Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine ortaya ciktiniz ... Sevgili melo ve ebouenizi de ekestirin bireysel hatalardan yiyoruz suclu hoca, cok istenilen tek forvete donuyoruz yine suclu hoca.

Amam iyi oldu bu hezimet taslar artik yerine oturacaktir. Hoca da artik ya milli takimi secsin yada ne yapacaksa biran once yapsin

artık nasıl toparlanırız, nasıl gol yollarında skoru yapacak ataklar yaparız(bence en önemli eksigimiz burada gecen sene artımız olan sey bu sene eksimiz oldu kolay gol atamıyoruz son vuruslarda berbat bir goruntu sergiliyor takım olardak)atamayana atarlar yBİZLere düşen en büyük görev TAKIMA SAHİP ÇIKMAK!

1 aydır topa vurmamış Riera'yı Dany'i, Real Madrid maçında sahaya sadece Fatih Terim sürerdi. Bizim ilk 11'i Ancelotti çıkarsa, eminim bize bu kadar kötülük yapmazdı, en azından vicdanı sızlardı.

Riera ya laf atma bence sahanın en iyisi oydu. ama dany :42:

El freni hamit olaydı da belki onları da frenlerdi.

Yine ortaya ciktiniz ... Sevgili melo ve ebouenizi de ekestirin bireysel hatalardan yiyoruz suclu hoca, cok istenilen tek forvete donuyoruz yine suclu hoca.

Amam iyi oldu bu hezimet taslar artik yerine oturacaktir. Hoca da artik ya milli takimi secsin yada ne yapacaksa biran once yapsin

Melo yu elestirmen icin gun dogdu sana. Nerdeydin kac haftadir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hoca tamam iyi diyorsun da o 30 dakikayı çöpe atan Eboue'yi 2 yıldır kendini atmaları konusunda uyarmıyorsan, Dany diye halısahada bile oynmayack adamı, 10 kere yerini kaybedip Melo'ya yaklaşıp gol yediren adamı oynatıyorsan sürekli bu işi sadece özür dileyerek geçiştiremezsin.

eboue-dany-cedju-riera defansı ile real karşısına çıkaran adama imparator deniliyorsa yazık bizim halimize,kendimizi kandırmayalım böyle rezaleti yapan adamı anında kovarlar..

Ancelotti neden terimin yerine milana geldiğini ve orada şampiyonluklar kazandığını gösterdi.Ders verdi resmen.

kimse ilk 30 dakika iyiydik demesin

sola rieraya pas atamaktan başka ne yaptık ilk yarı

koskocaman takımın hücum gücü tek rieramı

üstelik adam 2 aydır oynamıyorken

sistem yok kıvırmayada gerek yok

adamlar kanat oyuncularında yoksun geldiler

üstüne bale gibi adamıda oynatmadılar

ve bzim ego deposu antrenörümüz 1 tane toplaberaber depar atacak,kanat oyuncusu oynatmıyor

Tüm camianın içine etti 1 ayda

kızına takımına kulübüne kayan adamların peşinden gitti,aslını yarı yolda bıraktı

İSTİFA ULANNNN İSTİFAAAAA

Macin 30 dksi fln yokac 90 dk yarim saatte hayvan gibi kos tuken sonra 6 ye.Eboye Ched Dany Melo Burak REZILDI.Ben td odakli elestiler sacma bu coplere ne demeli

Hoca tamam iyi diyorsun da o 30 dakikayı çöpe atan Eboue'yi 2 yıldır kendini atmaları konusunda uyarmıyorsan, Dany diye halısahada bile oynmayack adamı, 10 kere yerini kaybedip Melo'ya yaklaşıp gol yediren adamı oynatıyorsan sürekli bu işi sadece özür dileyerek geçiştiremezsin.

sanki ben oynattım bu defans dörtlüsünü, ikinci terim döneminin üzerine mum dikdi,gitsin sevdiği tüpçünün yanına,aysal yarından tezi yeni hoca bulsun,yeter gayri..

kimse ilk 30 dakika iyiydik demesin

sola rieraya pas atamaktan başka ne yaptık ilk yarı

koskocaman takımın hücum gücü tek rieramı

üstelik adam 2 aydır oynamıyorken

sistem yok kıvırmayada gerek yok

adamlar kanat oyuncularında yoksun geldiler

üstüne bale gibi adamıda oynatmadılar

ve bzim ego deposu antrenörümüz 1 tane toplaberaber depar atacak,kanat oyuncusu oynatmıyor

Tüm camianın içine etti 1 ayda

kızına takımına kulübüne kayan adamların peşinden gitti,aslını yarı yolda bıraktı

İSTİFA ULANNNN İSTİFAAAAA

Ulan 2. yari kanst oynatikta ne oldu

artık hiç maç yorumuna veya çıkartılan saçma sapan kadroyla uğraşmamak lazım, hoca gitsin paşa paşa demirören'in TFF'siyle sözleşmesini yapsın veya duyursun sonra herkes kendi yoluna hiiç öyle popülist popülist söylemleri dinleyecek takatimiz kalmadı, kurulmuş düzeni bi anda bozdun hoca

Kendi kendimizi yaktık o yüzden Fatih Terim'e kızamıyorum maç öncesi kadroyu görünce yok artık dedim kızdım ama beklediğimden iyi başladık özellikle Engin,Dany,Riera çok iyi oynadı şaşırdım ama süper giden bir maçta 2 hatadan gol yemek koyuyor adama..

Hocam bi zahmet ait olduğun yere aynı karakterde olduğunu kanıtladığın Demirören başkanının yanına. Bi zahmet.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt