Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takim cilek oldu. istifa et hoca, devir bitti..

1 aydır topa vurmamış Riera'yı Dany'i, Real Madrid maçında sahaya sadece Fatih Terim sürerdi. Bizim ilk 11'i Ancelotti çıkarsa, eminim bize bu kadar kötülük yapmazdı, en azından vicdanı sızlardı.

Sneijdersiz 4-4-2'ye dogru gidiyor merakla bekledihimiz sezon rezillige dogru gidiyor

Şu yenilen goller ancak halı sahada yenir. İstersen Mourinho-Ferguson-Klopp beraber çalıştırsın. Bu maçtaki kadar vurdumduymaz, futbola yeni başlamış gibi oynayan adamlara ne yapsan kar etmez. Hoca suçluysa futbolcular da en az onun kadar suçlu. 3 kişi bir adamı tutamadıktan sonra neyin sistemi, neyin taktiği?

Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Dany'i alan kendisi..Biraz daha egosu kabarsa Aydın'ı Sneijder'in yerine 11 çıkaracak.

1 senedir Drogba'ya serbest vuruşları Selçuk'a bırak demiyorsa, 2-3 senedir Eboue'ye kendini atma demiyorsa bir adam sıkıntı var demektir.

Ben rahat rahat eleştiriyorum çünkü çeyrek final oynarken de eleştiriyordum. Kura şansıyla gittik oralara.

Şu yenilen goller ancak halı sahada yenir. İstersen Mourinho-Ferguson-Klopp beraber çalıştırsın. Bu maçtaki kadar vurdumduymaz, futbola yeni başlamış gibi oynayan adamlara ne yapsan kar etmez. Hoca suçluysa futbolcular da en az onun kadar suçlu. 3 kişi bir adamı tutamadıktan sonra neyin sistemi, neyin taktiği?

yiğit bu adamlar 2 hafta boyunca yattı

başlarında antrenör yok

eboue ve tayfasının ne kdar cıvık olduğu belli

ümit ve hasan gibi adamlarmı yönetecekti bunları

hoca milli tkım uğruna(milli takım dediğime bakma demirörenin takımı) aslona satmıştır

aslını satanında bu kulüpte işi yoktur

Tamam R.Madridle oynuyorsun bu kadar fark yiyebilirsin normal çünkü denkt takımlar değiliz ama bütün yediğimz goller çok basit bir dağılan takımın yediği goller sen bu seviyelerin takımı olmak istiyorsun hep Avrupa da oynayalım diyorsun o zaman 3ü 5i yediğin zaman dağılmayacaksın defansında yayla kadar boş alan bırakmayacaksın maça nasıl başladıysan o mentalite ile devam edeceksin mücadeleni presini bırakmayacaksın he bırakıyomusun o zaman ben burda disiplinsizlik ararım burda net hocanın hatası vardır

Tutturmuş herkes bir milli takım. Arkadaş milli takım olayı yüzünden mi bir topu paylaşamayıp arkada golü yiyorlar, milli takımdan dolayı mı Muslera'dan dönen topları bile zahmet edip kimse uzaklaştırmıyor, milli takımdan dolayı mı Eboue'nin her zamanki saçmalıkları oluyor? Ne milli takımmış arkadaş. Vay be!!!

2 senedir takimdasin hala oyun şablonu yok. Dümdüz oynuyoruz, ne defansif taktik var ne ofansif.

"Kötü gun taraftarı" diyecek olan varsa da açsın baksın. Ben kazandığımız ve kaybettiğimiz birçok maçta söyledim bunları.

Yeter artık.

tapatalk...

O tüpkafanın yanında gülerek imza attın ya hocam.Öyle üzüldüm ki anlatamam.

Artık zamanı geldi gibi görünüyor. Daha fazla yara almadan bu işi sonlandırmak iyi olur sanki.

Arkasında durduk ama bir yere kadar artık yol ayrımı şart 20 senedir ben böyle hezimet görmedim.

Yolun milli takımla açık olsun.

Bence en buyuk suc defansta.Eboue Melonun bireysel inanmlilmaz hatalari maca bitirdi, takim cok cabuk demorilize oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt