Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terimi bu saaten sonra hic bir güc Galatasaray dan kopartamaz. bu taraftar stadi yiksa yine yolanamaz kolay kolay !!!

En basda INAN KIRAC olmak üzere bir cok Galatasarayin önde gelen isimler Fatih hocaya sahip cikiyorlar. Aysal Baskan gider hoca gitmez söyleyimde haberiniz olsun.

bu sene ligi 10cu bitirisin yine kalir. Kredisi yüksek hocanin. En az bu senelik icin yani :)

Dogrusu da bu zaten. Ben mi dedim Baskana, basarili yönetimi harca, yerine de dandik isimleri koy diye?

Ben mi dedim, takimla ugrasacakken aylarca yönetim olusturmakla ugras diye?

Ben mi dedim, Ali Dürüst´ü, Adnan Öztürk´ü postala, yerine Candan Ercetin´i getir diye?

Ben mi dedim, Fatih Terim´i yalniz birak, takimin sinerjisini boz diye?

Öyle basit degil bu isler. Galatasaray bu sene bu duruma geldiyse, bunda Ünal Aysal´in payi büyük.

Fatih Terim´i elestirmek kolay. Baskanin hatalarini görmezden gelemeyiz

Sene sonu milli takım gruptan çıksın çıkmasın şampiyon olalım olmayalım gönderilmesi gereken teknik adam.

Bunu yenilgiler için falan söylemiyorum.Terim takımlarının her zaman bir mantalitesi vardır ama o mantalitenin gerektirdiği incelikleri öğretemez.Misal hücum futbolunda top bendeci bir anlayış vardır.Ama o anlayışın gerektirdiği verkaçlar ceza alanı içi paslaşmaları yoktur.Öyle boyuna paslaşır durur takım.Halı sahada yaptığın paslaşmaları yapar.İkili oyunları yapsa bile anca oyuncu yeteneği kadar yapabilir.Misal o al verleri sneijder drogba kendi arasında yapar.Takımı ortalama yeteneğinden daha iyi oynatamaz.Hani deriz ya adı sanı duyulmamış takım için kötüler ama iyi kontra atak yaparlar diye.Kötü oyuncularının üzerinde sistemleri vardır.Terim onu asla yapamaz işte.Duran top çalıştırmaz zira duran toplar taçlar falan onun için angaryadır.Modern futbol taçtan bile gol bulmak için hızlı kullanır bi anda sıfıra falan atar ama terim için önemsizdir bu.Duran topun kimin kullanacağına bile karışmaz. Dedim ya duran top önemsizdir onun için.

Takıma defans anlayışı getiremez.Modern futbolda savunurken alan parselleyip pas trafiği kesme vardır.Nisbeten az koşup pas yollarını kapayarak savunabilirsin.Bizim hoca top rakibe geçince hurra diye oyuncuya basacaksınız der.Takım alan kapatmayı öğrenmediği için basan adamlarımız atletik olmadığından çalımı yer diğerleri yer tutamaz böylece her kontra atak kalemizde tehlikedir.Dikkat edin biz ilk defa 6 yedik bu 3 yılda belki ama ligde bile 6 lık maçlarımız oldu tek fark o 6yı atacak adamları yoktu o takımların.Real'in vardı ve attılar.

Takıntıları vardır terim hoca'nın. Çift forveti hiç uygun olmayan burak gibi bir adamla oynatmaya çalışır. Önceden forma adaleti var sanırdık ama erman-aydın olayları çolak'ın girip yekta'nın giremediği 11ler,ceyhun'un iyi hazırlık dönemine rağmen hiç sahaya çıkamaması bunlardandır.Yahu vefa diye oynamayacak kalecinin alındığı nerde görülmüştür.

Terim en son ne zaman bir genç adam geliştirmiştir acaba.Olan bruma'ya olacak ona yanarım.Burak yılmaz için drogba biraz daha geride oynuyor selçuk beklere yardıma geliyor sneijder deli gibi koşuyor kanada meyletmek zorunda kalıyor dolayısıyla maçı şut atmadan bitiriyor bu seneki lig maçlarında da melo 3. stopere kayıyor.Bir burak için kaç kişi asıl yerlerinden uzaklaşıyor farkında mı taraftarımız acaba? Hani şairin dediğini ben bunun üzerine uyarlayabilirim.

Mevkisinden koparılmış temiz alnından uzanmış yatıyor

Bir burak uğruna ya rab ne güneşler batıyor

Diğer yandan terim artık büyük iskender sendromuna yakalanmış durumda.Hani soruyor ya iskender o kadar zaferden sonra söylesenize ben tanrı mıyım diyor onlar da evet efendim siz tanrısınız diyorlar ya o hesap.Yavuz bu duruma düşmemek için mağrurlanma padişahım senden büyük allah var dedirtirdi her gün.Ama terim'in yanında ona bunu söyleyecek kimse kalmadı.Etrafı yalakalarla dolu.

Abartmıyorum şu an kendini futbolun tanrısı gibi görüyor.O yüzden bu takıntılar.iç sesi ona hayır sen yanılamazsın diyor.Bu yüzden her maç sonrası yok ilk atakları goldü yok şu yok bu diyor.Zira tanrının hatası olmaz terim'in de olmamalı diye düşünüyor. Ciddi manada psikolojik bir yardıma ihtiyacı var.

Son açıklamaları ise azizden farksız.yok ben bilmem kaçta attım imzayı falan filan.Popülist söylemler açık söyleyeyim milli takım çıkarsa gruptan iki takımı da isteyecek terim aysal olmaz tek takım derse de bırakacak bizim takımı.Zira terim her yerde kendi adamını istiyor.Alt yapıya müfit falan filan.Aysal ise oralara bile muhtemelen işin uzmanlarını getirebilecek bir antrenör hoca peşinde.Sorun burdan çıkıyor.

Fatih terim hepimiden fazla üzülüyor yok hepimizden büyük cimbomlu diyenler var.Beyler kimsenin ne kadar taraftar olduğunu ölçen bir cihaz yok.Ama çok merak ediyorsanız terim, maç izlerken işi gereği para alan terim maç için para veren taraftardan daha cimbomlu olamaz. Ağar'la masaya oturmayan bir emirle siyasilerin propaganda belgesellerine katılmayan ağzına geleni söylediği tüpçünün hocası olmayan hele hele cebindeki son parasını bilete yatıran adamdan daha galatasaraylı olamaz ben bunu bilir bunu söylerim.

Terim'in eline verilen kadro kimin eline verildi acaba.İki yıldır iyi oynadığımız maç sayısı çok az.Diğerleri rezilleri oynayınca şampiyon oluyoruz.İlk yıl bir tek iyi oynadık.terim çerkes ethem gibi alaylı çete lideridir.Kloop ise misal okullu mustafa kemal gibidir.Ethem ile anca gerilla savaşı kazanırsın.Atatürk sana muharebe kazandırır.Uefa demeyin bana zira orada bir türlü ölmeyen cünayt arkın hagi ile tarkan popescumuz falan vardı. Artık bizim taktik bilgisi yüksek kloop gibi bielsa tarzı avrupa ekolünden gelen hocalar lazım.Alt yapıdan türk hocaları çıkarıp avrupalı taktik bilen hocalar getirmek lazım.Sistem ne olacak ise barca gibi o sistemin gerekleri daha alt yapıdan verilmeye başlanan bir anlayış olması lazım. Burda pek yazmıyorum galatasaray ile ilgili sözlüklerdeyim genelde bi yazayım dedim saygılar.

Mükemmel. :005:

Dogrusu da bu zaten. Ben mi dedim Baskana, basarili yönetimi harca, yerine de dandik isimleri koy diye?

Ben mi dedim, takimla ugrasacakken aylarca yönetim olusturmakla ugras diye?

Ben mi dedim, Ali Dürüst´ü, Adnan Öztürk´ü postala, yerine Candan Ercetin´i getir diye?

Ben mi dedim, Fatih Terim´i yalniz birak, takimin sinerjisini boz diye?

Öyle basit degil bu isler. Galatasaray bu sene bu duruma geldiyse, bunda Ünal Aysal´in payi büyük.

Fatih Terim´i elestirmek kolay. Baskanin hatalarini görmezden gelemeyiz

O başarılı dediğin yönetim ne kadar çatlak olduğunu yönetimden dehlenince ispatlamadı mı? Albayrak, Dürüst, Öztürk falan çıkıp her yere ileri geri konuşsunlar siz imparatorunuz için savunun hala.

O başarılı dediğin yönetim ne kadar çatlak olduğunu yönetimden dehlenince ispatlamadı mı? Albayrak, Dürüst, Öztürk falan çıkıp her yere ileri geri konuşsunlar siz imparatorunuz için savunun hala.

Ben Ali Dürüst olsam, yerime de Candan Ercetin´i getirirlerse bende elestiririm.

Hayir merak ediyorum, hangi projeye karsi ciktilar da sen gönderdin? Simdi yoklar da sen hangi projeyi hayata gecirdin?

Ne oldu kulüpte yani simdi? Farkli birsey mi yapildi? Degisiklik, Sükrü Ergün gibi adamlarin hergün Radyospor´a baglanmasi mi acaba?

Fatih Terim´e yakin olan herkesi kovdu, takimin sinerjisi bozuldu. Herseyi milli takima baglamak ne kadar dogru?

Takimla ilgilenecekken 2 ay boyunca yönetimle ugrasti Ünal Aysal. Istedigi hicbirseyi de yapamadi. Caktirmiyor sadece.

Fatih Terim´in de hatalari olabilir, ama bütün sucu ona yikmak da ne kadar dogru?

Fatih Terim´e fatura kesilecekse, Ünal Aysal da hesap versin. Seve seve de verecek. Yok öyle yagma.

Ben Ali Dürüst olsam, yerime de Candan Ercetin´i getirirlerse bende elestiririm.

Hayir merak ediyorum, hangi projeye karsi ciktilar da sen gönderdin? Simdi yoklar da sen hangi projeyi hayata gecirdin?

Ne oldu kulüpte yani simdi? Farkli birsey mi yapildi? Degisiklik, Sükrü Ergün gibi adamlarin hergün Radyospor´a baglanmasi mi acaba?

Fatih Terim´e yakin olan herkesi kovdu, takimin sinerjisi bozuldu. Herseyi milli takima baglamak ne kadar dogru?

Takimla ilgilenecekken 2 ay boyunca yönetimle ugrasti Ünal Aysal. Istedigi hicbirseyi de yapamadi. Caktirmiyor sadece.

Fatih Terim´in de hatalari olabilir, ama bütün sucu ona yikmak da ne kadar dogru?

Fatih Terim´e fatura kesilecekse, Ünal Aysal da hesap versin. Seve seve de verecek. Yok öyle yagma.

Eleştirmek ayrı, ileri geri konuşmak ayrı. :)

Terim'e yakın olan herkesi kovduysa kovdu, ne yapsın? Bayern'de Heynckes'e yakın olan var mıydı? Dortmund'da Klopp'a? Terim kendisini daha fazla tanrı sanmasın diye yolladı o adamları, iyi de yaptı. O adamların Terim'e yalakalıkları kulübe faydalarından daha çoktu. "Yönetimde hocaya yakın olan biri olmalıdır" diye bi kaide yok, atın şunu kafanızdan.

Neyse ben Aysal hatasızdır demiyorum. Ama sahadaki futboldan ve alınan sonuçlardan ötürü en büyük sorumlu Terim'dir. Bunu inkar edemezsiniz.

öztürk icin bir sey diyemem hata ayni fikirdeyim. ama dürüst ve albayrak sonuna kadar haklilar ki dürüst bu camiaya verdigi hizmetin 100de 1 ini versinde o cok sevdiginiz baskaniniz o zaman konusun lütfen.

Aysal baskan imparatorun tirnagi olamaz Galatasaray da . belki 10 yil sonra ömrü yeterse ki Insallah uzun ömür verir yüce Allahimiz ona.

Metin oktay olsa ona bile saydirirsiniz herhalde sen ve senin gibiler bir avrupadan baskan geldi diye.

Galatasaray demek MEtin oktaylar demek, Galatasaray demek Ali sami yenler demek. Galatasaray demek Fatih terimler demek. bunu bir yere artik not alin. isinize gelir gelmez bu gercegi degistiremezsiniz artik.

Biraz saygi yani. isinize gelmeyiorsa baska takim tutun vallahi. Tarihimizi ve onlarin önemli degerlerini savunuyoruz diye terimsorcular yaptiniz burda bizi resmen.

Metin oktaycilarda metinsporcu sizlere göre yani .

öztürk icin bir sey diyemem hata ayni fikirdeyim. ama dürüst ve albayrak sonuna kadar haklilar ki dürüst bu camiaya verdigi hizmetin 100de 1 ini versinde o cok sevdiginiz baskaniniz o zaman konusun lütfen.

Aysal baskan imparatorun tirnagi olamaz Galatasaray da . belki 10 yil sonra ömrü yeterse ki Insallah uzun ömür verir yüce Allahimiz ona.

Metin oktay olsa ona bile saydirirsiniz herhalde sen ve senin gibiler bir avrupadan baskan geldi diye.

Galatasaray demek MEtin oktaylar demek, Galatasaray demek Ali sami yenler demek. Galatasaray demek Fatih terimler demek. bunu bir yere artik not alin. isinize gelir gelmez bu gercegi degistiremezsiniz artik.

Biraz saygi yani. isinize gelmeyiorsa baska takim tutun vallahi. Tarihimizi ve onlarin önemli degerlerini savunuyoruz diye terimsorcular yaptiniz burda bizi resmen.

Ya yazılanları çarpıtmak ne kadar da ortak huyunuz olmuş sizin. Ben Fatih Terim'in kulüp efsanesi olduğunu falan inkar etmiyorum ama aslolan Galatasaray ise ben Terim'i değil, Galatasaray'ı düşünürüm önce. Bugün Metin Oktay olsaydı, yanlış bişey yaptığını düşünseydim onu da eleştirirdim, herkesi eleştiririm. Benim için isimler değil, Galatasaray önceliktir.

Sizin işinize gelmiyosa Terim'in gittiği her takımı tutun Galatasaray'ı tutacağınıza. Boş boş konuşuyorsun.

Eleştirmek ayrı, ileri geri konuşmak ayrı. :)

Terim'e yakın olan herkesi kovduysa kovdu, ne yapsın? Bayern'de Heynckes'e yakın olan var mıydı? Dortmund'da Klopp'a? Terim kendisini daha fazla tanrı sanmasın diye yolladı o adamları, iyi de yaptı. O adamların Terim'e yalakalıkları kulübe faydalarından daha çoktu. "Yönetimde hocaya yakın olan biri olmalıdır" diye bi kaide yok, atın şunu kafanızdan.

Neyse ben Aysal hatasızdır demiyorum. Ama sahadaki futboldan ve alınan sonuçlardan ötürü en büyük sorumlu Terim'dir. Bunu inkar edemezsiniz.

Bu karsilastirmalar dogru degil. Heynckes´in, Klopp´un gitmesini dört gözle bekleyen düsmanlar da yok o kulüplerde.

En basiti, sen bu dandik yönetimi olusturmaya calisirken, rakiplerin piyasadaki bütün Türkleri topladi. Sen uyudun.

Ben teknik anlamda Fatih Terim´i elestiriyorum zaten ama Ünal Aysal´in hatalarini görmezden gelemem. O da hesap verecek.

Camiada bir huzurzusluk, sevgisizlik, karisiklik ortaya cikti. Bunu Fatih Terim mi yapti? Ne gerek vardi yani? Merak ediyorum.

Onlarin karsi ciktiklari seyler neydi ki? Onlar simdi yok, peki degisen ne? Bana bir örnek verebilirmisin?

Degisen tek sey, tanimadigimiz vasifsiz kisilerin hergün Radyospor´a baglanmasi. Hepsi bu.

Bu karsilastirmalar dogru degil. Heynckes´in, Klopp´un gitmesini dört gözle bekleyen düsmanlar da yok o kulüplerde.

En basiti, sen bu dandik yönetimi olusturmaya calisirken, rakiplerin piyasadaki bütün Türkleri topladi. Sen uyudun.

Ben teknik anlamda Fatih Terim´i elestiriyorum zaten ama Ünal Aysal´in hatalarini görmezden gelemem. O da hesap verecek.

Camiada bir huzurzusluk, sevgisizlik, karisiklik ortaya cikti. Bunu Fatih Terim mi yapti? Ne gerek vardi yani? Merak ediyorum.

Onlarin karsi ciktiklari seyler neydi ki? Onlar simdi yok, peki degisen ne? Bana bir örnek verebilirmisin?

Degisen tek sey, tanimadigimiz vasifsiz kisilerin hergün Radyospor´a baglanmasi. Hepsi bu.

Piyasadaki yerliler hakkında rapor verip, takıma istemesi gereken Fatih Terim'dir. Ama biz gidip Chedjou'yu falan aldık. :) O zaman da yönetim değişmiyor muydu?

Ben Aysal'ın hatasız olduğunu savunmadığımı belirttim zaten. Ama sahadaki futbolda Terim'den hatalısı yok. 2 senedir böyle bu.

Camiayı bilmem ama futbol takımındaki umursamaz hava, vurdumduymazlık Terim'in suçudur. Milli Takım'a gittiğinde Terim'i savunmuştum, üstesinden geleceğini düşünmüştüm ancak yanılmışım. Artık Galatasaray'ı değil Milli Takım'ı düşünüyor sanki, Galatasaray 2. planda. Soruyorum sana, daha Drogba'nın elinden frikikleri alamamış bir hoca takımı ne kadar umursuyordur? Drogba sahada artistlik peşinde, Burak lay lay lom, Eboue zaten her şeyden kaçıyor... Nerede bu takım?

Değişen şu, Terim'in artık kendini kulübün sahibi sanması için etrafında yalakaları yok. Ha Davala ve Şaş falan var gerçi ama yönetimde yok en azından... SOnra yönetimde Aysal'ın kuyusunu kazacak adamlar yok...

Ya yazılanları çarpıtmak ne kadar da ortak huyunuz olmuş sizin. Ben Fatih Terim'in kulüp efsanesi olduğunu falan inkar etmiyorum ama aslolan Galatasaray ise ben Terim'i değil, Galatasaray'ı düşünürüm önce. Bugün Metin Oktay olsaydı, yanlış bişey yaptığını düşünseydim onu da eleştirirdim, herkesi eleştiririm. Benim için isimler değil, Galatasaray önceliktir.

Sizin işinize gelmiyosa Terim'in gittiği her takımı tutun Galatasaray'ı tutacağınıza. Boş boş konuşuyorsun.

iyi tamam haklisin sonuc olarak Aslolan Galatasaraydir tabiki . bende elestiriyorum hocayi sonucda öyle yada böyle. ama siz hocayi resmen asiyorsunuz 3-4 mac icin. simdi diyeceksin 1 senedir takim bir sey oynamiyor.

gecen sene sampion olmus ve avrupada ceyrek final görmüs bir takim sonra yine super kupayi kauanmis ve emirates kupasini kazanmis bir takim kötü demek ne kadar dogru bilemiyorum.

dört dörlük istikrari cekilde oynamiyoruz tamam onada fitim. ama hocanin bizde oldugu zaman basarida geldigini inkar edemeyiz.

hocanin kredisi var ve olmasi gerekiyor demek istiyorum. sadece basarilarini göz önüne alarak ismine bakmaksizin. ismi X olsa yine savunurdum hocayi acikcasi simdiki durumda. öyle kolay olmamali böyle boz yeniden kur konusu. zamani geldigi zaman hoca gitmesinide bilir.

iyi tamam haklisin sonuc olarak Aslolan Galatasaraydir tabiki . bende elestiriyorum hocayi sonucda öyle yada böyle. ama siz hocayi resmen asiyorsunuz 3-4 mac icin. simdi diyeceksin 1 senedir takim bir sey oynamiyor.

gecen sene sampion olmus ve avrupada ceyrek final görmüs bir takim sonra yine super kupayi kauanmis ve emirates kupasini kazanmis bir takim kötü demek ne kadar dogru bilemiyorum.

dört dörlük istikrari cekilde oynamiyoruz tamam onada fitim. ama hocanin bizde oldugu zaman basarida geldigini inkar edemeyiz.

hocanin kredisi var ve olmasi gerekiyor demek istiyorum. sadece basarilarini göz önüne alarak ismine bakmaksizin. ismi X olsa yine savunurdum hocayi acikcasi simdiki durumda. öyle kolay olmamali böyle boz yeniden kur konusu. zamani geldigi zaman hoca gitmesinide bilir.

Ben 3-4 maç için asmadım, 2 senedir eleştiriyorum, kazandığımızda da kaybettiğimizde de. Çünkü bu günleri önceden gördüm ben. Belliydi bunun olacağı. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar...

Şampiyonluk kolaydı. CL grubumuz kolayın ötesindeydi, zar zor anca çıktık, sonra Schalke'yi iyi eledik (Terim'i takdir ettiğim nadir maçlardan biri 2. Schalke maçıdır zaten, sık sık söyledim). Geçen sene sadece Schalke'yle oynadık yani, çeyrek final o kadar da abartılacak bişey değil. Malaga da çıktı çeyrek finale. Süper kupa basitti. Emirates cup basitti... Onlarla övünemem.

Başarı geliyor gelmesine de bu futbolla istikrarlı şekilde başarı gelmez. Hadi bu sene de şansımız yaver gitti diyelim, seneye bişey olur gruptan çıkamayız vs. Başarı önemli, ama istikrar daha önemlidir bence. Barça başarıya ulaşana kadar istikrarlı şekilde gelişti mesela. Keza Bayern, Dortmund vs...

Hocanın kredisi var. Ama bizim kredimiz yok mu? Milli takım için bizi 2. plana atmasını nasıl hazmediyorsunuz Terim severler olarak? Anlayamıyorum yani...

"Zamanı geldiğinde hoca gitmesini bilir" demişsin de hoca bu kulübün sahibi değil, zamanı geldiğinde gönderilir de, bunun bilincinde olmalı, olmalısınız...

Neyse benden bu günlük bu kadar. :)

Piyasadaki yerliler hakkında rapor verip, takıma istemesi gereken Fatih Terim'dir. Ama biz gidip Chedjou'yu falan aldık. :) O zaman da yönetim değişmiyor muydu?

Ben Aysal'ın hatasız olduğunu savunmadığımı belirttim zaten. Ama sahadaki futbolda Terim'den hatalısı yok. 2 senedir böyle bu.

Camiayı bilmem ama futbol takımındaki umursamaz hava, vurdumduymazlık Terim'in suçudur. Milli Takım'a gittiğinde Terim'i savunmuştum, üstesinden geleceğini düşünmüştüm ancak yanılmışım. Artık Galatasaray'ı değil Milli Takım'ı düşünüyor sanki, Galatasaray 2. planda. Soruyorum sana, daha Drogba'nın elinden frikikleri alamamış bir hoca takımı ne kadar umursuyordur? Drogba sahada artistlik peşinde, Burak lay lay lom, Eboue zaten her şeyden kaçıyor... Nerede bu takım?

Değişen şu, Terim'in artık kendini kulübün sahibi sanması için etrafında yalakaları yok. Ha Davala ve Şaş falan var gerçi ama yönetimde yok en azından... SOnra yönetimde Aysal'ın kuyusunu kazacak adamlar yok...

ya yönetimde özrükt haric kim kazamis aysal baskanin koyuusunu ?! ayrilmasi gerekn eski yönetimden tek ismdi belkide. dürüst ve albayrakin ne gibi sorunlari ola bilirdiki. adamlar floryada sabah aksam hocayla yatip kalkiyordu destek vermek icin.

floryanin anahtarini hocaya veren zaten aysal baskandi bide sonucda. saha senin disarasi benim demecler verilmiyordu ?!

hocaninda bu gücü kunlanip bizi 2 sene sampion yapmadimi ?!

hocanin kuyusunu kazayan hic mi yok bide yani ?! bülent tulun zamaninda fatih hoca varken arenaya geretsi getirdimi getirmedimi ?!

elestirirken sadece tek tarafli elestirmemek gerekir bencede.

Ben 3-4 maç için asmadım, 2 senedir eleştiriyorum, kazandığımızda da kaybettiğimizde de. Çünkü bu günleri önceden gördüm ben. Belliydi bunun olacağı. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar...

Şampiyonluk kolaydı. CL grubumuz kolayın ötesindeydi, zar zor anca çıktık, sonra Schalke'yi iyi eledik (Terim'i takdir ettiğim nadir maçlardan biri 2. Schalke maçıdır zaten, sık sık söyledim). Geçen sene sadece Schalke'yle oynadık yani, çeyrek final o kadar da abartılacak bişey değil. Malaga da çıktı çeyrek finale. Süper kupa basitti. Emirates cup basitti... Onlarla övünemem.

Başarı geliyor gelmesine de bu futbolla istikrarlı şekilde başarı gelmez. Hadi bu sene de şansımız yaver gitti diyelim, seneye bişey olur gruptan çıkamayız vs. Başarı önemli, ama istikrar daha önemlidir bence. Barça başarıya ulaşana kadar istikrarlı şekilde gelişti mesela. Keza Bayern, Dortmund vs...

Hocanın kredisi var. Ama bizim kredimiz yok mu? Milli takım için bizi 2. plana atmasını nasıl hazmediyorsunuz Terim severler olarak? Anlayamıyorum yani...

"Zamanı geldiğinde hoca gitmesini bilir" demişsin de hoca bu kulübün sahibi değil, zamanı geldiğinde gönderilir de, bunun bilincinde olmalı, olmalısınız...

Neyse benden bu günlük bu kadar. :)

cevabini aslinda zaten kendin vermisin.

istikrar diyorsun sonra hocaya sahip cikamiyorsun veya cikamiyorsunuz. hoca istikrarli cekilde bizde kaldigi dönem ne oldugu hepimiz sonucda bilyoruz.

iyi gitmedigi seyler var bunu hem fikriz ama bu kötü dömenden fatih hoca ile cikmayi ben tercih ediyorum acikcasi bir cok nedenden dolayi ama belki en önemli neden istikrardir.

arsene wengerler-fergusonlarda sonucda kötü dönemler gecirmis isimler takimlar ile. ama ayaga kalkmasinida becere bildiler. Fatih hocada ayaga kaldiracak tercübeye-bilime sahiptir.

zaten biraz takip ettigimiz zaman hoca system degistirmek istemesinden dolayi bir seyleri degistirmek zorunda oldugunu gösteriyor hepimize. bruma gibi bir ismi yoksa bosuna aldirmazdi. yani kanatli systemli bir takima dönmemiz gerekiyor diye düsünmüsdür ama bunuda öyle pat diye yapamaszin. kaliteli kanat oyuncular cok pahali. amrabat gibi bir oyuncu bile 8 milyon. arda diyorsun 41 milyona cikdi ve saire örnek olarak.

töre diyenler var. o oyuncu kesinlikle floryanin kapailarindan giremez kolay kolay. futbolcugundan dolayida demiyorum bunu.

Milli takim konusunu benimde hosuma gitmiyor yalan yok. ama orda da tek suclu hocami acaba ?!

Evet tırnağı olamz aysal imparator2un Her geldiğinde 6 lık skorları takmadı çünkü bize

6 skor takdida 6 tanede sampionluk yasati. uefa kupasini samiyorum bile yüzün kizarmasin diye.

Kızarmaz merak etme Galatasaray her zaman şampiyon olan takım.19 şampiyonluğuda terim kazandırmadı.Biz hocasız bile şampiyon olan takımız.2 senedir aldığı şampiyonlukları hangi ortamlarda aldığı da herkesin malumu.

Kızarmaz merak etme Galatasaray her zaman şampiyon olan takım.19 şampiyonluğuda terim kazandırmadı.Biz hocasız bile şampiyon olan takımız.2 senedir aldığı şampiyonlukları hangi ortamlarda aldığı da herkesin malumu.

evet sacma dolan play off kurulan ortamlarda kazanmis. 19 sampionlugun 6 sini kazanmis bir hoca. 3de1 i hemen hemen.

14 sene sampion da göremedik biz zamaninda. neyse.

fire_him_225_button_10_pack.jpg

Hala 4-3-1-2 diyorsunuz pes ya. Ben baska mac mi seyrettim acaba. Hezimetin sebebi 4-3-1-2 degil. O dediginiz kötü sistemle (yanlis anlasilmasin bende 4-2-3-1'den yanayim) ilk yarim saat, Real'e top yüzü göstermedik. Bireysel hatadan dolayi gol yedik. Ilk golde istersen 4-6-0 ile oyna, öyle bir hatada yine o golü yersin. O cok savundugumuz kanatli sistem ile 2. yariya basladik, ve 2. bireysel hatadan dolayi takim cöktü ve hezimete döndü skor. Yani o alti golün besini o kanatli sistemle yedik. Ilk golü biz bulsak, yada ikinci yari Burak o gölü atsa, durum cok farkli olacak. Bu hezimetin sistem ile alakasi yok (daha dogrusu 4-3-1-2 ile alakasi yok), ama hala inat ederek cift santrafor yüzünden, rezil olduk diyorsunuz. Amac apacik belli, Hoca'ya m.k atmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt