Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imparator tebrik ediyorum guzel oyun guzel skor gibi gozuksede karsı ekip andorra keske kabul etmeseydin milli takımı neyse hayırlı olsun tekrar tebrikler hocam

Erde 6957068' Alıntı:
Orada kastedilen "taktiklik birşey kalmıştı, oraya kadar gelmişiz, artık almak lazımdı kupayı" idi.

Bu arada taktik bilmeyen bir teknik direktör, Miili Takım, Galatasaray, Fiorentina ve Milan'ı çalıştıramaz, kupa kazanamaz, bir ülkenin futbol tarihini değiştiremez. Mantıklı konuşmuyorsun.

Ya sen kime anlatiyorsun.hayatinda hali sahada bile top oynamadiklarina eminim.(oynayan adam boyle konusmaz cunku) bu adamlara neden bosuna girtlak patlatiyorsun ki.onlara sorsan her sey sans, hersey gaz.nasil bir gazsa anasini satayim.insan bunlari duyunca imparator genel kurmay baskani olsa keske o gazla abd yi fetederiz demekten kendini alamiyor :)

Hocam en mutlu oldugum zamanlar senin bassrizligini bekleyenlerede koyuyorsun ya iste bu mutlulugun tarifi yok.Allahin izni ile hem Milli takimla hemde Galatasarayimiz ile basarilari elde edecegiz.cumle alem busene bizi konusacak Insallah

Benim merak ettiğim bişey var bu takımdaki tüm tranferleri Fatih Terim mi yapıyor yoksa sadece kötü olanlarımı?

Galatasaray forumunda Galatasarayın hocasının başarısız olmasını bekleyen Galatasaray (!) taraftarları var.. İlginç..

Şu maçı yendikten sonra,artı bir de Fatih Hocanın açıklamasından sonra neyin telaşı var anlamak güç:D Şu an Gs'mizde kötü giden bir şey varsa o da yönetim ve bazı futbolcuların varlığı.

Bazıları Fatih Terim'in başarılarının sadece Hagi takımındayken olduğunu sanıyor galiba , açıp bi baksınlar vikipediden falan. :redface:

hocam acıklamalarını izledim hayran oldum bir kez daha farkındayız neden milli takıma gectiginin insanlık yaptın degmezdi belki ama onemli kisiler aradaydı buyuksun imparator arkadaslar imparatorumuzun kıymetini bilmeliyiz gidince cook ararız

Bazıları Fatih Terim'in başarılarının sadece Hagi takımındayken olduğunu sanıyor galiba , açıp bi baksınlar vikipediden falan. :redface:

hayır birde utanmadan birisi çıkıp demez mi o dönemde Fatih hoca hiç taktik falan vermiyor takımı öyle çıkarıyordu sahada taktiği hagi veriyordu diye.gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.adama sormazlar mı adem hagi o kadar iyi taktik veriyordu da neden Galatasaraya 2 kez hoca olduğunda veremedi.yada bursayı küme düşürdü.bu tarz saçma yorumlar konusunda çığır açabilecek yetenekler olduğunu görmek beni benden alıyor :D

hocamıza laf yok on numara adam ve yaşayan efsanemizdir ama şu 2 yıldır deplasmanda oynadığımız futbola çare bulamadı ve ermanı alıpta 1 ay sonra geri göndermesi hiç yakışmadı kendisine

hocam son zamanlarda çok puan kaybettin gözümde. çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. ama geçmişin hatırına birşey diyemiyorum sana. umarım hatalarından dönersin.

Gördük forvetlerimizi kötü dediğimiz Umut bile yan toplardan daha rahat pozisyona giriyor. Bizde tutturmuşuz 4-3-1-2'de kanatlarımızı Hamit ile Hakan ile oluşturuyoruz.

Cidden büyük bir rezillik. Hocam gör artık ve kanatları Bruma-Amrabat yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt