Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla biraz fazla diretti sanki abi 2 sene oldu :D Hatalarından ders alan insana zaten lafımız yok ama geçen seneden beri bir inat, bir ısrar, hani çok zor değil bazı şeylerin yolunda gitmediğini görmek.

Mesela Daum da feneri 2 sene üst üste şampiyon yapmıştı ama fenerin oynadığı futbol 5 para etmezdi, sırf kadro kalitesiyle birşeyleri başarabiliyordu. Sistem oturtamadılar, normalde o kadronun makine gibi oynaması lazımdı, Anelka'lı, Alex'li, Appiah'lı, Tuncay'lı, Aurelio'lu kadroyu bilirsin. Sonrasında da bu başarılarının devamı gelmedi, lastik patladı hatırlıyorsan. Bunun sebebi bir türlü sistem oturtmayışlarındandı.

İşte şu an bizde de böyle bir durum mevcut, evet kağıt üzerinde başarı var ama sadece kadro kalitemizle bu başarıyı sürdürebileceğimizi düşünüyoruz. Sistem oturtmaya çalışmıyoruz, sadece günü kurtarmayı amaçlıyoruz. Anca bireysel olarak birileri iş yapacak ki, maç kazanalım, veya rakipler kötü gidecek ki şampiyon olalım. Kendimizi biraz fazla dev aynasında gördük.

Ha bundan sonra düzelecekse de eyvallah, henüz birşey kaybetmedik sonuçta. Ama iş işten geçtikten sonra bazı şeylerin farkına varırsak da o zaman anlamı kalmaz.

aslinda gecen senede farkina vardi ki mac icinde system degistiyordu. yani okadar fazla sürmedi :)

bide bir hamit faktörü var ortada maalesef :(

ama simdide yabanci konusuda yok degil yani. ideal 4231 aslinda solda bruma sagda amrabat ile olur. ama galiba aydini izleye biliriz türkiyedeki maclarda :)

yada AB konusu yetisir. amrabatda devre arasina kadar sansini kunlanadi ya kunalndi yoksa nani bilmem baska birisi gelir diye tahmin ediyorum. ama bu sadece tahminim tabiki.

Sezon sonuna kadar bu iş sürüncemede kalamaz. Kalırsa bu takımdan hayır gelmez. Ekim sonu bile çok uzun süre.

2 senedir böyle zaten sözlesme. Milli takim olayi araya girdi diye panik yapiyoruz ama hoca her seferinde görüsünü söylüyor zaten.

Daha 2 gün evvel "Galatasaray benim icin bir secenek olamaz, Galatasaray beni birakmadikca ben Galatasaray´i birakmam diye aciklamam ortada" dedi.

Yani bu isi fazla kurcalamanin artik bize bir faydasi yok. Bekleyip görecegiz. Benim artik cok umrumda degil acikcasi.

Imzalasa da bu belirsizligin ortadan kalkacagini düsünmüyorum. Birisi cikar yine bi aciklama yapar, yine basa döneriz.

sampionluk kacarsa ve saire göbek atacak halimiz yok herhalde :)

ama hocayida satmam ben. üzülürüm ve saire ama hocanin kredisi cok fazla bende. istikrardan yanayim hem A takim icin hemde futbol akademisi yönünden.

ya bruma babam diyor hocaya. diger oyuncular saygi görüyor..dünya saygi görüyor hocamizdan yahu.

öyle bir sampionluk kacirdik diye onu kifacak kalimiz olmamali.

karnesine bakarmisin ya allah askaina. 7 sezon Galatasarayin basinda durmus..6 sampionluk yahu. boru degil bu.

bu sene olmayiz seneye sampion yapar. fatih hocanin oldugu yerde basari her zaman garantidir er yada gec hele hele Galatasaarydaysa ve imkanlar sunuluyorsa bu absari kacinilmazdir benim gözümde. bunu belgelemisdir hoca resmen.

aysal baskaninda dedigi gibi her sene sampion olacak bir kanun yok. olursa ne güzel ama olamaszakda her seyo boz kir yeniden yapilanmayada gidecek halimiz olmamalidir kesinlikle. bunlar eskide kalmali. fatihadan daha ideal fergusonumuz ola bilirmi ya?! hep öyle olsun olmaliyiz demiyormuyduk yilardir cogumuz en azindan.

O kaf dagindaki egosunu indirebilirse basimin üstünde yeri var hocanin .Yaptigi bütün hatalara ragmen .Tabi dünyayi ben yaratim tavri devam edecekse 6 degil 60 tane sampiyonluk getirse bos.Kimse kendini Galatasaray baskanindan yüksek göremez bu fatih hoca olsa bile,sen Galatasrayin hocasisin baskani degil,emir komuta vardir futbol kulüplerinde ,efsane olsan bile uyacaksin.

aslinda gecen senede farkina vardi ki mac icinde system degistiyordu. yani okadar fazla sürmedi :)

bide bir hamit faktörü var ortada maalesef :(

ama simdide yabanci konusuda yok degil yani. ideal 4231 aslinda solda bruma sagda amrabat ile olur. ama galiba aydini izleye biliriz türkiyedeki maclarda :)

yada AB konusu yetisir. amrabatda devre arasina kadar sansini kunlanadi ya kunalndi yoksa nani bilmem baska birisi gelir diye tahmin ediyorum. ama bu sadece tahminim tabiki.

Görünen o ki, bizi bu kaostan ancak AB çıkarır, yoksa daha çok söylenir dururuz :D Amrabat şu saatten sonra ağzında kuş tutsa zor abi, dua etsin de AB kuralı kabul edilsin, yoksa daha da tribünden aşağı inemez artık.

Görünen o ki, bizi bu kaostan ancak AB çıkarır, yoksa daha çok söylenir dururuz :D Amrabat şu saatten sonra ağzında kuş tutsa zor abi, dua etsin de AB kuralı kabul edilsin, yoksa daha da tribünden aşağı inemez artık.

Ab olayı sartlı evet tı milli takım içindi onu aldık o belli oldu artık

Niyemi aynı güzelliği bizde bekliyoruz dedı baskan

Her maç sonu maç önü tuvalette bile basın yakalarsa hocaya başkana bu koular soruluyorken nasıl hedefe gideceğiz bizim son 2 senedeki başarımızın en önemli sebebi içimizde hiçbir sorunumuzn olmayışıdır sadece sol-bek yok kanat yok gibi futbol sorunları konuşulordu

Fatih Terim zor adamdir. 2 senedir de sorunlarimiz vardi acikcasi. Terim´in yönetimle restlesmedigi bir sezon hatirliyormusun?

Transferdi, bütceydi, dedikoduydu, sizdirmalar vs. O yüzden alistim ben artik. Gercekten umrumda degil.

Eger ciddi anlamda zarar görmeye baslarsak Terim geregini yapar bi sekilde zaten. Ya istifa eder yada imza atar, birsey olur.

Ama bizim artik sadece takima konsantre olmamiz gerektigini düsünüyorum. Bunlari onlar düsünsün artik.

Hoca ilk sene hakikaten sakin ve hatalarından ders çıkarır bir şekilde başladı.Hatalar yaptı ve düzeltti. 2. sene ve bu sene yine ben ders veririm ders almam noktasına geldi maalesef

O kaf dagindaki egosunu indirebilirse basimin üstünde yeri var hocanin .Yaptigi bütün hatalara ragmen .Tabi dünyayi ben yaratim tavri devam edecekse 6 degil 60 tane sampiyonluk getirse bos.Kimse kendini Galatasaray baskanindan yüksek göremez bu fatih hoca olsa bile,sen Galatasrayin hocasisin baskani degil,emir komuta vardir futbol kulüplerinde ,efsane olsan bile uyacaksin.

1 nummarali foram kim verdi baskana ?!

20120513.220253_IST560_1820030.jpg

Hahah eyvallah abi, valla biraz doluyum aslında içimden geçenleri söyledim sadece :D Gerçi bunlar herkesin gördüğü gerçekler, yani hocanın bu programlardan fazla etkilendiği basbaya ortada. Senede fix 1-2 kez ayar vermek için o programlara bağlanmazsa rahat edemez zaten :D

Zaten o Tv kasarlari ac köpek gibi hocanin aramasini bekliyorlar:DDFt´de dünden razi sov yapmaya,hani gördünüz mü nasil estim gürledim hesabi.:DDKörler sagirlar birbirini agirlar misali:happy:

2 senedir böyle zaten sözlesme. Milli takim olayi araya girdi diye panik yapiyoruz ama hoca her seferinde görüsünü söylüyor zaten.

Daha 2 gün evvel "Galatasaray benim icin bir secenek olamaz, Galatasaray beni birakmadikca ben Galatasaray´i birakmam diye aciklamam ortada" dedi.

Yani bu isi fazla kurcalamanin artik bize bir faydasi yok. Bekleyip görecegiz. Benim artik cok umrumda degil acikcasi.

Imzalasa da bu belirsizligin ortadan kalkacagini düsünmüyorum. Birisi cikar yine bi aciklama yapar, yine basa döneriz.

2 gün önce öyle dedi ama 1 hafta öncede TFF ile sözleşme imzaladı... Elbette Galatasarayın onu bırakmasını istemiyor çünkü iki işi birlikte yürütmek istiyor. Sene sonunda çekip gideceği belli adamla koca sezon nasıl geçer ? 4. yıldızı şimdiden unutalım o zaman.

Fatih Terim zor adamdir. 2 senedir de sorunlarimiz vardi acikcasi. Terim´in yönetimle restlesmedigi bir sezon hatirliyormusun?

Transferdi, bütceydi, dedikoduydu, sizdirmalar vs. O yüzden alistim ben artik. Gercekten umrumda degil.

Eger ciddi anlamda zarar görmeye baslarsak Terim geregini yapar bi sekilde zaten. Ya istifa eder yada imza atar, birsey olur.

Ama bizim artik sadece takima konsantre olmamiz gerektigini düsünüyorum. Bunlari onlar düsünsün artik.

Evet süreklı sorun yasıyor.İlk yıl tulunun florya meselesı sonra devre arasında istedıgı adamların alınmaması , bu yılda sözleşme

belkıde kaostan besleniyor

öyle gibi galiba. cok tutugum oyuncuydu vallahi. herkez elestiriyorken en cok detsek cikan birisiyim amrabat konusunda.

ya kayseride izledigim bir ton mac vardi. yarisini bile oynamiyor. arada sirada kopuk kopuk bir seyler gösteriyor ama sonra pufff :(

antalya macinda mesela iyi basladi ama yine sonra pufff :(

Onu diyecek olsa beni başkanla karsı karsıya getırmeye çalışmayın ,yakında gerçek düşmanları gostercegım demezdi

Yönetimde hocayı istmeyenler belli zaten bunu söylese burda ki taraftarların hepsi arkasında olur ama hoca zamanında şike konusunda da konuşacaktı ama şampiyonluktan sonra sus geldi adeta.

Hoca çok fevri ve türk insanının damarına açıklamalar yapıyor şahsen ben artık sıkıldım bu durumdam madem ki para pul önemli değil Galatasaray'ımızm menfaati önemli sustuğu her dakika hatadır.

Kredisi çoktur bu taraftarda ben de bile ancak hatayı hep başkalarında ararsa aynaya bakmaz ise bu taraftar sırt çevirse yerden göğe kadar haklıdır.

2 gün önce öyle dedi ama 1 hafta öncede TFF ile sözleşme imzaladı... Elbette Galatasarayın onu bırakmasını istemiyor çünkü iki işi birlikte yürütmek istiyor. Sene sonunda çekip gideceği belli adamla koca sezon nasıl geçer ? 4. yıldızı şimdiden unutalım o zaman.

Konu yıldız degıl camıanın huzuru bence

Valla geregi yapilir Celal ya. Baskanin aciklamasi ortada, 2 takim olmaz diyor. Ya kalacak ya gidecek.

Ben cok hasta bir Fatih Terim hayraniyim. Bilen bilir. Ama büyü bozuldu be bi kere sanki. Kirginim yani.

Cok da umrumda degil gercekten. Bu baskinin, Terim´e kizginligin takima bir yarari olmaz. En azindan günü kurtaralim önce.

Sonra giden gider, kalan kalir. Gercekten umrumda degil

Zaten o Tv kasarlari ac köpek gibi hocanin aramasini bekliyorlar:DDFt´de dünden razi sov yapmaya,hani gördünüz mü nasil estim gürledim hesabi.:DDKörler sagirlar birbirini agirlar misali:happy:

Ya o kaşarların canına minnet, Terim bağlansa da reytingleri tavan yapsak diyorlar :D Ama hoca da son zamanlarda iyice belli etti artık Telegol ve Beyaz futbolun müptelası olduğunu :D Ondan sonra da eleştiriye açığım ama yararlı eleştiri olursa diyor. E yararlı eleştiri istiyorsan aç Mehmet Demirkol'u falan seyret, ne işin var Telegol'le :)

evet imzalarsa bu seferde göstermelik imzalandi denilecek :) sene sonunda istifasini verip milli takima gidecek ceklinde seneryolar kurulacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt