Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca sen bu maç 11'de Bruma ile başlayacaktın. Kimse bilmiyordu da tam fırtına gibi oynayacaktı çocuk. Sen git A7'yi oynat bir dahaki sefere hadi bakim. BJK maçı sonrası seni yollarız büyük ihtimal hadi bakalım. Eleman terim.

Tutturmuş herkes bir milli takım. Arkadaş milli takım olayı yüzünden mi bir topu paylaşamayıp arkada golü yiyorlar, milli takımdan dolayı mı Muslera'dan dönen topları bile zahmet edip kimse uzaklaştırmıyor, milli takımdan dolayı mı Eboue'nin her zamanki saçmalıkları oluyor? Ne milli takımmış arkadaş. Vay be!!!

Takim 2 haftadir antrenorsuz calisiyor, disiplin olur mu? Adamlar takar mi. Zaten yardimcilari vasifsiz.

aydın yılmaza kimse talip olmadı,hoca imzayı attırdı, son 2 yılda yapmadığı transfer hatası kalmadı,crisi bile aldırdı,dany,chedju ,hamit ,amrabat say say bitmez , ikinci terim dönemi taa gecen yıl kapıdaydı ama diğer takımlar karışıkdı ,hoca işi götürdü ama bu yıl bunca hatayı artık kaldırmayacakdı takım,kaldıramadıda , fatih hoca ikinci terim döneminin aynı hataları ile birlikde tüpçünün oyununada gelerek koskoca camiayı hepden elinin kenarı ile itti, trip yapar fatih hoca,trip yapar hoca ve kaçıp gider ,arkasındada devasa bir mali boyutta hurdalık bırakarak kaçar.

Ancelotti tum egonun icine etti hoca. Hollanda macina kadar toparlayamazsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu maça kanatlarsız cıkmamız resmen sonumuzu hazırladı 4-3-1-2 sistemi bize gitmiyor anla hocam olmuyor hele böyle bir maçta 3 tane forvetle çıkmak nedir....

basın konusması var mı yoksa ortalıgı dagınık bırakıp sıvışacak mı

CANIM HOCAMIZIN EGOSUNU BİLMESEK cıkar acıklama yapar deriz. yoksa egosunu kenarı koyup ızdıvaca mı çekildi ?

Hocam ben seni çok seviyorum ve defalarca belirttiğim gibi bu değişmez, azalmaz.

Ama birbirimizi de üzmeyelim gereksiz yere daha fazla. Birbirini sevenler hep aynı yolda yürüyecek diye bir şey yok. Hedeflerimiz, amaçlarımız başka. Ne biz sana ayak bağı olalım, ne sen bize. Ben ne kötü oyunu umursarım ne mağlubiyetleri, yeri gelir küme düşsek gene bırakmam peşini. Ama sorun ~bana kalırsa~ oyunda, taktikte, transferde değil. Kişisel çekişmeleriniz uğruna Galatasaray'ı zirvede yalnız başına otururken bir anda uçuruma doğru fırlatmanız.

Yoksa ne puanındayım işin ne transferinde. Ama bunu kabul etmekte zorlanıyorum.

Özür dilerim hocam, buraya kadar.

Çok büyük ihanet etti Galatasaray'a.Skor vs umurumda değil o milli takım olayının camiaya ne kadar büyük zarar vereceğini bile bile gitti artık yolları ayırma zamanı Galatasaray kimsenin hobi olarak çalıştıracağı takım değil.

Demiroren baskanin kahkaha atarak guluyodur simdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben kalsın istiyorum eğer inadından vazgeçecekse tabi,bu adam gider madridden 1 puan da alır ..böyle bi adam...semihi oynatsaydı keşke sakat bile olsa oynatsaydı..

3 sene takimin basinda, sistem diye birsey yok ilk 20dk sirf motivasyon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt