Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
" Aslolan Terimdir " diyen 1 milyon kişi bulabilirim.:rolleyes:

fatihterim.jpg

niye kardeş? ben bu klüpe o kadar para ödüyorum :(

bunun için mi ödüyorum.

En ufak bir olumsuzlukta kulüpte emeği olan adamları köpeğin maskarası yaparsanız bunu hak edersiniz ancak kusura bakmayın.2 sene önce bu durumdaydık ve dalga geçtiğiniz adamlar sayesinde Real Madrid maçlarını,4. yıldızı konuşuyoruz.Biraz saygı.Herşey tersine dönebilir,sezon uzun.

Galatasaray 6 gol ile yenildi diye mi üzülmüştür, kendisinin takımı 6 tane yedi diye yedirememiş midir kendine?

shu yedigimiz gollere bak defansin dagilimina bak ALLAHIM YARABBIM

Eboue Chedjou Dany Riera

Bu 4'lü sınırlama olmasa bile yan yana oynamaz, ama hocamız ligde bile değil, Şampiyonlar Liginde oynatıyor bunları yan yana. Sonrada fatura oyunculara çıkıyor.

Galatasaray'ın mutlak kralı... 2 senedir bizi Şampiyon yapan, Şampiyonlar Lig'inde eski günlerimizi geri getirerek çeyrek final oynatan müthiş teknik direktör. Yahu birkaç yenilgi yüzünden İmparatorumuzu tartışmaya başladılar. Böyle bir mantık olur mu? En güzel başarıları Terim'le yaşadık. Fatih Terim geldikten sonra Fenerbahçe'yi hep yenmeye başladık. Yani daha Fatih Terim'le kazanacağımız çok kupa var. Birkaç ufak olumsuz sonuç Terim'in kalitesine leke sürmez. 10 yıl mukavele yapılıp takımda kalmasını isterim. Ünal Aysal da Galatasaray tarihinin bence Faruk Süren ile birlikte en muhteşem başkanı. Fatih Terim ile aralarında sorun olduğunu düşünmüyorum. Başkan da Galatasaray'ın başarısını istiyor. Bu sebeple daima Fatih Terim'in yanında olacaktır.

galatasaray seçenek değilse sözleşme niye imzalanmıyor sayın imparator bey?

-Tapatalk-

8-9 mac ceza alip , takimi gaza getirme hakkimiz da dolduooaa !!!

doldu hocam doldu

Giderse yerine hamza hoca gelsin gidip mancini yi felan getirmesinler tutmuyor gördük rijkardları schusterleri yabancı lucescu dışında fasa fiso ben fatih hocanın en geç sezon sonu takımı bırakacağını düşünüyorum.

Fatih terim bu takimda kalacak. sampion olmasin yinede en az 3 sene daha takimin basinda kalacak hoca. Aysal baskan yine secilirse yine kalacak. cekemeyen anten taksin bu durumda ne deyim artik. Inan Kirac son sözü söylemis. burdaki anti terimcilere bundan sonra bir sey düsmez. kendi kendilerine saydirsinlar sabah aksam hocaya.

Istikrar isteniyorsa bu istikrarin bir parcasida fatih hocadir. öyle 3-4 mac kötü sonuclar diye, milli takima 4 maclik gitti diye hocayi asacak halimiz yok camiada.

neyse dedigim gibi kendi kendilerine saydiranlar olsun burda orda. camianin umrunda degil bu tür taraftarlarin.

isinize gelmiyorsa camianin bu durusundan dolayi baska takimlarda var yani tutula bilecek dünyada. bilmiyorum yani :)

sadece öneri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt