Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse eleştirmesin demedim zaten. Ama bir şeyler her zaman iyi gitmek zorunda değil, iyi gitmediği zamandada yerden yere vurmayın. kovulsun diyenler var. Yapmayın.

Ben hiç kovulsun demedim ama kovulmasında fayda varsa kovulur tabiki. Ortak paydamız Galatasaray mı yoksa Terim mi ? Maç başı puan ortalamamız sürerse bu takım küme düşer.

temcit pilavı gibi hep aynı isim bu terimin bitini malesef biz şişirdik bu durumun suçlusuda biziz (bende dahil) adamı ilah yaptık umarım devre arasında yada sezon sonunda yollarımız ayrılır.

Ben hiç kovulsun demedim ama kovulmasında fayda varsa kovulur tabiki. Ortak paydamız Galatasaray mı yoksa Terim mi ? Maç başı puan ortalamamız sürerse bu takım küme düşer.

böyle puanlar kaybetmeyip küme düşmeyeceğimizi de çok iyi biliyorsunuz.

Ortak paydamız tabikide Galatasaray, Galatasaray için faydalı olamaz kovmak. Benim elim dilim varmıyor Fatih hocanın kovulmasına.

Fatih hoca sana bir kac sorum olacak .

1. kanat oyunu oynamayacaktın madem , 2 senedir amrabat ve brumaya toplam 20 m euro bonservis verdirttin amacın neydi ?

2. Y.D ile el sıkısmandaki amacın neydi ? Gercekten cok merak ediyorum . bizi kotu duruma dusurmek seni gercekten mutlu etti mi bunu acıkla .

3. turk oyuncu kalitesi bakımından ligde 3. yada 4. sıradayızdır . Neden Turk oyuncu transfer edilmedi ? Bu taraftar artık Engin Baytar , Aydın Yılmaz ve benzeri vasat oyuncuları izlemek istemiyor .

4. Real Madrid macındaki amacın neydi ? 6 tane yenilir mi be , bizi tum dunyaya rezil ettin sagol ..

Son bir sozum .. Bu taraftar artık gercekleri goruyor , oynanan futbol rezalet . Tek suclusu sensin . Aysal ya da baskasının sucu degil . En buyuk suc senin . Ligin en iyi kadrosu ancak bu kadar rezalet kullanılır . Bir tek istegim var Allah'tan ; bugunku mactan sonra tanıdıgımız Fatih gibi istifanı verir ve gidersin Y.D 'ciginin yanına . . Benden bu kadar , cok yanlıs yaptın hoca ..

1. kanat oyunu oynamayacaktın madem , 2 senedir amrabat ve brumaya toplam 20 m euro bonservis verdirttin amacın neydi ?

2. Y.D ile el sıkısmandaki amacın neydi ? Gercekten cok merak ediyorum . bizi kotu duruma dusurmek seni gercekten mutlu etti mi bunu acıkla .

3. turk oyuncu kalitesi bakımından ligde 3. yada 4. sıradayızdır . Neden Turk oyuncu transfer edilmedi ? Bu taraftar artık Engin Baytar , Aydın Yılmaz ve benzeri vasat oyuncuları izlemek istemiyor .

4. Real Madrid macındaki amacın neydi ? 6 tane yenilir mi be rezil adam , bizi tum dunyaya rezil ettin sagol ..

Son bir sozum .. Bu taraftar artık gercekleri goruyor , oynanan futbol rezalet . Tek suclusu sensin . Aysal ya da baskasının sucu degil . En buyuk suc senin . Ligin en iyi kadrosu ancak bu kadar rezalet kullanılır . Bir tek istegim var Allah'tan ; bugunku mactan sonra tanıdıgımız Fatih gibi istifanı verir ve gidersin Y.D 'ciginin yanına . . Benden bu kadar , cok yanlıs yaptın hoca ..

Seni kovmazsalar bu forumdan yaziklar olsun.Terbiyesizlesme utanmaz.Elestiriye varim hakarete asla.

Benim bu yaptıgım terbiyesizlik mi simdi ? Yoksa F.T 'nin bana ve Galatasaray'ıma yaptıgı mı ?

Senin yaptigin elestiri degil aslanim.Taktiksel elestiriye varim ama senin yaptigin gibi sahislara hakaret yaparak degil.Sen kimsin ki fatih hocaya "rezil adam" diyeceksin terbiyesiz.Bu kafa ile forumda pek ömrün olacagini zannetmiyorum.

Senin yaptigin elestiri degil aslanim.Taktiksel elestiriye varim ama senin yaptigin gibi sahislara hakaret yaparak degil.Sen kimsin ki fatih hocaya "rezil adam" diyeceksin terbiyesiz.Bu kafa ile forumda pek ömrün olacagini zannetmiyorum.

Fikrini paylastıgın icin tesekkurler , ama bırak onu adminler dusunsun .

hadi hocam vursun aslanların şu kahpe kuşlara sana laf atanları çürüt bu macta

4. Real Madrid macındaki amacın neydi ? 6 tane yenilir mi be , bizi tum dunyaya rezil ettin sagol ..

Arkadaşım antuda moderatör filansın galiba geldiğin deliğe geri dön.Belliki 4. yıldız baya bir millete dert olmuş, merak etmeyin sezon sonu beraber takacağız sizde yine ağlayarak izleceksiniz.

Dany'i oynatacak diyor haber siteleri.Kan beynime sıçrıyor gene.Kendi aldırdı ya dany'i hırsla oynatır artık onu.İnşallah söylentidir sadece.Yoksa yazın kenara almedia'nın havadan golü var.

Arkadaşım antuda moderatör filansın galiba geldiğin deliğe geri dön.Belliki 4. yıldız baya bir millete dert olmuş, merak etmeyin sezon sonu beraber takacağız sizde yine ağlayarak izleceksiniz.

Isin komik tarafi bize en kücük hatada ceza cakanlar, böylelerine aldiris bile etmiyor.Adam utanmadan galatasaray hocasina "rezil adam " diye hakaret edecek ve sikayet ettigim halde devam yazacak.Forumun kalitesi günden güne eriyor.Bu kötü skorlar gercek yüzleri ortaya cikardi.

Sacma bi yorum olmus , antu falan bilmem ben . Ben sadece 5-0 gerideyken imparator Fatih Terim diye bagıranlardan degilim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt