Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasanan olaylar soylenen sozlerden daha gercektir diye Terim'in kendi lafi var. Fiorentina'dan ayrilirken soylemisti.

Baskan hocamizi birakmayacagiz deyip de kontrat onermeseydi dedigi lafin cok da bir gecerliligi, onemi olmazdi. Gonderilmeden gitmeyecekse sozlesme onerildi, Terim de atsin imzayi takimin gelecegi belirsizlikten ciksin.

evet atardida sözlesme neden önerildi diye bakar bir insan. bir kac kendini bilmezler yüzünden zoraki sözlesme teklif edilmis hocaya. hocanin belki burda hatasi var ve egosu devre girdi. bunlarin yüzünden ben zoraki bir sözlesme imzalamam demeye getirdi hoca.

yani telegolcüler dedikodu yapior diye ben Galatasaray ile sözlesme nyie imzalayim. bukadar düsmedim veya düsmemeliyiz diyor adam.

ben bu durusuna omurgasina saygi gösteriyorum destekliyorum ama bu insanda insana degisir tabiki.

Bak hacı ben bu sürecin en başından beri hocaya destek vermiş biriyim.

Neticede hatalı da olsa hocanın kredisi sonsuzdur bende.

Ama bu Galatasaray beni kovmadikça gitmem diyip sana gelen 3 yıllık sözleşmeyi de imzalamazsan herkes bi komplo teorisi üretir.

Hoca perşembe günü sözleşmesini 2016 ya kadar uzatan imzayı atsa bugün sadece madrid maçını konuşurduk.

+1905

ali özere cevapladigim mesaji okursan neden imzalamdigini belki anlarsin.

o mu uzati acaba ?! milli takim icin anlastikdan sonra hemen ertesi gündü galiba floryada basina aciklamasi vardi.

" ben Galatasaraydan kovulmadikca Galatasaraydan ayrilmam söz konusu degil!!!"

NOKTA !!!

uzatan telegolcüler bilmem kimlerdi. yok hoca 4 yilik imzaladi yok hoca söyle yapti...

kim uzatmis acaba ?

Terim'den ala Telegolcü mü var abi? Adam bütün hayat planlamasını Telegol ve Beyaz Futbol üzerinden yapıyor. Onlar istiyor diye imza atmıyor, istemiyor diye milli takıma gidiyor falan.. Senden benden çok o programları izlemiyorsa ne olayım.. Avukatını falan bağlattırıyor programa.

Milli maç öncesi bu programların yorumcularına yönelik kompozisyon yazıyor. Koskoca "imparator" 3-4 tane yorumcuyla sidik yarıştırıyor. Bu kadar mı düştü Fatih Terim? Birazcık Mourinho'dan örnek alsın, adam kendisi hakkında atıp tutan vasıfsızları bir tarafına bile takmıyor, dalga geçiyor resmen. Bizimki de maşallah fırsat buldukça bunlara sallayıp duruyor, takım puan kaybediyor, bu basın toplantısında ROK'a, Ahmet Çakar'a laf yetiştirme derdinde. Bu nasıl iş allasen?

Erdogan yada siyasi baski yüzünden Ft kabul etti yalanini da kimse yemiyor beyler.Rte o kadar güclü olsaydi Bjk bu sene stadimizda oynuyor olurdu ama ne oldu siktiri cekip gönderdik olimpiyat denen cöplüge.Ya siz Galatasarayin gücünü bilmiyorsunuz yada yalanlarlan polemik yaratma pesindesiniz.Erdogan degil on tane padisah gelse bile zorlan Galatasarya istemedigi hic bir seyi yaptiramaz kimse.Ft dünden razimis demek yoksa sorma cüretinde bulunamazlardi.

Olay rte degil.Mesele bazi arkadaslar ve medya bu isi baska yerlere cekmesi.Ft´ nin demirören diye bir serefsiz ile ayni cati da bulusmasidir.

rte konusunu örnek olarak aklima gelmisdi :) 50% meselesi yani.

tüpcü konusunda aslinda biraz farkli bakiyorum olaya. ücret almamasi bir mesajdir. ve verdigi mesajlari iyi dinlemek gerekir. milli takimin en cok yardima ihtiayci olan bir dönemde gelmek zorunda kaliyorsak gelmeyiz. parada almiyorum bundan dolayi. yani tüpcünün maasli elemani olmayi resmen red ediyor hoca. milli ay yildiz icin geliyorum fedakarlik yapiorum diyor hoca.

Terim'den ala Telegolcü mü var abi? Adam bütün hayat planlamasını Telegol ve Beyaz Futbol üzerinden yapıyor. Onlar istiyor diye imza atmıyor, istemiyor diye milli takıma gidiyor falan.. Senden benden çok o programları izlemiyorsa ne olayım.. Avukatını falan bağlattırıyor programa.

Milli maç öncesi bu programların yorumcularına yönelik kompozisyon yazıyor. Koskoca "imparator" 3-4 tane yorumcuyla sidik yarıştırıyor. Bu kadar mı düştü Fatih Terim? Birazcık Mourinho'dan örnek alsın, adam kendisi hakkında atıp tutan vasıfsızları bir tarafına bile takmıyor, dalga geçiyor resmen. Bizimki de maşallah fırsat buldukça bunlara sallayıp duruyor, takım puan kaybediyor, bu basın toplantısında ROK'a, Ahmet Çakar'a laf yetiştirme derdinde. Bu nasıl iş allasen?

On numara yazmisisin kardes:)

evet atardida sözlesme neden önerildi diye bakar bir insan. bir kac kendini bilmezler yüzünden zoraki sözlesme teklif edilmis hocaya. hocanin belki burda hatasi var ve egosu devre girdi. bunlarin yüzünden ben zoraki bir sözlesme imzalamam demeye getirdi hoca.

yani telegolcüler dedikodu yapior diye ben Galatasaray ile sözlesme nyie imzalayim. bukadar düsmedim veya düsmemeliyiz diyor adam.

ben bu durusuna omurgasina saygi gösteriyorum destekliyorum ama bu insanda insana degisir tabiki.

Telegol ile ne alakasi var. Takimdaki futbolcular bilmiyorlar seneye hangi antrenorle calisacaklarini. Zaten taktigimiz falan yok bir de bu belirsizlik surerse otorite de kalmaz takimda.

evet ama bu programmlara bakarak ve inan bir cokdan taraftarimiz yok degil maalesef. bunu burda forumda bile göre biliyoruz resmen.

telegol bilmem ne kadar 5 para etmez programm olarak görsem veya görsekde cogumuz bir cokda taraftarimiz maalesef ordakileri ciddiye aliyorlar.

ama belki bu konuda belki sen haklisin. yani hoca fazla bunlari ciddiye aliyor belkide. mou gibi yapmasi gerekir bencede belki.

rte konusunu örnek olarak aklima gelmisdi :) 50% meselesi yani.

tüpcü konusunda aslinda biraz farkli bakiyorum olaya. ücret almamasi bir mesajdir. ve verdigi mesajlari iyi dinlemek gerekir. milli takimin en cok yardima ihtiayci olan bir dönemde gelmek zorunda kaliyorsak gelmeyiz. parada almiyorum bundan dolayi. yani tüpcünün maasli elemani olmayi resmen red ediyor hoca. milli ay yildiz icin geliyorum fedakarlik yapiorum diyor hoca.

Bu serefsizler oldukca benim icin milli takim yok.ft stadin basinda beni bitirmeye calisiyorlar diye timsah gözyaslari dökerken buna inanmayin arkadaslar diye yazmistim .Kendi hatasini kapatma derdinde diye Ft.Bugün ne olduda o seni bitirmeye calisiyor dediklerinlen ayni masada bulustun hoca.Milli dava palavrasini kimse inanmiyor,Milli takim brezilyaya gitmedi diye kimse ac kalmaz memelekete.Görende her Dünya kupasina katiliyoruz zanneder.:)

Telegol ile ne alakasi var. Takimdaki futbolcular bilmiyorlar seneye hangi antrenorle calisacaklarini. Zaten taktigimiz falan yok bir de bu belirsizlik surerse otorite de kalmaz takimda.

nasil anlamadim ?! ilk senesinde sözlesmesi 1 senelikdi.. 2ci senesinde 1 seneydi... oyuncular taksaydi o zamanlarda takardi galiba bu konuyu.

yani hocanin 1 sene sözlesmesi var sadece acaba seneye burda olacakmi ?! bu yorumuna katilamiyorum acikcasi.

nasil anlamadim ?! ilk senesinde sözlesmesi 1 senelikdi.. 2ci senesinde 1 seneydi... oyuncular taksaydi o zamanlarda takardi galiba bu konuyu.

yani hocanin 1 sene sözlesmesi var sadece acaba seneye burda olacakmi ?! bu yorumuna katilamiyorum acikcasi.

O zaman kosul belliydi. Basarili olursa uzatilacakti, su an oyle bir durum yok ortada. Ayrica gecen yil da Terim baska planlarim vardi ama kalmaya karar verdim dedikten sonra cikisa gectik zaten.

Bu serefsizler oldukca benim icin milli takim yok.ft stadin basinda beni bitirmeye calisiyorlar diye timsah gözyaslari dökerken buna inanmayin arkadaslar diye yazmistim .Kendi hatasini kapatma derdinde diye Ft.Bugün ne olduda o seni bitirmeye calisiyor dediklerinlen ayni masada bulustun hoca.Milli dava palavrasini kimse inanmiyor,Milli takim brezilyaya gitmedi diye kimse ac kalmaz memelekete.Görende her Dünya kupasina katiliyoruz zanneder.:)

mesajinda hem hakli tarafin var hemde haksiz ama bunun sonu olmaz gibime geliyor gökhan :) ben edirne düsünüyorum sen denizli.

her sey para ekmek maddi degil ki. manefi degerler hic mi önemi yok?! Türkiyenin dünya kupasinda maddi kazanc (reklam amacli) olsa bile manevi olarak cok büyük önem tasiyor bence yani.

2002 yilinda dünya kupasinda veya 2008de euroda... o heycani sevinci halk olarak yasmak ne güzeldi. terapidi resmen. bunu parayla yapamasin kolay kolay. yani her seyi maddi anlamda bakmamak lazim demek istiyorum diyerek yine yazdim bir seyler :DD

O zaman kosul belliydi. Basarili olursa uzatilacakti, su an oyle bir durum yok ortada. Ayrica gecen yil da Terim baska planlarim vardi ama kalmaya karar verdim dedikten sonra cikisa gectik zaten.

ee oda ama baska bir baski stress yaratir oyunculara :) basari olamaszak hoca gider... bu farkli bir baski ama oda bir baskidir.

Dostum sen yorum yapma

T erim mi almadı arda yı agır saçmalıyorsun

Hiçbır hocayı istemezlik yapmaz

Ardanın gelmesıyısını hoca bağlamak çok komik

Anladığım kadarıyla Arda dan değil Gökhan Töre den bahsediyor.

Neden töreyi takımına almadında milli takıma aldın diye hocaya laf söylüyor..

Koskoca GALATASARAY camıası sözlesmeyı soruyor lavugun tekı vermeyız diyor

Hoca da buna ses çıkarmıyor

Taraftar maça gider desteğini verir zaten, ıslıklanacak hali yok Arena'da. Ama eskisi gibi İmparator tezahüratları da biraz zor. "Birileri rahatlasın diye" lafı taraftara da geldi çünkü.

evet maalesef öyle oldu :( ama öyle demek istemedi kesinlikle hoca taraftara bu konuda söz söyleycek son insandir. ama bu tür baskiyi taraftarda yaptigi icin cogu kisi üstüne aldi galiba izledigimiz kadari ile :(

kendi kalesine gol ati orda hoca istemeden :DD

Anladığım kadarıyla Arda dan değil Gökhan Töre den bahsediyor.

Neden töreyi takımına almadında milli takıma aldın diye hocaya laf söylüyor..

Konu arda ya orda kal demesiyle başladı Galatasaray a gelme demeyle

Sonrası lafı degıstırme polıtıkası

Tabiki kim iyiyse oynayacak kım formda ise o

Töre sana uymayan bı adamdır Takımındaki oyunculara

Milli takıma oyun sablonuna uyan biridir

Futbol her takımda her oyuncuyla aynı sekılde oynanmıyor

Töre bizde olsa 3 maçta yuhalanır çünkü tahammül yok

Sezon sonu bakariz beyler. Simdi bu konuyu hergün konusmanin Galatasaray´a bir faydasi yok.

Kalirsa basimizin üstünde yeri var, giderse de bize yakisan bir hoca getirilir. Bu kadar basit.

Simdi hedefe odaklanmak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt