan atağa kalkmaya çalışan bir takımız. Bu ara işte ileride çoğalamamaktan ve saha içi yerleşimindeki sorunlardan dolayı devamlı uzun toplarla oynuyoruz. Selçuk oyun kurucu olarak Sneijder ile aradaki bağlantıyı sağlayacak önemli bir adam. Yalnız çok formsuz. Sneijder bazen yalnız kalıyor. Sneijder için arkasındaki orta sahalar önemli fakat, en az onun kadar yanlarında oynayacak olan kanatlar da önemli. Eskişehirspor maçında mesela çok top kaptırdı. Sneijder'ın topla buluştuğu alan çok önemli. Ne kadar ceza sahasına yakın bir yerde buluşturursan o kadar etkili olur. Adam geriye gelip oyun kurmaya çalışıyor. Melo bu ara çok defansif rol almaya başladı. Zaten kaç senedir adam akıllı topu alıp giden bir kanat oyuncumuz yok. Devamlı orta saha oyuncularından devşirme kanatlarla oynadık. Dediğim gibi biraz zaman lazım. Takımın kendini bulması lazım.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Emre Alkin : “Türk Milli takımlarının önümüzdeki 5-10 yıllık istikrarını sağlamak için Fatih hocayla el sıkıştık.”

haber doğru mu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Emre Alkin : “Türk Milli takımlarının önümüzdeki 5-10 yıllık istikrarını sağlamak için Fatih hocayla el sıkıştık.”

haber doğru mu

Sabahtan beri bahsettiğim beyanat bu. Şimdiye kadar kimseden yalanlama gelmedi.Üstelik Terim de basın toplantısında şunu söyledi: Milli maçlardan sonra imza ile ilgili benden doğru bilgileri alırsınız dedi.Yani bulutlu yarınlara devam ....

Peki sen hocanın ben istemedim ama durum bu diyeceğine inanıyor musun? Hocanın istediği adamları aldılar mı ki, birkaç yanlış transfere laf ediliyor. Engin'i de hoca aldı, Selçuk'u da, Burak'ı da. Semih'i de altyapıdan çıkaran o. Muslera, Eboue, Melo'yu getiren de o. Genel olarak başarılı transferleri.

Diyorum ya işte ilk sezonki yaz transferleri harici hocanın herhangi bir transfer başarısı yok. Ne zaman gerçek Fatih Terim geri döndü ozamandan beri yönetimle çatışma halindeler. Bu arada mesela Amrabat transferi de Hami, Yiğit transferleri de hocaya ait. Başkan'ın inisiyatif alarak tek başına getirdiği tek adam Sneijder.

Diyorum ya işte ilk sezonki yaz transferleri harici hocanın herhangi bir transfer başarısı yok. Ne zaman gerçek Fatih Terim geri döndü ozamandan beri yönetimle çatışma halindeler. Bu arada mesela Amrabat transferi de Hami, Yiğit transferleri de hocaya ait. Başkan'ın inisiyatif alarak tek başına getirdiği tek adam Sneijder.

Ne berbat, egosu yüksek bir adammış bu Fatih Terim yahu. Sen şimdi böyle anlatınca anladım renktaş. Kusura bakma. Gerçek Fatih Terim ha? İyiymiş. Şimdiki gerçekse öncekiler çakma mıydı? Kafam karıştı biraz.

Mat oldum. Ne taktik verirmiş meğer hoca 1999 yılında. :) Yahu UEFA kupasından sonra Hakan Şükür sorulan soruya " taktiğimiz yok " diye cevap vermişti. Oyuncular aralarında bişey yaparlarsa yapacaklar. Başka bir şey yok.

Dınle bakalım neler dıyor taktıkten almıyormus ya

Ne onlar siir sözlerimi

Ne demek kimsenin harcı değil..Harcı demek değil ne demek ya..Burası tartışma forumu abicim..İsteyen küfremeden belli kurallar içerisinde istediği gibi eleştirir ki transfer yapmayı bilmediğini söylemek ne bi saygısızlık ne de bi küfür..Haddini aşmak gibi laflar olmuyor bence..Bencede Terim futbolcudan anlamıyor..Amrabat,Yiğit,Furkan,Erman,Aydınla,Gökhan Zan la,Aykut la sözleşme yenilenmesi vs.. 2. dönemindeki fiyaskoları saymaya gerek yok heralde

Bu krizi fırsat bilip Terim'e laf geçirmeye çalışan çok kişi var. Bunlara dur dedik diye bizi ağır eleştirenler var. Ne yapacaktık isteyen hakaret etsin mi diyecektik?

Saygısızlık ve küfür zaten yapılamaz. Burası forum deyip, "bence" dediğim bir ifadeyi eleştiyorsan, ilginç.

Çok konuşurum da neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt