Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında hoca milli takıma gittiği gün bizden ayrılmıştı.Şu an formaliteden görüşmeler,tartışmalar vs yapılıyor.Yakında patlar tamamen.

Sanki o gittiğinde takımı yönetecek birisi olsa yönetim onu teknik direktör mü yapacaktı? Hangi ülkede yaşıyoruz? O dediğin anca Teknik direktörün ayağını kaydıran Aykut Kocamal gibi sinsiler için geçerlidir.

Bu arada hocaya sallayan Galatasaraylı fenerli herkese mesajım: kınaları hazırlayın.

boşuna beylik laflar atmayın ortaya, Fatih Terim'in gitmesine canı gönülden sevinecek insan yok Galatasaraylılar arasında. Sadece artık gitmesi gerektiğine veya bu polemiklere imza atarak yanıt vermesi gerektiğine inananlar var. Keza ben de onlardan biriyim. Takımı yönetmekten kastım yeni teknik direktör bulunana kadar takımı idare edecek bir kişi bile yok bundan bahsediyorum. Fatih Terim'in tek adam olma isteğine borçluyuz bunu da. Dünyanın binbir türlü hali var insanın başına herşey gelebilir. Galatasaray'ı gerçekten düşünen birisi bunu da düşünür.

boşuna beylik laflar atmayın ortaya, Fatih Terim'in gitmesine canı gönülden sevinecek insan yok Galatasaraylılar arasında. Sadece artık gitmesi gerektiğine veya bu polemiklere imza atarak yanıt vermesi gerektiğine inananlar var. Keza ben de onlardan biriyim. Takımı yönetmekten kastım yeni teknik direktör bulunana kadar takımı idare edecek bir kişi bile yok bundan bahsediyorum. Fatih Terim'in tek adam olma isteğine borçluyuz bunu da. Dünyanın binbir türlü hali var insanın başına herşey gelebilir. Galatasaray'ı gerçekten düşünen birisi bunu da düşünür.

Türkiye'de ekip olarak gelinir ekip olarak gidilir. Fatih hocanın altında Mourinho olsa teknik direktör yapmazlardı.

Ha, dersen ki hoca 4-5 yıl sonra bıraktığında yerine koyacak birisini yetiştirebilirdi, ben de derim ki madem hoca futbol oynatamıyor yerine koyacağı adam ne yapar ki? Öyle değil mi?

Türkiye'de ekip olarak gelinir ekip olarak gidilir. Fatih hocanın altında Mourinho olsa teknik direktör yapmazlardı.

Ha, dersen ki hoca 4-5 yıl sonra bıraktığında yerine koyacak birisini yetiştirebilirdi, ben de derim ki madem hoca futbol oynatamıyor yerine koyacağı adam ne yapar ki? Öyle değil mi?

Veliahttan bahsetmiyorum 2-3 maçlık yönetecek birinden bahsediyorum :D Anlatamadım olayı

Olay şu Beşiktaş yenilseydik burada taraftarda %80 hoca gitsn diyecek noktaya gelecekti. Şimdi %50-50. Tulun ve Aysal bu oranı bile yeterli görüp hocayı gönderip göz boyama operasyonuna başlama kararı aldılar.

TAHMİNLERİM

1. HOCA MAALESEF GİTTİ.

2. İSİMLİ T.D İLE GÖRÜŞÜLÜP ANLAŞILMAYA ÇALIŞILACAK OLMAZSA GERETS, DENİZLİ, TİGANA'DAN BİRİ GETİRİLİR.

3. SPK DAN SONRA PARALARI KIRIP AYSAL-TULUN DA SEZON SONU YOLCU.

4. BU SENE ŞAMPİYONLUK İÇİN TFF İLE PAZARLIK YAPILMIŞTIR BÜYÜK İHTİMAL. HOCA-VS HAKEMLER ÜZMESİN.

5.DEVRE ARASI YÜKSEK MEBLAĞ İLE GÖZ BOYAMA TRANSFERLERİ

6. ACAYİP BİR MALİ BUNALIM VE SENE SONU KAÇIŞ

7. SENE SONU 2.MALİ KRİZ VE YENİ BAŞKAN

8. EN AZ 5-6 SENE ŞAMPİYON OLAMAMA (BU SENE DE OLABİLİRİZ AMA)

9. SELÇUK, BURAK GİBİ YERLİ OYUNCULARI KAYBEDİP 2.KEZ DAĞILMA VE KİMLİK BUNALIMI

Olay şu Beşiktaş yenilseydik burada taraftarda %80 hoca gitsn diyecek noktaya gelecekti. Şimdi %50-50. Tulun ve Aysal bu oranı bile yeterli görüp hocayı gönderip göz boyama operasyonuna başlama kararı aldılar.

TAHMİNLERİM

1. HOCA MAALESEF GİTTİ.

2. İSİMLİ T.D İLE GÖRÜŞÜLÜP ANLAŞILMAYA ÇALIŞILACAK OLMAZSA GERETS, DENİZLİ, TİGANA'DAN BİRİ GETİRİLİR.

4. BU SENE ŞAMPİYONLUK İÇİN TFF İLE PAZARLIK YAPILMIŞTIR BÜYÜK İHTİMAL. HOCA-VS HAKEMLER ÜZMESİN.

9. SELÇUK, BURAK GİBİ YERLİ OYUNCULARI KAYBEDİP 2.KEZ DAĞILMA VE KİMLİK BUNALIMI

Tablo bana da böyle görünüyor.

Şu an hocanın gönderileceği kesinleşti gibi. Ama başkan daha yeni kendi ağzıyla hiç bir hocayla görüşmedik demesine rağmen yüz milyonlarca doların futbol takımının sportif başarısına bağlı olduğu bir durumda hiç bir hocayla görüşmeden hocayı göndereceklerlerine inanmıyorum.

Yani Terimi gönderiyorlarsa yeni hoca hazırdır merak etme.

Bu arada doğru konuşmayan kişilere ne deniyordu?

TAHMİNLERİM

1. HOCA MAALESEF GİTTİ.

ağır saçmalamışın bir hocayla yok olacaksa bu takım hiç çabalamayalım kapatalım dükkanı

Hocayı göndermişler. Demek ki yeni hoca çoktan belli olmuş. Oysa ki başkan daha bugün hiç bir hocayla görüşmedik mi demişti ne?

Bu akşam yolların ayrıldığı açıklanır bence.Buradan dönüş olmaz.Fener'in Alex olayına döndü.Geçmiş olsun :(

hoca neden imza atmıyor renktaşlar.nedir sorunu tam olarak.yönetim seni istiyoruz diyor.ne bu olay tam olarak.

Yolun sonuna geldik sanırım son 1-2 ayda yaptıklarına rağmen iyi bi şekilde uğurlamayı hakediyo Fatih Terim.Yolu açık olsun diyecek fazla bi şey yok

hoca neden imza atmıyor renktaşlar.nedir sorunu tam olarak.yönetim seni istiyoruz diyor.ne bu olay tam olarak.

açıklamalara bakarsa yönetim 2 yıllık sözleşme uzatmak istiyor Terim 1 yıllık sözleşme uzatalım demiş. bence Terim milli takıma gitmek için bahane yaratmaya çalışıyor.

Sonunda amacına ulaşıyor sayın Terim. Kendisini kovulmuş gibi gösterecek ve yine bütün ihaleyi başkana yıkacak. Bakın Galatasaray beni bıraktı, ben bırakmadım diyecek sözde. Taraftara da yaranmaya devam edecek böylece. Çok güzel nabza göre şerbet veriyor Terim. Tam bir politikacı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt