Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel galibiyetti ama yine kadro seçimi ve 4-4-2 den umarım vazgeçer.

Kanat oyuncusu girdi oyunun şekli değişti, umarım bunlardan ders alır.

Allah kerim, Fatih Terim...

Kabak tadi vermeden bu sene basarili-basarisiz atlatilip ,seneye yeni bi hoca ile calismaliyiz.3 senedir o kadar transfere,calismaya hala takimimizin sistemi sudur,bizim takim boyle oynar diyemiyoruz.

Benim onerim Basel ile tam bi sistem takimi yaratan,avrupa'da basarili,yasina gore tecrubeli,genc futbolculari parlatan Murat Yakin'dir.Hem Avrupali zihniyetine sahip hem Turk.Bundan daha iyi bi secim olmaz uzun yillar calisabiliriz.

1788672_w2.jpg

sanmaki galibiyet aldık unuttuk...egon,inadın son sürat yola devam sinyor..burağı da al git.

Kimse bu skora aldanmasın.Yine aynı taktik yine aynı hatalar.Real bu hataları golle sonuclandırdı.Bjk lı kazmalar atamadı bu kadar basit.Hoca dilmizde tüy bitti artık.Su hakan balta,Dany gibi oyuncuları oynatma bu adamlar her zaman yakar takımı.Şu 4 3 1 2 taktiğinden herkese gına geldi.15 yasında cocuklar bu taktiğin çok hatalı oldugunu anladı sen hala inat ediyorsun.Neyin inadı bu.Çık hade juve macınada bu taktıkle bu adamlarla cık.Bir 6 da orada yersin yazık be.160 mılyon euroluk takımın içine ettin.

Hoca inadından vazgeçse olacak olan o zaten. :encouragement:

Bak kardeşim emin ol hocada görüyor ne yapması gerektiğini.Fakat sorun şu ki oyuncularını kaybetmeden bunu yapmak istiyor, ve sonunda olacak merak etmeyin.Bu adam 8 sezonda 6 şampiyonluk yaşatmış bir adam, şans bal vs. bir yere kadar.Fatih terim çok tecrübeli ve oyuncuların psikolojisini bilen birisi, o düzeltmezse kimse düzeltemez.

Bak kardeşim emin ol hocada görüyor ne yapması gerektiğini.Fakat sorun şu ki oyuncularını kaybetmeden bunu yapmak istiyor, ve sonunda olacak merak etmeyin.Bu adam 8 sezonda 6 şampiyonluk yaşatmış bir adam, şans bal vs. bir yere kadar.Fatih terim çok tecrübeli ve oyuncuların psikolojisini bilen birisi, o düzeltmezse kimse düzeltemez.

inşallah

Hocam bu gün Rıdvan da Güntekin de "Galatasaray taraftarlarını anlamıyorum. Ne güzel hem milli takım vem klüp takımı gurur duysunlar "dediler. Grande bu iki adamda bizim iyiliğimizi istemezler bu bile yanlış yolda olduğunun göstergesi. Seni hiçbir zaman sistemin için eleştirmedim zira ortada kazanılan 6 şampiyonluk ve 13 kupa var. Ancak milli takımla yürümez. Lütfen ya sözleşme imzala ve milli takımla 2 maçlık mesaim kaldı de ya da istifanı ver.

Bu galibiyet 10 numara oldu, yine saçma sapan bir futbol oynandı ama Muslera ve Drogba'nın üstün gayretleri skoru getirdi. Hazır günü kurtarmışken, gelecek adına da adımlar atılmalı ve yollar ayrılmalı. Başkanın da resmi siteden yaptığı açıklama gayet manidar ve üzerinde düşünülmesi gereken bir açıklama zaten.

dostumuz ve rakibimiz beşiktaş karşısında üstün bir başarı sergileyen bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum.

ünal aysal

galatasaray spor kulübü başkanı

Hocamızı unutmuş :)

şu iş uzamadan bi neticelense artık, bize çok zararı olacak gibi duruyor.

Kabak tadi vermeden bu sene basarili-basarisiz atlatilip ,seneye yeni bi hoca ile calismaliyiz.3 senedir o kadar transfere,calismaya hala takimimizin sistemi sudur,bizim takim boyle oynar diyemiyoruz.

Benim onerim Basel ile tam bi sistem takimi yaratan,avrupa'da basarili,yasina gore tecrubeli,genc futbolculari parlatan Murat Yakin'dir.Hem Avrupali zihniyetine sahip hem Turk.Bundan daha iyi bi secim olmaz uzun yillar calisabiliriz.

1788672_w2.jpg

Bu herif baya iyi harbi ama bize geleceğini sanmam.

dostumuz ve rakibimiz beşiktaş karşısında üstün bir başarı sergileyen bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum.

ünal aysal

galatasaray spor kulübü başkanı

Hocamızı unutmuş :)

iyi yapmış,''eleman'' GS yı unuturken çok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt