Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ee oda ama baska bir baski stress yaratir oyunculara :) basari olamaszak hoca gider... bu farkli bir baski ama oda bir baskidir.

Birincisi sozlesme senin dedigin sekilde degildi.

Fatih Terim'le 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için Futbol Takımımızın Teknik Direktörü olarak kontrat imzalanmıştır. Buna göre Fatih Terim'e her sezon için 2 Milyon Euro ücret ödenecektir. Her sezonun sonunda tarafların karşılıklı olarak kontratı feshetme hakkı bulunmaktadır.

Galatasaray.org - Fatih Terim Sözleşme İmzaladı - 01.07.2011 18:40 (Sportif)

Simdi yazdigina gelirsek Turkiye'de bu her zaman boyledir. Basarisiz hoca gider, her zaman o baski vardir futbolcunun da antrenorun de uzerinde. Su an icinde bulundugumuz durumla senin bahsettigin seyler cok farkli.

Sezon sonu bakariz beyler. Simdi bu konuyu hergün konusmanin Galatasaray´a bir faydasi yok.

Kalirsa basimizin üstünde yeri var, giderse de bize yakisan bir hoca getirilir. Bu kadar basit.

Simdi hedefe odaklanmak lazim.

O kadar basit değil işte.Karar verilmediği sürece takıma zarar veriyor.

Sezon sonu bakariz beyler. Simdi bu konuyu hergün konusmanin Galatasaray´a bir faydasi yok.

Kalirsa basimizin üstünde yeri var, giderse de bize yakisan bir hoca getirilir. Bu kadar basit.

Yokta kaç gündür hiç tadım yok cogunuzda böyle

Madrıd maçı var 2 gün sonra ama ben onu düsünemıyorum düşündürtmüyorlar

Şu olay bıan önce sonuçlandırmalı

mesajinda hem hakli tarafin var hemde haksiz ama bunun sonu olmaz gibime geliyor gökhan :) ben edirne düsünüyorum sen denizli.

her sey para ekmek maddi degil ki. manefi degerler hic mi önemi yok?! Türkiyenin dünya kupasinda maddi kazanc (reklam amacli) olsa bile manevi olarak cok büyük önem tasiyor bence yani.

2002 yilinda dünya kupasinda veya 2008de euroda... o heycani sevinci halk olarak yasmak ne güzeldi. terapidi resmen. bunu parayla yapamasin kolay kolay. yani her seyi maddi anlamda bakmamak lazim demek istiyorum diyerek yine yazdim bir seyler :DD

Gitmemiz daha iyi olur fatih .Futbolda yapilan bütün yanlislarin üstü kapatilmis olur.Lastik patlamis zaten türk futbolun da.Gitmemiz yama olur ve bu pislikler basimizda durmaya devam ederler.Temiz fatih terim bu pislik yuvasinin icine girmemeliydi.Bana en cok koyan ,siyasi baski yüzünden ft kabul etmis güya milli takima gecme isini,la buna kim inanir ,erdogana ragmen stadimizi verdik mi kargalara?Hayir siktiri cekip gönderik itleri.Ya fatih hoca Galatasarayin gücünü bilmiyor yada kendisi dünden razimis.Neyse uzatmiyalim kaderde seni bu pislik sikecilerin futbol düsmanlarinin yaninda görmek de varmis Fatih hoca.Bu itlerin yönetigi futbolun basarisina ben sevinmem fatih:)sevinen varsa hayirli isler.:)

evet ama bu programmlara bakarak ve inan bir cokdan taraftarimiz yok degil maalesef. bunu burda forumda bile göre biliyoruz resmen.

telegol bilmem ne kadar 5 para etmez programm olarak görsem veya görsekde cogumuz bir cokda taraftarimiz maalesef ordakileri ciddiye aliyorlar.

ama belki bu konuda belki sen haklisin. yani hoca fazla bunlari ciddiye aliyor belkide. mou gibi yapmasi gerekir bencede belki.

Taraftar ciddiye alabilir abi adı üstünde biz taraftarız, ama onun bizden bir farkının olması lazım. Böyle her laf edene cevap vermeye kalkacaksa bitmişiz biz yani.

Senin takımın sahada ne yapıyor, 2 senedir ne oynuyor bu takım, sen ona baksana. Bazı şeyleri düzeltmeye çalışsana. Milli takımda kadro seçimi yaparken gösterdiği özenin 10'da birini bizde göstermiyor, sırf fantezi..

Adaletsizlik almış başını gidiyor. Emin ol Drogba'nın sözü şu an Terim'den daha çok geçiyor takımda. Sen en önce bunlara bir dur de, takım üzerinde hakimiyeti, adaleti ve istikrarı sağla, ondan sonra kişisel meselelerine gerekirse zaman ayırırsın. Ama bunları da yedi düvele duyurmadan, avukatların aracılığıyla mahkemeye mi veriyorsun napıyorsan yaparsın. Olması gereken budur, benim gözümde.

Bosverin beyler. Imzalasa da imzalamasa da bu olay konusulur yani. Hersey bir imza mi yani?

Ayrilmak 1 lafa bakar, sözlesme de olsa, olmasa da. Zarari da onlar düsünsün artik.

Biz sezon sonunda faturayi cikaririz. Iyi yada kötü. Basarili olduktan sonra Terim bizi birakmaz.

Basin toplantisinda yine söyledi. Bazilari bilerek anlamamazliktan geliyor sadece.

Birincisi sozlesme senin dedigin sekilde degildi.

Fatih Terim'le 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için Futbol Takımımızın Teknik Direktörü olarak kontrat imzalanmıştır. Buna göre Fatih Terim'e her sezon için 2 Milyon Euro ücret ödenecektir. Her sezonun sonunda tarafların karşılıklı olarak kontratı feshetme hakkı bulunmaktadır.

Galatasaray.org - Fatih Terim Sözleşme İmzaladı - 01.07.2011 18:40 (Sportif)

Simdi yazdigina gelirsek Turkiye'de bu her zaman boyledir. Basarisiz hoca gider, her zaman o baski vardir futbolcunun da antrenorun de uzerinde. Su an icinde bulundugumuz durumla senin bahsettigin seyler cok farkli.

hm iyide hoca o zaman ne sacmaladi basin toplantisindan af edersin. 1 sene -1 sene diye gidiyorduk hep. her yerde öyle lanse ediyordu.

hm tuhafima gitti simdi biraz.

Gitmemiz daha iyi olur fatih .Futbolda yapilan bütün yanlislarin üstü kapatilmis olur.Lastik patlamis zaten türk futbolun da.Gitmemiz yama olur ve bu pislikler basimizda durmaya devam ederler.Temiz fatih terim bu pislik yuvasinin icine girmemeliydi.Bana en cok koyan ,siyasi baski yüzünden ft kabul etmis güya milli takima gecme isini,la buna kim inanir ,erdogana ragmen stadimizi verdik mi kargalara?Hayir siktiri cekip gönderik itleri.Ya fatih hoca Galatasarayin gücünü bilmiyor yada kendisi dünden razimis.Neyse uzatmiyalim kaderde seni bu pislik sikecilerin futbol düsmanlarinin yaninda görmek de varmis Fatih hoca.Bu itlerin yönetigi futbolun basarisina ben sevinmem fatih:)sevinen varsa hayirli isler.:)

siyasi baski Galatasaraya olmaz kolay kolay ama burda fatih hoca ve rte ilisikisi var. biliyoruz ki birbiriyle cok samimiler.

hoca onu kolay kolay kirmaz maalesef. ama genel olarak bencede gitmeseydi daha iiy olurdu seninde de saydigin nedenlerden dolayi. ama gitmis isde. ne yapalim yani simdi. milli duygularini öne koyarak gidiyorum dedi. bunuda ispat olarak ücret almiyorum dedi. bizede bu konuda ne bileyim susmak gerekir yada en azindan saygi duymak gerekiyor.

Şunuda unutmayalım terim tercihi tff nın değil hükümetin isteği

Terim yakında gerçek düşmanları gostercegım dedi biraz beklesın dedi taraftarlar dedi

Sabırsızlıkla bekliyorum umarım bu da sümen altı olmaz

Taraftar ciddiye alabilir abi adı üstünde biz taraftarız, ama onun bizden bir farkının olması lazım. Böyle her laf edene cevap vermeye kalkacaksa bitmişiz biz yani.

Senin takımın sahada ne yapıyor, 2 senedir ne oynuyor bu takım, sen ona baksana. Bazı şeyleri düzeltmeye çalışsana. Milli takımda kadro seçimi yaparken gösterdiği özenin 10'da birini bizde göstermiyor, sırf fantezi..

Adaletsizlik almış başını gidiyor. Emin ol Drogba'nın sözü şu an Terim'den daha çok geçiyor takımda. Sen en önce bunlara bir dur de, takım üzerinde hakimiyeti, adaleti ve istikrarı sağla, ondan sonra kişisel meselelerine gerekirse zaman ayırırsın. Ama bunları da yedi düvele duyurmadan, avukatların aracılığıyla mahkemeye mi veriyorsun napıyorsan yaparsın. Olması gereken budur, benim gözümde.

bu tür elestiriye hem hoca hemde ben taraftar olarak her zaman varim. hata bende elestiriyorum hocayi bazi konularda. yada takimi...

takimda ama ne kadar ters giden bir seyler gözüksede elde ciddi bir basari var.

bu sene icin konusmak icin cok erken bence.

gecen sene futbol olarak göze hos gelmediyse bile sampion olduk ve ceyrek final oynamisiz öyle yada böyle.

elestirdigim bir konu yok degil ama benimde. hoca yanlis transfer planlama yapti ve yanlis system oynatirdi ki daha yeni yenei o yanlisindan dönmeye basladi. kanatli systeme dönecek hoca ki bruma transferi ve arda istegi bundan dolayidir.

4231 oynatirmak istiyor bence hoca takimi. burakin gitmesine bundan dolayi izin verildi bence.

zararin nerden dönersin kardir sonucda. dogru yolu bulduysa ne güzel. yani yanlis yoldan ilaki olacak diye diretmiyor hoca.

bu tür hamleler ile resmen hata yaptik galiba lo diyor :)

Üstünlük kompleksi-ego tatmini de diyebiliriz.Kaf dagindaki egosunu indirebilirse cok sey daha kolay olur hoca icin aslinda.Yapi geregi "ders almam ders veririm "modunda oldugu icin fatih hocamiz ,arada bir şalterleri atmasida normal karsilanmali.

siyasi baski Galatasaraya olmaz kolay kolay ama burda fatih hoca ve rte ilisikisi var. biliyoruz ki birbiriyle cok samimiler.

hoca onu kolay kolay kirmaz maalesef. ama genel olarak bencede gitmeseydi daha iiy olurdu seninde de saydigin nedenlerden dolayi. ama gitmis isde. ne yapalim yani simdi. milli duygularini öne koyarak gidiyorum dedi. bunuda ispat olarak ücret almiyorum dedi. bizede bu konuda ne bileyim susmak gerekir yada en azindan saygi duymak gerekiyor.

Sampiyonluk kacar ve basarisizliklar baslarsa senin bu sakIn tavrin devam mi edecek cok merak ediyorum?:)Balik bastan kokar fatih.Galatasaraya zarar getirecek hic bir seyde susmam,hele bu serefsizlerin yönetigi türk futbolu(milli takim) icin hayata susmam ve desteklemem.Ha fener denen sikeci ha milli takim ikisinde farki yok benim icin ,fb yi serfsizler yönetiyor milli takimi da serefsiz demirören yönetiyor.Demirören Tff´ den ayrildigi gün yine desteklemeye baslarim Milli takimi.

Fatih Hocayı çok sever sayarım. Yenilsek de yensek de takımın başında Fatih Hoca varken çok dert etmem sonuçta Fatih Hoca var der geçerim. Eveleyip gevelemeye gerek yok Fatih Hoca net bir şekilde bu olayda hamleleri yanlış oynamıştır. Satranç oynandı bu olayda resmen ve Fatih Hoca iyi bir başlangıç yaptığı satranç oyununda ortalara doğru hamleleri şaşırdı. Şartlar çok açık olarak ortada insanlar sadece şunu merak ediyor hoca nereye kaç yıl imza attı bunu duymak istiyor herkes. Bunu çıkıp düzgünce açıklamanın kime ne zararı olabilir? Bunu düzgünce açıklayıp insanlara bilgi vermek yerine belirsiz şeyler söyleyince kime ne faydası oluyor? Gönlü Milli takımı istiyorsa isteyebilir buna kendisi kararını verir sanki Galatasaray teknik direktörsüz mü kalacak? Ne istediğini neden açıkça belirtmiyor ortalık niye bu kadar bulanık?

Net bir şekilde hamleler yanlış.

Üstünlük kompleksi-ego tatmini de diyebiliriz.Kaf dagindaki egosunu indirebilirse cok sey daha kolay olur hoca icin aslinda.Yapi geregi "ders almam ders veririm "modunda oldugu icin fatih hocamiz ,arada bir şalterleri atmasida normal karsilanmali.

Arada bir atsa neyse de, hocanın şalterler yerinde durmuyor ki, devamlı atmaya programlı herhalde :D

Sampiyonluk kacar ve basarisizliklar baslarsa senin bu sakIn tavrin devam mi edecek cok merak ediyorum?:)Balik bastan kokar fatih.Galatasaraya zarar getirecek hic bir seyde susmam,hele bu serefsizlerin yönetigi türk futbolu(milli takim) icin hayata susmam ve desteklemem.Ha fener denen sikeci ha milli takim ikisinde farki yok benim icin ,fb yi serfsizler yönetiyor milli takimi da serefsiz demirören yönetiyor.Demirören Tff´ den ayrildigi gün yine desteklemeye baslarim Milli takimi.

sampionluk kacarsa ve saire göbek atacak halimiz yok herhalde :)

ama hocayida satmam ben. üzülürüm ve saire ama hocanin kredisi cok fazla bende. istikrardan yanayim hem A takim icin hemde futbol akademisi yönünden.

ya bruma babam diyor hocaya. diger oyuncular saygi görüyor..dünya saygi görüyor hocamizdan yahu.

öyle bir sampionluk kacirdik diye onu kifacak kalimiz olmamali.

karnesine bakarmisin ya allah askaina. 7 sezon Galatasarayin basinda durmus..6 sampionluk yahu. boru degil bu.

bu sene olmayiz seneye sampion yapar. fatih hocanin oldugu yerde basari her zaman garantidir er yada gec hele hele Galatasaarydaysa ve imkanlar sunuluyorsa bu absari kacinilmazdir benim gözümde. bunu belgelemisdir hoca resmen.

aysal baskaninda dedigi gibi her sene sampion olacak bir kanun yok. olursa ne güzel ama olamaszakda her seyo boz kir yeniden yapilanmayada gidecek halimiz olmamalidir kesinlikle. bunlar eskide kalmali. fatihadan daha ideal fergusonumuz ola bilirmi ya?! hep öyle olsun olmaliyiz demiyormuyduk yilardir cogumuz en azindan.

bu tür elestiriye hem hoca hemde ben taraftar olarak her zaman varim. hata bende elestiriyorum hocayi bazi konularda. yada takimi...

takimda ama ne kadar ters giden bir seyler gözüksede elde ciddi bir basari var.

bu sene icin konusmak icin cok erken bence.

gecen sene futbol olarak göze hos gelmediyse bile sampion olduk ve ceyrek final oynamisiz öyle yada böyle.

elestirdigim bir konu yok degil ama benimde. hoca yanlis transfer planlama yapti ve yanlis system oynatirdi ki daha yeni yenei o yanlisindan dönmeye basladi. kanatli systeme dönecek hoca ki bruma transferi ve arda istegi bundan dolayidir.

4231 oynatirmak istiyor bence hoca takimi. burakin gitmesine bundan dolayi izin verildi bence.

zararin nerden dönersin kardir sonucda. dogru yolu bulduysa ne güzel. yani yanlis yoldan ilaki olacak diye diretmiyor hoca.

bu tür hamleler ile resmen hata yaptik galiba lo diyor :)

Valla biraz fazla diretti sanki abi 2 sene oldu :D Hatalarından ders alan insana zaten lafımız yok ama geçen seneden beri bir inat, bir ısrar, hani çok zor değil bazı şeylerin yolunda gitmediğini görmek.

Mesela Daum da feneri 2 sene üst üste şampiyon yapmıştı ama fenerin oynadığı futbol 5 para etmezdi, sırf kadro kalitesiyle birşeyleri başarabiliyordu. Sistem oturtamadılar, normalde o kadronun makine gibi oynaması lazımdı, Anelka'lı, Alex'li, Appiah'lı, Tuncay'lı, Aurelio'lu kadroyu bilirsin. Sonrasında da bu başarılarının devamı gelmedi, lastik patladı hatırlıyorsan. Bunun sebebi bir türlü sistem oturtmayışlarındandı.

İşte şu an bizde de böyle bir durum mevcut, evet kağıt üzerinde başarı var ama sadece kadro kalitemizle bu başarıyı sürdürebileceğimizi düşünüyoruz. Sistem oturtmaya çalışmıyoruz, sadece günü kurtarmayı amaçlıyoruz. Anca bireysel olarak birileri iş yapacak ki, maç kazanalım, veya rakipler kötü gidecek ki şampiyon olalım. Kendimizi biraz fazla dev aynasında gördük.

Ha bundan sonra düzelecekse de eyvallah, henüz birşey kaybetmedik sonuçta. Ama iş işten geçtikten sonra bazı şeylerin farkına varırsak da o zaman anlamı kalmaz.

Bosverin beyler. Imzalasa da imzalamasa da bu olay konusulur yani. Hersey bir imza mi yani?

Ayrilmak 1 lafa bakar, sözlesme de olsa, olmasa da. Zarari da onlar düsünsün artik.

Biz sezon sonunda faturayi cikaririz. Iyi yada kötü. Basarili olduktan sonra Terim bizi birakmaz.

Basin toplantisinda yine söyledi. Bazilari bilerek anlamamazliktan geliyor sadece.

Sezon sonuna kadar bu iş sürüncemede kalamaz. Kalırsa bu takımdan hayır gelmez. Ekim sonu bile çok uzun süre.

Her maç sonu maç önü tuvalette bile basın yakalarsa hocaya başkana bu koular soruluyorken nasıl hedefe gideceğiz bizim son 2 senedeki başarımızın en önemli sebebi içimizde hiçbir sorunumuzn olmayışıdır sadece sol-bek yok kanat yok gibi futbol sorunları konuşulordu

valla şalteri falan bos ver de ,demin telegol falan nasil bir yazi yazdin be arkadas ,40 yil düsünsem aklima gelmezdi.:DD

Yilin kapagi olmus.:D

Hahah eyvallah abi, valla biraz doluyum aslında içimden geçenleri söyledim sadece :D Gerçi bunlar herkesin gördüğü gerçekler, yani hocanın bu programlardan fazla etkilendiği basbaya ortada. Senede fix 1-2 kez ayar vermek için o programlara bağlanmazsa rahat edemez zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt