Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden üç forvetle oynanmasınki ? Gerets zamanında takım 90 + 5 e kadar ölümüne saldırıyordu. Uzatmalarda 5-6 gol atmıştık o sezon.

Bence bunu üzerine konuşmak bıle yersız ,sadece top yapan necatı idi

Avrupa saman alevı bıle olamadılar azıcık arda nın muthıs oyunuyla bişeyler yaptık

Ne berbat, egosu yüksek bir adammış bu Fatih Terim yahu. Sen şimdi böyle anlatınca anladım renktaş. Kusura bakma. Gerçek Fatih Terim ha? İyiymiş. Şimdiki gerçekse öncekiler çakma mıydı? Kafam karıştı biraz.

Fatih Terim'e herhangi bir hakaretim olmadı. Hocanın takım yönetimi beğenmediğimi de en başında belirtmiştim. Benim için gerçek Fatih Terim bu.

ÖNCEKI VE SONRAKI TERIM DEMEK KURUK ACILARININ EN BUYUK GOSTERGESI

SON 10 SAMPIYONLUGU BI SAYALIM ISTERSENIZ

Eleştirebilmek de sevmenin karşılığıdır karşı tarafın ve ortak değerlerin iyiliği içindir.Ancak görüyorum ki eleştiriye bile tahammül edemeyip başkalarına akıl öğretmeye kendi doğrularını dayatmaya ve bunun için de hakaret edebilmeye varan eylemlerde bulunan çok varlık mevcutmuş burada....

Dınle bakalım neler dıyor taktıkten almıyormus ya

Ne onlar siir sözlerimi

Dinledim. Komşu teyzenin gelinine kötü börek yaptığı için kızmasına benziyor....Ne taktiği veriyor video da ? O yıllar taktiği Hagi veriyordu sahada. Gerisi palavra. 2. döneminde Hagi yok. Olanları biliyoruz.

Terim i koruduğunuz kadar Galatasaray ı korumuyorsunuz.

[attachment=3414:BTgFuz_CIAEJoJ-.jpg]

Ekli dosyalar

• BTgFuz_CIAEJoJ-.webp
    BTgFuz_CIAEJoJ-.webp
    89,6 KB · Görüntüleme: 115
Keşke genel direktör olsa. Terim taktik falan ona danışsa.

Terim değil de Gerets teknik taktik anlamda bir şeyler kapar kendini geliştirirdi.

Pardon Fatih hoca taktik bilmiyordu di mi size göre, Fiorentina'yı falan da hadi benim mor menekşelerim diyerek başarıya taşıdı, Milan'ın başına keza öyle geldi evet.

Mat oldum. Ne taktik verirmiş meğer hoca 1999 yılında. :) Yahu UEFA kupasından sonra Hakan Şükür sorulan soruya " taktiğimiz yok " diye cevap vermişti. Oyuncular aralarında bişey yaparlarsa yapacaklar. Başka bir şey yok.

Orada kastedilen "taktiklik birşey kalmıştı, oraya kadar gelmişiz, artık almak lazımdı kupayı" idi.

Bu arada taktik bilmeyen bir teknik direktör, Miili Takım, Galatasaray, Fiorentina ve Milan'ı çalıştıramaz, kupa kazanamaz, bir ülkenin futbol tarihini değiştiremez. Mantıklı konuşmuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt