Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 17.056
- 2
- 343
Hocam inat etme şu takımı 4-2-3-1 çıkar ve artık şu milli takım mevzusundan kurtul bize odaklan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun desen orun onda
Yanlış transfer desen kaç tane doğru transfer yaptı ki
ego desen en önde gideni
sistem yok gazla niyazla devam
futbolcu takıntılığında gelinen en son nokta
Kalk bir de üstüne başkanla kavga et, adam hangi topçuyu istediysen aldı el insaf yahu el insaf!!
aldimi ?! 3 senedir sol bek diye haykiriyor hoca. sneijder onu istemem kaka yi isterim dedi hoca.
ardayi istedi aldilar mi ?! chedjou ilk secenegi degildi ki bunu her macda görüyoruz galiba zaten. dany yi bile onun önünde tercih ediyorsa gerisini konusmamak gerekir.
yani her istedigide öyle alindi ve saire de yanlis olur gibime geliyor. biraz adaletli yorum yapmaya özen gösterin mümkünse tabiki lütfen.
Bu zamana kadar hangi hocanın her istediği alındı .Real amdrid barcelona bile hocalarının her istediğini alamıyor.Man utd tam 2 ay fabregas'ın peşinden koştu alabildi mi?Arsenal alabildi mi istediği oyuncuları.Teknik direktörlük birazda oyuncuya göre sistem yapmaktır.Hiç unutmam lucescu beşiktaşa gittiğinde Lyondan hazırlık maçında galiba 5 yiyince 3 lü savunmaya dönmüş ligin tozunu atmıştı.Hocalık budur işte İnat etmek değil.
ben ilaki aliniyor veya alinmasi gerektiginimi savundum ?! arkadasin yorumuna göre yazdim sadece. istedigi her oyuncu alindi hoca ne ayaksin gibilere yakin bir yaz yazmis bende ona cevap verdim.
ve o saydigin takimlarin her oyuncu alinmiyor olsa bile ala bildikleri isimleri aliyorlar. yani cok nadir listedeki 5ci isim aliniyor. ya ala biliyorlar yada hic almiyorlar ve elindekiler ile devam etmeye karar veriyorlar.
örnek barca ve parisdeki Silva konusu.
Hoca transfer peşinde koşacağına bence Elindeki oyuncuların Performansını artırmaya çalışmalı bence.2 yıldır üstüne koyan tek oyuncu yok.
Fatih Terim futboldan anlamiyor diyorum, bilmem kaç kupa aldi diyorlar. Geçen sene Muslera ve Drogba kurtardi Terimi. Terimin istemedigi transferler bunlar. zamaninda Hagi, Popescu, taffarel kurtariyordu. Bunlarinda transfer edilmesini istemediydi.
Fatih Terim harika bir kaymak yiyicidir. Kendisine ragmen gelen başarilarin kaymagini semirir. Bu kadroyla 90 puan alamayan TD benim için yetersizdir
Galatasaray taraftarı kadar nankör 2. bir taraftar topluluğu da yoktur.
Baskanin Selcuk a ve Melo ya ceza verecek.
Bakalim Aysal a atarlandigin gibi tupcuye de atarlanabilecek misin ?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi