Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabak tadi vermeden bu sene basarili-basarisiz atlatilip ,seneye yeni bi hoca ile calismaliyiz.3 senedir o kadar transfere,calismaya hala takimimizin sistemi sudur,bizim takim boyle oynar diyemiyoruz.

Benim onerim Basel ile tam bi sistem takimi yaratan,avrupa'da basarili,yasina gore tecrubeli,genc futbolculari parlatan Murat Yakin'dir.Hem Avrupali zihniyetine sahip hem Turk.Bundan daha iyi bi secim olmaz uzun yillar calisabiliriz.

1788672_w2.jpg

Valla ciddi anlamda dikkat çekici bir performansı var adamın. Sadece 1 senede baya iz bıraktı, Basel dökülürken başa geçti ve takımı makineye çevirdi. Bence de üzerinde durulması gereken adaylardan biri.

dostumuz ve rakibimiz beşiktaş karşısında üstün bir başarı sergileyen bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum.

ünal aysal

galatasaray spor kulübü başkanı

Hocamızı unutmuş :)

şu iş uzamadan bi neticelense artık, bize çok zararı olacak gibi duruyor.

Aboo. bu da mesele olacak şimdi. Harbiden böyle mi yazmış

Bu herif baya iyi harbi ama bize geleceğini sanmam.

Takimiyla sozlesmesi bitiyor bu sene

Valla ciddi anlamda dikkat çekici bir performansı var adamın. Sadece 1 senede baya iz bıraktı, Basel dökülürken başa geçti ve takımı makineye çevirdi. Bence de üzerinde durulması gereken adaylardan biri.

Kesinlikle ilk dusunulmesi gereken kisi bence.Sozlesmesi sene sonu bitiyormus Basel gibi bi takimla harikalar yaratiyor adam Mourinho'lu Chealse bile kendi sahasinda duramadi karsisinda .Basel'in toplam takim butcesi bizimkinin 4'te 1'i ,20'lik isimsiz genclerle tarih yaziyor adam geldiginden beri..Sistem takimi olmak istiyorsa boyle bi hoca sart.

Takimiyla sozlesmesi bitiyor bu sene

Kesinlikle ilk dusunulmesi gereken kisi bence.Sozlesmesi sene sonu bitiyormus Basel gibi bi takimla harikalar yaratiyor adam Mourinho'lu Chealse bile kendi sahasinda duramadi karsisinda .Basel'in toplam takim butcesi bizimkinin 4'te 1'i ,20'lik isimsiz genclerle tarih yaziyor adam geldiginden beri..Sistem takimi olmak istiyorsa boyle bi hoca sart.

Geçen gün bir röportajı vardı, burada kendimi kanıtladım, Türkiye'den teklif gelirse açığım diyordu. Açıkçası fena bir tercih olmaz gibi, hem İsviçre liginde, hem de Avrupa kupalarında ki başarısı ortada. Demek ki adamın temeli sağlam.

Bu akşamki maçta, 75'den sonra orta sahaya bi takviye yapamadı ya inadından dolayı, bitti benim gözümde. Ya arkadaş takım ölmüş bitmiş. Orta sahan düşmüş.

Ceyhun'u mu alıyon, Yekta'yı mı Emreyi mi alıyon, kimi alcaksan al. Takım rahatlasın maç bitsin. Niye geriyosun bu kadar ne bu inat gerçekten anlamıyorum.

Burak - Umut değişikliğini bana bir Allah'ın kulu izah etsin o noktadan sonra, ulan zaten forvetine top gelmiyo ki senin o saatten sonra, neyin peşindesin hocam?

Hadi onu da geçtim son dakikalarda, üçüncü stoperi oyuna alarak iyice orta sahayı oyundan düşürüyorsun,zaten bitmiş olan orta sahandan bir oyuncu daha çıkararak.

Oyun tatil edilmese son iki dakika nasıl geçecekti gerçekten merak konusu. Kim ne derse desin bugün kazandıysak hocanın taktiğine rağmendir. Son dakikadaki olaylar da bize yardım etmiştir.

"Bize geleceğini sanmam" dedim zaten, başka bi yere gider bence. :D Gelse çok iyi olurdu ama.

Bence gelebilir istenirse.Basa guresen Avrupa klupleri direk Basel'den hoca almaz,teklif gelirse ki gelir ortasira takimlari yapar.Bence kariyeri acisindan en uygun yer Galatasaray olur,Basgan halleder:encouragement:

Geçen gün bir röportajı vardı, burada kendimi kanıtladım, Türkiye'den teklif gelirse açığım diyordu. Açıkçası fena bir tercih olmaz gibi, hem İsviçre liginde, hem de Avrupa kupalarında ki başarısı ortada. Demek ki adamın temeli sağlam.

Bunu duymak guzel oldu:cool-78:Iyi tercih olur Galatasaray'a durusuyla da yakisacak bi adam.Avrupa mentalatisine sahip bi Turk emimin Basganla da iyi anlasirlar.Genc ve sistem sahibi bi takim olacagimiza eminim.

hocam seni seviyoruz gitmenide istemiyoruz ancak şu saçma oyuncu tercihlerinden vazgeç eski f.terim ol Allahını seversen bak burda anlayan anlamayan iki mağlubiyette senin gitmeni istiyorlar bir snejdere seni tercih ediyorlar bunlar bu kadar vefasızken sen gel şu imzayıda at uzamasın bu iş.bir dahada oyuncu transferlerini sen yapma.imparatorum benim gel üzme bizi sen bizim efsanemizsin bize yanlış yapma:)

hocam seni seviyoruz gitmenide istemiyoruz ancak şu saçma oyuncu tercihlerinden vazgeç eski f.terim ol Allahını seversen bak burda anlayan anlamayan iki mağlubiyette senin gitmeni istiyorlar bir snejdere seni tercih ediyorlar bunlar bu kadar vefasızken sen gel şu imzayıda at uzamasın bu iş.bir dahada oyuncu transferlerini sen yapma.imparatorum benim gel üzme bizi sen bizim efsanemizsin bize yanlış yapma:)

Başkanın mesajından sonra hoca gidici bence.Doğrusu da o

Bu akşamki maçta, 75'den sonra orta sahaya bi takviye yapamadı ya inadından dolayı, bitti benim gözümde. Ya arkadaş takım ölmüş bitmiş. Orta sahan düşmüş.

Ceyhun'u mu alıyon, Yekta'yı mı Emreyi mi alıyon, kimi alcaksan al. Takım rahatlasın maç bitsin. Niye geriyosun bu kadar ne bu inat gerçekten anlamıyorum.

Burak - Umut değişikliğini bana bir Allah'ın kulu izah etsin o noktadan sonra, ulan zaten forvetine top gelmiyo ki senin o saatten sonra, neyin peşindesin hocam?

Hadi onu da geçtim son dakikalarda, üçüncü stoperi oyuna alarak iyice orta sahayı oyundan düşürüyorsun,zaten bitmiş olan orta sahandan bir oyuncu daha çıkararak.

Oyun tatil edilmese son iki dakika nasıl geçecekti gerçekten merak konusu. Kim ne derse desin bugün kazandıysak hocanın taktiğine rağmendir. Son dakikadaki olaylar da bize yardım etmiştir.

sekiştaşı mı diyorsun ölmüş bitmiş derken.Orta saha hakimiyeti 2. yarı tamamen bizdeydi ,oyundan düşen tinercilerdi.

Umutun girme olayı;son dakikalarda oldu yani bjknin defansı üzerime gelmesin diye Umutu aldı.Aykut kocaman gibi defans alsaydı golü yerdik

Gökhan Zanın alınma sebebi ise maç uzatmalarda. Uzatmalarda yenik takım nasıl atak yapar:uzun topla şişirme.Kim karşılayacak :Gökhan Zan.

Yanlışları olabilir Fatih Terimin ama o hala İmparatordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt