Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-konu ile alakasız içerik-

Bakalim bulabilecek misiniz!!:happy::happy::happy:

1. Fatih Terim demek İmparator demektir, bu ülkeye gelmiş geçmiş en büyük Teknik Direktör'dür.

2. Fatih Terim'in kazandığı başarıları, şuana kadar kazanmış başka bir türk hoca bulunmamaktır.

3. Imparator'un egosu vardır normaldir, her başarılı insanda birazda ego vardır.

4. Babacandır, oyuncularını çok iyi motive eder ve her zaman oyuncularına bir baba gibi yaklaşır.

Her neyse, Fatih Hoca'yı ben bu sene çok eleştirsem bile bazı maçlardan sonra Fatih Terim giderse, çok şey kaybederiz. Bizim EN başarılı olduğumuz dönemlerde hep hocamız Fatih Terim'dir. Hoca şuanda taraftar yüzünden bir ikilem yaşıyor. Adam Burak'ı oynatmadı takım iyi oynadı FB'yi yendi basın yinede sürüyle Burak problemi çıkartarak hocayı yeniden 4-3-1-2'ye mecbur kıldı, sırf şu format yüzünden iki haftadır puan kaybediyoruz ama eminim hoca Bruma'nında transferiyle tek forvete dönecektir ve Galatasaray şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyecektir. Şampiyonlar Ligindede hoca faktörü ile birlikte grupta son ana kadar ilk 2 için mücadele edeceğimize inanıyorum. Çıkarız çıkmayız onu allah bilir.

Salı günü şu romanya yensin milli takım konusu kapansın.

çarşamba günü de hoca imzayı atsın önümüze bakalım.

Serefsiz Emre Alkin'in aciklamalarini gördüm simdi (video), Fatih hoca 4 maclik fln anlasmamis beyler hoca kesin gidici, insanlari aptal yerine koymayin iste. Cok net konusuyor.

Fatih hoca'nin aciklamalarindan belli oluyordu zaten biraz.

Bravo gercekten bravo, operasyon dedigin budur iste. Hoca'yi bana göre resmen kopardilar Galatasaray'dan.

Romanya maçı oynansın , sonra imzayı atar bence.

Beni bırakmadıkları sürece Galatasaray'ı bırakmam diye söyleyen kendisi.

Sözünün arkasında duracaktır.

3 sezon 5 kupa(2 şampiyonluk,2 süper kupa,1 Emirates Cup,CL çeyrek final.) ödül olarak arkasından teneke bağlamak.Herkes için demiyorum ama bizim taraftarlarımız iyi gün taraftarı.Taktik yok yeaaaaaaaa...

Serefsiz Emre Alkin'in aciklamalarini gördüm simdi (video), Fatih hoca 4 maclik fln anlasmamis beyler hoca kesin gidici, insanlari aptal yerine koymayin iste. Cok net konusuyor.

Bravo gercekten bravo, operasyon dedigin budur iste. Hoca'yi bana göre resmen kopardilar Galatasaray'dan.

Sıyırıyorsun dün habertürk e yanlış anlaşıldığı söyledi

Terim in acıklamarınıda dınle derım

Bosuna gazlama milleti

Belki kaybeden Galatasaray olur ama, bir o kadar da Fatih Terim kaybeder. Cok sey kaybeder hemde.

Bu gidisi asla unutmayiz, cünkü digerlerine benzemez. Bu farkli bir gidis olur.

Biz yinede bir sekilde yolumuza devam ederiz de, hoca bir daha mutlu olabilir mi onu bilemem.

Sıyırıyorsun dün habertürk e yanlış anlaşıldığı söyledi

Terim in acıklamarınıda dınle derım

Bosuna gazlama milleti

He yanlis anlasilmis, tabi canim. Dün Beyaz TV gösterdiler iste, neyi yanlis anlasilmis? Cok net aciklamis iste. Bence sen bir kez daha dinle derim. Ama önemli degil, hep böyle uyuttular insanlari zaten.

Yanlis anlasilmis, haha bu kadar komik seye nasil inanirsiniz, hayret !

Padisahimiz Terim'in uzun sureler gorev yapmasini temenni etmis.

Bir cekmedi elini...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-SPIHtQ6BQk[/media]

imparator burda hücum emri veriyor bizimkilerde hücum ediyor:D

Gercekten cok tepkisizim bu konuda. Kirildigimiz kadar kirilmisiz zaten. Hic umrumda degil.

Tayyip´ini kiramiyorsa kapi orda. Yok farkli düsünüyorsa, Galatasaray´i koruma vaktidir. Cikip konusacak. Hik mik etmicek.

Artik yeter diyecek, Galatasaray´la daha cok isim var diyecek. Nasip kismet, bakariz ederiz demeyecek.

Tayyip´in bir lafiyla bütün düzenimiz bozulacaksa, Imparator dedigimiz adamin düzeni bozulacaksa, buyursun gitsin.

Kendisinin de dedigi gibi: Aslolan Galatasaray´dir.

Belki bizde zarar görecegiz ama en cok sen göreceksin Fatih Terim.

O saf, güzel heyecanimiz gidecek belki, ama iddiamiz kaybolmaz. Ünal Aysal yine dünyaca ünlü birini getirir.

Sana simdi agiz birligiyle "Imparator, Türk futbolunun krali" diyorlarsa, bil ki seni sevdikleri icin degil, Galatasaray´a zarar vermek icin.

Sana Galatasaraylilardan baska kimse destek olmaz, unut bunu. 2 yenilgi alirsin, Imparatorlugun da kalmaz, kralligin da kalmaz.

Ama Galatasaray´dan da olmus olursun. Bi daha da zor affedilirsin. Söyleyeceklerim bunlar bu konuda.

Kusura da bakmasin, hic kirilmasin, yönetim de Fatih Terim´in en iyi alternatifini belirlemek zorunda. Planlar hazir olmali.

Tayyip´i dün kiramayan, yarin da kiramaz. Vatan bayrak diyen, yarin da öyle demeli o zaman. Kusura bakma hoca.

Fatih Terim bizi yarı yolda bırakmaz romanya maçından sonra sözleşmeyi imzalar sözünün arkasında durur.. Ona buna inancagınıza adamınıza inanın

He yanlis anlasilmis, tabi canim. Dün Beyaz TV gösterdiler iste, neyi yanlis anlasilmis? Cok net aciklamis iste. Bence sen bir kez daha dinle derim. Ama önemli degil, hep böyle uyuttular insanlari zaten.

Yanlis anlasilmis, haha bu kadar komik seye nasil inanirsiniz, hayret !

Harbı kafan güzel galıba haberturk e ropörtaj vermıs o acıklmalardan sonra

Ya dedıgımı anlamıyorsun ya öyle düşünmek istiyorsun

Ayrıyeten terım in acıklamarıda acık o sözlerın üzerine

Ama hala inat edıyorsan gayet net kötü niyetli ve ortalığı bulamak için yapıyorsun

Şunuda anlamak zor terım yazıklar olsun diyecek ne yapmış bu klube

Harbı kafan güzel galıba haberturk e ropörtaj vermıs o acıklmalardan sonra

Ya dedıgımı anlamıyorsun ya öyle düşünmek istiyorsun

Ayrıyeten terım in acıklamarıda acık o sözlerın üzerine

Ama hala inat edıyorsan gayet net kötü niyetli ve ortalığı bulamak için yapıyorsun

Şunuda anlamak zor terım yazıklar olsun diyecek ne yapmış bu klube

Bende diyorum ki, sizi hep bu sekilde uyuttu bu ülke, uyumaya devam.

Dertsiz başımıza dert açtın hocam, tüm televizyon programları bizi konuşuyor.

herkes uzun vadeli anlaşma olduğunu söylüyor herşey bu hafta ii belli olur Başkan hamlesini yaptı 2 sene gel imzala beni bırakmadıkça ben bırakmam diyordun hadi bakalım dedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt