Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda amacına ulaşıyor sayın Terim. Kendisini kovulmuş gibi gösterecek ve yine bütün ihaleyi başkana yıkacak. Bakın Galatasaray beni bıraktı, ben bırakmadım diyecek sözde. Taraftara da yaranmaya devam edecek böylece. Çok güzel nabza göre şerbet veriyor Terim. Tam bir politikacı.

Galatasaray beni bırakmadan ben onları bırakmam sözünü de yememiş oluyor büyük imparatorumuz!!!

açıklamalara bakarsa yönetim 2 yıllık sözleşme uzatmak istiyor Terim 1 yıllık sözleşme uzatalım demiş. bence Terim milli takıma gitmek için bahane yaratmaya çalışıyor.

İstemiyorsa gitsin abicim.Yeter bu kadar ego da bir yere kadar.Bu tff ye okadar laf söyledikten sonra zaten Milli takıma gitmesi gözümde baya bir eksi puan getirmişti.Şimdi nedir bu çocuk gibi.Başkan 2 yıl sözleşme öneriyor işte kabul etsene.Hani Galatasaray herşeyin üstündeydi.yazık ya.

ağır saçmalamışın bir hocayla yok olacaksa bu takım hiç çabalamayalım kapatalım dükkanı

Hep aynı şeyler etrafında dolanıyoruz taraftar olarak. Hiç uğraşamayacağım ikna etmek için.

Profesyonellik mi istiyorsun . O zaman danışmanın Tulun değil kulübün içinden gelen adam olacak. Sportif-İdari Direktör Fatih Terim olacak. TD'i sen değil o göreve getirip götürecek. Transferleri danışman değil transfer komitesi yapacak. Scouting'i iddia prensi değil içinde yabancı scout'lar da bulunan profesyoneller yapacak.

Bayern Münih modeli gibi bir model lazım bu kulübe ama hala 3.sınıf danışmanlar yönlendirecek kulubü Tulun ne lan. Neredeyse şike meselesine kulubü dahil ediyorduYAPTIĞI NİTELİKLİ DOLANDIRICLIK VE EVRAK SAHTECELİĞİ İLE. MADEM HOCA MESAİ HARCAYAMAYACAK KADAR MEŞGUL KULUBE TD OLARAK YAP İDARİ-SPORTİF DİREKTÖR BUNDAN SONRA BENİM DEĞİL ONUN KARARLARI GEÇERLİDİR DE.

VİZYON MU?

O ZAMAN

İDARİ-SPORTİF DİREKTÖR: FATİH TERİM

TEKNİK DİREKTÖR: JUPP HEYNCKES

YARDIMCI ANTRENÖR: HAMZA HAMZAOĞLU

SCOUTİNG: EN AZ 100 KİŞİLİK PROFESYONEL EKİP

CEO: LÜTFÜ ARIBOĞAN

o zaman anlarım bu adamın amacı profesyonelleşme imiş Onun dışında karnım tok benim. Hele burada hoca'ya ''... git'' diyebilen bir zihniyet ile münakaşaya hiç girmem. Var çünkü, günlerdi görüyorum.

biri açıklasın ya fatih terim kalmak mı istiyor gitmek mi?kaç aydır artık gına geldi be

hoca neden imza atmıyor renktaşlar.nedir sorunu tam olarak.yönetim seni istiyoruz diyor.ne bu olay tam olarak.

Sadece Galatasaray'ı çalıştırmak istemiyor, milli takımı da istiyor. 4 maç sonrası için konuşuyorum.

Başkanın hocaya eleman demesi, Hocanın milli takım tutumu ve yeni sözleşmeyi imzalamaması ve egolarından dolayı bu durum ortaya çıktı. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bakalım.

Emre İnan denen şahsın yazdıgı bir tane olumlu post yok.Bu siteye kayıt olmak bu kadar kolay olmamalı.

Ya arkadas fenerli yada beşiktaşlıysan açık açık söyle sanki adam yiyoruz.

Galatasaray beni bırakmadan ben onları bırakmam sözünü de yememiş oluyor büyük imparatorumuz!!!

Aynen öyle.. Tıpkı "Bir takımın başında hocası varken, o takımla görüşmem" diyip sözde etik davranan, ve o hoca ayrıldıktan 24 saat bile geçmeden imzayı atan etik üstadı imparatorumuz..

Başkanın hocaya eleman demesi, Hocanın milli takım tutumu ve yeni sözleşmeyi imzalamaması ve egolarından dolayı bu durum ortaya çıktı. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bakalım.

eleman lafını amma büyüttü ya.sonra başkan bende elemanım ne var falan dedi.bu kadar ego mourinhoda bile yok be

Kusura bakmayın beyler ama nankörüz taraftar olarak. Fatih Terimi sevmeyebilirsin, beğenmeyebilirsin, futbol anlayışına laf edebilirsin ama hakaret seviyesinde sözler sarf edemezsin. Senin çoluğunu çocuğunu sevdiğinden çok Galatasarayı seven ve başarıya ulaştıran bi adamı bu kadar kolay silmemeliydik. Fatih Hoca'nın sözü müydü tam hatırlamıyorum ama çok anlamlı bi söz var:

Galatasaray başarılı oldukça içten karışan bir kulüptür. 2 sene şampiyon olmuşuz, geçen sene şl çeyrek final görmüşüz, bu sene ligin favorilerinden biriyiz, şl'de gruptan çıkamasak bile belki 2. defa Uefa kupasıını alacaz ama rahat batıyor herhalde bize taraftar olarak. Sanki Terim'in yerine biri gelse bu durumdan daha iyi bi duruma getirecek bizi.

Aynen öyle.. Tıpkı "Bir takımın başında hocası varken, o takımla görüşmem" diyip sözde etik davranan, ve o hoca ayrıldıktan 24 saat bile geçmeden imzayı atan etik üstadı imparatorumuz..

Gerçekten üzülüyorum bu olanlara ilk geldiği sene çok umutluyduk o kadro ile oynattığı futbol başımızı döndürmüştü ve ardından yapılan transferlerle iyiden iyiye beklentiler artmış 5 sene içerisinde ş.ligi kupasını alacağımız umudu bile doğmuştu..

Yazık etti hem kendine hem bize ne diyelim yolu açık olsun...

Bu saatten sonra dönüşü yok bu işin.Güzel giden herseye çomak sokan Terim oldu.O tüpçü denen hıyarla anlaştıgı gün benim ve bir çok taraftarımız için bitmişti zaten.Kimse baskana filan şuç atmasın.Bütün bu bu olayların sorumlusu Terim.Bundan sonrada hiç bir şekilde yollarımız kesişmesin.Benim için bitmiştir terim.

Gerçekten üzülüyorum bu olanlara ilk geldiği sene çok umutluyduk o kadro ile oynattığı futbol başımızı döndürmüştü ve ardından yapılan transferlerle iyiden iyiye beklentiler artmış 5 sene içerisinde ş.ligi kupasını alacağımız umudu bile doğmuştu..

Yazık etti hem kendine hem bize ne diyelim yolu açık olsun...

Aynen, 2011-2012 sezonunun ilk 12 haftasından sonra yaptığı hemen hemen herşeyin altına imzamı atardım, gerçekten umut vermişti, oynattığı oyunla, takım üzerinde ki etkisiyle, o eski özlenen Terim geri mi geliyor derken, 2 senedir hem transfer anlamında yaptırdıkları, adaletsiz kadro seçimleri, oynattığı futbol, kadro planlaması gibi şeylerle şahsen benim gözümde çok düştü.

Hadi gene aldığı kupalarla bir nevi bunları telafi etti ama şu milli takım olayı sonrası hepten bitirdi kendini. İnan ki, gelecek adına en ufak bir ışık görsem yine desteklerdim ama adam herşeyi ben bilirim havasından bir türlü kurtulamıyor. Neyse dediğin gibi, eğer ayrılırsa da yolu açık olsun.

takımdaki son günlerini yaşıyor. egolarını da alıp gidecek umarım. yinede herşey için teşekkürler.

Bu adam giderse kimse Aysala yüklenmesin.. Yüklenecekler gitsin Milli takımı tutsun.. Adama 2 yıl sözleşme teklifi geliyor artist gibi hayrola 1 1 uzatıyorduk diyip geri çeviriyor. Sen kimsin lan :mad-49: Defol git kurtar milli takımını mümkünse sırf böyle saçma sapan sebeblerden gideceksen bi daha Floryadan içeri girme..

Kusura bakmayın beyler ama nankörüz taraftar olarak. Fatih Terimi sevmeyebilirsin, beğenmeyebilirsin, futbol anlayışına laf edebilirsin ama hakaret seviyesinde sözler sarf edemezsin. Senin çoluğunu çocuğunu sevdiğinden çok Galatasarayı seven ve başarıya ulaştıran bi adamı bu kadar kolay silmemeliydik. Fatih Hoca'nın sözü müydü tam hatırlamıyorum ama çok anlamlı bi söz var:

Galatasaray başarılı oldukça içten karışan bir kulüptür. 2 sene şampiyon olmuşuz, geçen sene şl çeyrek final görmüşüz, bu sene ligin favorilerinden biriyiz, şl'de gruptan çıkamasak bile belki 2. defa Uefa kupasıını alacaz ama rahat batıyor herhalde bize taraftar olarak. Sanki Terim'in yerine biri gelse bu durumdan daha iyi bi duruma getirecek bizi.

öyle deme 4-2-3-1 e döneceğiz ve wesley 30 asist yapacak bu sistemde

giderse mustafa denizli yi görmek isterim takımda. manciniyi falan getirip riske girilmemeli. en azından sene sonuna kadar denizli takımın başında olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt